Νέα

ΑΒΡΑΜΗΣ ban club!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιο θεοριτε το πιο πορνιαρικο nickname του αβραμι?

• αβραμης

Ψήφοι: 5 23,8%
  • τ.μοντανα

Ψήφοι: 2 9,5%
  • σισυπος

• περικλης

Ψήφοι: 0 0,0%
  • βαλαντης

Ψήφοι: 3 14,3%
  • κάστωρ

Ψήφοι: 1 4,8%
  • πολυδεύκης

• βαρθολομαίος

• ιππόλυτος

• αχμέτ

• γλικάνισσος

Ψήφοι: 4 19,0%
  • νάρκισσος

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    21
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
δεν ειστε ενταξει ομως οταν ανοιξα εγω πριν 10 μερες θρεντ για τον αβραμη πρωτος και με ψηφοφορια το διαγραψατε...και τωρα βλεπω γεμισαν 15 σελιδες; :tickedoff:κατα τα αλλα εγω τον σιγονταρω αβαταρ; :think: :think:

Δεν ελεγα για αυτο το θεμα.

αλλα για το σπαμαρισμα στα υπολοιπα θεματα. οπου παει το πιθηκι πας και εσυ απο πισω.. :idiot:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
α οκ! άντε και φοιτητής! (εκεί είναι που θα χει χρόνο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
απλα θα μπαινει με ενα νικ και θα παλιωσει γρηγορα.ενω τωρα με το ζορι φτανει τα 100 μηνυματα...εμενα μου αρεσει οταν μπαινει σε σοβαρα θεματα που εχουν ολοι καυλωσει να μιλαν πολιτικα πχ και να κανουν σερτσ στον γουγλη και κοπιπειστ και γαμαει την κουβεντα με μια ατακα περσονα τι κανεις μαν;εκει πραγματικα πεφτω κατω απο τα γελια...ο αβραμης ειναι ο μικρος αναρχικος ανατρεπτικος του σαιτ που επαναφερει ολους στις πραγματικες τους διαστασεις μεσα απο την ειρωνια του,αυτος που μας προσγειωνει ολους οταν ξεφευγουμε με την μαλακια που θα πεταξει....το μονο αχτι που τον εχω ειναι που μου γαμησε μια ψηφοφορια στην θεσσαλονικη για την καλυτερη τανα...οσο για την συνεχη του παρουσια εδω εμας χεσμενους μας εχει παιδια...η μονη αιτια ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας για την μπαιτ...οτι δηλαδη τραβαει τον καθε ανδρα το μουνι....

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
αρκετα με αυτον τον αβραμη βαρεθηκα πια σιγα τη φιρμα ρε μαγκες!καντε κατι καλυτερο απο το να ασχολειστε με αυτον!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
απλα θα μπαινει με ενα νικ και θα παλιωσει γρηγορα.ενω τωρα με το ζορι φτανει τα 100 μηνυματα...εμενα μου αρεσει οταν μπαινει σε σοβαρα θεματα που εχουν ολοι καυλωσει να μιλαν πολιτικα πχ και να κανουν σερτσ στον γουγλη και κοπιπειστ και γαμαει την κουβεντα με μια ατακα περσονα τι κανεις μαν;εκει πραγματικα πεφτω κατω απο τα γελια...ο αβραμης ειναι ο μικρος αναρχικος ανατρεπτικος του σαιτ που επαναφερει ολους στις πραγματικες τους διαστασεις μεσα απο την ειρωνια του,αυτος που μας προσγειωνει ολους οταν ξεφευγουμε με την μαλακια που θα πεταξει....το μονο αχτι που τον εχω ειναι που μου γαμησε μια ψηφοφορια στην θεσσαλονικη για την καλυτερη τανα...οσο για την συνεχη του παρουσια εδω εμας χεσμενους μας εχει παιδια...η μονη αιτια ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας για την μπαιτ...οτι δηλαδη τραβαει τον καθε ανδρα το μουνι....

την μπαιτ τη ρωτησε? :2funny: :2funny:

σοβαρος ανατρεπτικος τυπος ειναι... :idiot:
πεταει μια μαλακια και τη κανει.
για να ειναι σωστος ανατρεπτικος να πει κατι σωστο  επι του θεματος και να αλλαξει την κουβεντα τα αλλα ειναι  :pipa1:...!

οσο το να μενει οοολη μερα μεσα σε ενα σαιτ ναι ειναι το πιο φυσιολογικο πραγμα δε μπορω να πω... :uglystupid: :uglystupid:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom