EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.523
- Πόντοι
- 17.885
Σε καμια δεκαρια μερες θα αρχισουν τα σχολεια...
αντε να ησυχασουμε λιγο
όχι, μπορεί να χει ήδη τελειώσει το λύκειο
Σε καμια δεκαρια μερες θα αρχισουν τα σχολεια...
αντε να ησυχασουμε λιγο
δεν ειστε ενταξει ομως οταν ανοιξα εγω πριν 10 μερες θρεντ για τον αβραμη πρωτος και με ψηφοφορια το διαγραψατε...και τωρα βλεπω γεμισαν 15 σελιδες; κατα τα αλλα εγω τον σιγονταρω αβαταρ;
όχι, μπορεί να χει ήδη τελειώσει το λύκειο
οχι ειπαμε φετος τελειωνει μαλλον....όχι, μπορεί να χει ήδη τελειώσει το λύκειο
ειναι ο κλωνος μου γιαυτο....Δεν ελεγα για αυτο το θεμα.
αλλα για το σπαμαρισμα στα υπολοιπα θεματα. οπου παει το πιθηκι πας και εσυ απο πισω..
οχι ειπαμε φετος τελειωνει μαλλον....
οχι ειπαμε φετος τελειωνει μαλλον....
ssoy moiazv gia tetoios typos?
απλα θα μπαινει με ενα νικ και θα παλιωσει γρηγορα.ενω τωρα με το ζορι φτανει τα 100 μηνυματα...εμενα μου αρεσει οταν μπαινει σε σοβαρα θεματα που εχουν ολοι καυλωσει να μιλαν πολιτικα πχ και να κανουν σερτσ στον γουγλη και κοπιπειστ και γαμαει την κουβεντα με μια ατακα περσονα τι κανεις μαν;εκει πραγματικα πεφτω κατω απο τα γελια...ο αβραμης ειναι ο μικρος αναρχικος ανατρεπτικος του σαιτ που επαναφερει ολους στις πραγματικες τους διαστασεις μεσα απο την ειρωνια του,αυτος που μας προσγειωνει ολους οταν ξεφευγουμε με την μαλακια που θα πεταξει....το μονο αχτι που τον εχω ειναι που μου γαμησε μια ψηφοφορια στην θεσσαλονικη για την καλυτερη τανα...οσο για την συνεχη του παρουσια εδω εμας χεσμενους μας εχει παιδια...η μονη αιτια ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας για την μπαιτ...οτι δηλαδη τραβαει τον καθε ανδρα το μουνι....α οκ! άντε και φοιτητής! (εκεί είναι που θα χει χρόνο ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)
αβραμη προσεχε μην στην φορεσω αφου ολο πισω σου με εχεις....
απλα θα μπαινει με ενα νικ και θα παλιωσει γρηγορα.ενω τωρα με το ζορι φτανει τα 100 μηνυματα...εμενα μου αρεσει οταν μπαινει σε σοβαρα θεματα που εχουν ολοι καυλωσει να μιλαν πολιτικα πχ και να κανουν σερτσ στον γουγλη και κοπιπειστ και γαμαει την κουβεντα με μια ατακα περσονα τι κανεις μαν;εκει πραγματικα πεφτω κατω απο τα γελια...ο αβραμης ειναι ο μικρος αναρχικος ανατρεπτικος του σαιτ που επαναφερει ολους στις πραγματικες τους διαστασεις μεσα απο την ειρωνια του,αυτος που μας προσγειωνει ολους οταν ξεφευγουμε με την μαλακια που θα πεταξει....το μονο αχτι που τον εχω ειναι που μου γαμησε μια ψηφοφορια στην θεσσαλονικη για την καλυτερη τανα...οσο για την συνεχη του παρουσια εδω εμας χεσμενους μας εχει παιδια...η μονη αιτια ειναι ο ανεκπληρωτος ερωτας για την μπαιτ...οτι δηλαδη τραβαει τον καθε ανδρα το μουνι....
αβραμη προσεχε μην στην φορεσω αφου ολο πισω σου με εχεις....
ρε μαριαννα το αλλο θρεντ το κλειδωσαν γαμωτο...αρκετα με αυτον τον αβραμη βαρεθηκα πια σιγα τη φιρμα ρε μαγκες!καντε κατι καλυτερο απο το να ασχολειστε με αυτον!
αρκετα με αυτον τον αβραμη βαρεθηκα πια σιγα τη φιρμα ρε μαγκες!καντε κατι καλυτερο απο το να ασχολειστε με αυτον!
γιατι ετσι θελω αγορακι μου λεω την αποψη μου για 1 βλακα σαν εσενα!το καταλαβες?εσυ γτ μπαινεις στο θρεντ τοτε;
για να σε βριζει....εσυ γτ μπαινεις στο θρεντ τοτε;