εσυ δεν καταλαβα τρεχει κατι????Ήταν θέμα χρόνου να μπει και κάποιος με τη μούρη του Λεβέντη στο μπουρδέλα.
Ουδεμία έκπληξις.
σου πα εγω τιποτα για αυτη με τα μασταρια που κοτσαρες?
εσυ δεν καταλαβα τρεχει κατι????Ήταν θέμα χρόνου να μπει και κάποιος με τη μούρη του Λεβέντη στο μπουρδέλα.
Ουδεμία έκπληξις.
βαλε κ αναλπριζον με ομικρον,μεσα...
βαλε κ περικλης,κ βαλαντης
το διονυσιος δεν μου αρέσει ως όνομα,
;) είχες πολύ καλύτερα
δεν καταλαβα για το μιουτ ακομα επειδη δε σε βριζα το εφαγα?εσυ ακομα δεν εφαγες μιουτ;
ναι , και το σταμάτιος καλότο γρηγοριος σ'αρεσει;
πες στο κλωναρι σου τον trelopapas να σκασει!απο που τα ξερει αυτα τα νικ και ειναι μελος απο 26/08/09???
δεν καταλαβα για το μιουτ ακομα επειδη δε σε βριζα το εφαγα?
η τους ειπες να με βγαλουνε ετσι για πλακα επειδη εχεις τα κονε και πηρα μιουτ?
γιατί τέκνον μου?σκασε τρελοπαπας
προς μοντςτο εφαγες γτ ειμαστε το ιδιο προσωπο,απλα
Είσαι πολύ ψυχάκιας ρε Αβράμη αν κάθεσαι και μπινελικώνεσαι με τον εαυτό σου!!!!!το εφαγες γτ ειμαστε το ιδιο προσωπο,απλα
Είσαι πολύ ψυχάκιας ρε Αβράμη αν κάθεσαι και μπινελικώνεσαι με τον εαυτό σου!!!!!
το θεμα ειναι ρε εξυπνε οτι λεει ο αβραμης την παπαρια του και συ και κατι στοκοι σαν εσενα τα πιστευετεΕίσαι πολύ ψυχάκιας ρε Αβράμη αν κάθεσαι και μπινελικώνεσαι με τον εαυτό σου!!!!!
ρε οτι εισαι αρρωστος το καταλαβες η ακομα?τωρα γραφω απο 3 μπροουζερς.
με φιρεφοχ,ως καρολος,με οπερα ως διονυσησ,κ με εξπλορερ ως τρελοπαπας
Είπα [size=12pt]ΑΝ[/size], παπαρίδη.το θεμα ειναι ρε εξυπνε οτι λεει ο αβραμης την παπαρια του και συ και κατι στοκοι σαν εσενα τα πιστευετε
οταν μου λες τετοια παρανοικα τι θες να κανω ρε?Είπα [size=12pt]ΑΝ[/size] παπαρίδη.
Mute θα έφαγες γιατί μπινελικώνεσαι με όποιον δεις.
Είσαι πολύ ψυχάκιας ρε Αβράμη αν κάθεσαι και μπινελικώνεσαι με τον εαυτό σου!!!!!