Νέα

Aura από Filarakia.gr

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pasato
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Παιδες η γκομενα δεν παιζετε μιλαμε βγηκαμε για καφε και μετα πηγαμε για φαγητο, ειναι θεα λεμε και απο οτι καταλαβα η κοπελα ηταν σε ενα δεσμο τρια χρονια και ο μαγκας που τα ειχε ηταν πολυ μαλακας. Απο οτι φενετε παει μια χαρουλα η ιστορια την πεμπτη θα ξαναβγουμε για τα περετερω χεχεχεχε. Δεν πιεσα καθολου τα πραγματα μην φανω και λιγουρος αν καη η κοπελια γουσταρε τρελλα.

Χωρίς να θέλω να σε προσγειώσω απότομα.
Μην τσιμπάς έτσι εύκολα τη Θεά που δήθεν πληγώθηκε.
Ο άλλος τόσο μαλάκας ήταν , και πλήγωσε τέτοιο θεόμουνο ;
Στο λέω γιατί το έχω ζήσει το έργο.....και δεν μπορούσε να ξεχάσει τον άλλο με τίποτα, πληγωμένος εγωισμός βλέπεις.
Πρόσεχε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στο λέω γιατί το έχω ζήσει το έργο.....και δεν μπορούσε να ξεχάσει τον άλλο με τίποτα, πληγωμένος εγωισμός βλέπεις.
Πρόσεχε.
ραντεβού στα όνειρα του...........

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ολα θα πανε καλα εγω δεν ειμαι υποψιασμενος το αφηνω να κυλησει και οπου βγει
Πρόσεχε.

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μόνο στα όνειρα μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω.

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπορει να ειναι και ετσι οπως τα λεσ αλιτις1970 το θεμα ειναι να ζησεις το ονειρο.

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επιτελους φιλαρακια μου εφτασε η μεγαλη μερα σημερα εχω ραντεβου με την κοπελια και οτι προκυψει. Τελικα ας λενε μερικοι οτι θελουν εγω ειναι η δευτερη γκομενα που βγαζω απο το ειμαι κωλοφαρδος

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Επιτελους φιλαρακια μου εφτασε η μεγαλη μερα σημερα εχω ραντεβου με την κοπελια και οτι προκυψει. Τελικα ας λενε μερικοι οτι θελουν εγω ειναι η δευτερη γκομενα που βγαζω απο το ειμαι κωλοφαρδος
ζήσε το όνειρο σου καληνύχτα φίλε εραστή της γκρίζας διαφήμισης.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Και γιατι να πληρωνω για εγγραφη?? :uglystupid: :uglystupid:

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
η γκόμενα από το
images

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
φιλε αλιτις οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... αντε να δουμε τι αλλο θα πεις.Οπως και να εχει εγω θα ζησω το ονειρο μου....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αλιτις οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια... αντε να δουμε τι αλλο θα πεις.Οπως και να εχει εγω θα ζησω το ονειρο μου....
πολλά υπνοστεντόν παίρνεις μου φαίνεται................

ώρα είναι να μας πεις ότι 40.000 μέλη εδώ μας έχει φάει αγαμία και εσύ το παίζεις ο Καματερός με το θαυματουργό νερό...

σε λάθος site είσαι... τράβα στο 

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγω δεν μιλησα για τα 40000 μελη που συνυπαρχουμε εδω μιλαω για σενα και ουδεποτε καταλαβα γιατι τοση επιθετικοτητα μαζι μου.
Εβαλα ενα θεμα και ρωτησα την γνωμη των φιλων εδω εσυ απο την πρωτη στιγμη εισαι επιθετικος μαζι μου και δεν καταλαβαινω τον λογο. Αν νομιζεις οτι ενοχλω μπορω να μην ξαναμπω και να τελειωνει η ιστορια. Site  με φορουμ δοξα το θεο υπαρχουν πολλα...

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εγω πάντος από site γνωριμιων είχα γνωρίσει μια Κινεζουλα που έμενε Γλυφαδα για σπουδές σε κολέγιο πριν από 7 χρόνια περίπου και είχαμε βγει αρκετές φορές. Δεν προχώρησα παραπέρα λόγω διαφορετικής κουλτούρας....

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω δεν μιλησα για τα 40000 μελη που συνυπαρχουμε εδω μιλαω για σενα και ουδεποτε καταλαβα γιατι τοση επιθετικοτητα μαζι μου.
Εβαλα ενα θεμα και ρωτησα την γνωμη των φιλων εδω εσυ απο την πρωτη στιγμη εισαι επιθετικος μαζι μου και δεν καταλαβαινω τον λογο. Αν νομιζεις οτι ενοχλω μπορω να μην ξαναμπω και να τελειωνει η ιστορια. Site  με φορουμ δοξα το θεο υπαρχουν πολλα...
γιατί απλά μας θεωρείς μαλάκες με τα παραμύθια σου.
τράβα κατά Φυλής μεριά μπας και ξεβουλώσουν τα μπουριά σου.

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
Φιλε πασατο εχεισ κανει λαθη ........ αποκαλυπτεις νικ λες το σαιτ  λες τις εξελίξεις ........ ε κατι δεν παει καλα . ¨οσον αφορά το ονειρο  πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για ενα ραντεβου .....
εδω αν καταλαβες κυκλοφορουν γατονια !!!!!!!!!!!

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε πασατο εχεισ κανει λαθη ........ αποκαλυπτεις νικ λες το σαιτ  λες τις εξελίξεις ........ ε κατι δεν παει καλα . ¨οσον αφορά το ονειρο  πολυ μεγαλη ιδεα εχεις για ενα ραντεβου .....
εδω αν καταλαβες κυκλοφορουν γατονια !!!!!!!!!!!
και ήρθε το παλικάρι εδώ να το παίξει Καζανόβας του διαδικτύου....... κανένα μπάζο πουρό μπορείς να συναντήσεις αλλά αυτά που ονειρεύεσαι μόνο στα όνειρα σου αν και αμφιβάλω και για αυτό....

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα παιζει να μας κανεις και διαφημηση το site!!!
και μενα μου χει τυχει να κατσω να γαμησω μεσω ενος site αλλα δεν καθησω να το διαλαλησω και σε ολο το internet!!
στα αρχιδια του καθενος πιστευω αν εγω γαμαω η οχι!!
το λογικο και υγιες απο μια ηλικια ειναι να γαμας!!οχι να μην γαμας!!

και αν οντως ειναι αληθεια ολο το σκηνικο!!δεν θα κατσω και παλι να το διαλαλησω!!φιλαρακια εχω στην τελικη αν θελω να ακουσω 4-5 γνωμες!

OP
OP
P

Pasato

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε παιδια εσεις την τριχα την κανατε τριχια εκανα μια ερωτηση και τελικα κατεληξε αν γαμαω η οχι. Η αληθεια ειναι οτι ειμαι νεος στον χωρο. Εσεις ομως το πηγατε οτι λεω μαλακιες για να δειχθω η οτι κανω διαφημηση στο site που βρηκα την κοπελα. Δεν παιζει τιποτα απο ολα αυτα μαλακια μου που ανοιξα τετοιο θεμα. Το εκανα ομως γιατι ειδα πολλα θεματα σαν αυτο που παιζουν μεσα εδω. Τελος παντων δεν θα το συνεχισω αλλο. Να ειστε καλα

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Στις 7/4/08 γράφεις ότι βγήκατε για καφέ κλπ.Τώρα εδώ γράφεις "Επιτέλους"!Τελικά είχατε ξαναβγεί ή όχι;
Όπως και να έχει,με το να έρχεσαι και να γράφεις τι είπατε-αν είπατε-μεταξύ σας είναι εντελώς κατινίστικο...Το φόρουμ μπορεί να το διαβάζει και η κοπέλα...Λίγη σοβαρότητα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom