Νέα

Αθωωθηκε ο γονος για δολοφονια μπατλερ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τον καθαρισε ?

• Σιγουρα !!

Ψήφοι: 7 87,5%
  • Οχι ειναι αθωα περιστερα

Ψήφοι: 1 12,5%
  • Ημουν και εγω στο πισινοπαρτυ

Ψήφοι: 0 0,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    8
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
και εμένα στα αρχιδια μου εννοειται φίλε τι με νοιάζει, ούτε η μάνα του δεν με απασχολεί δεν είμαι ευαίσθητος σαν εσενα

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
και εμένα στα αρχιδια μου εννοειται φίλε τι με νοιάζει, ούτε η μάνα του δεν με απασχολεί δεν είμαι ευαίσθητος σαν εσενα
Aν ειχες μανα θα καταλαβαινες.Μπαινω στη θεση της μανας μου σε περιπτωση που το τραβουσα ολο αυτο εγω η ο αδερφος μου.Αυτο θελω να πω.Δεν ειναι θεμα αν εισαι ευαισθητος...Λιγη στοιχειωδη λογικη δεν βλαπτει.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Στην αρχή της απολογίας του, ο 36χρονος εξέφρασε τη θλίψη του για το γεγονός και δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θάνατο του 25χρονου μπάτλερ. Ανέφερε ότι είδε δύο φορές ζωντανό τον παθόντα, όταν έφτασε στην οικία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε τη θητεία του.

36 χρονων τι θητεια κανει ο αλλος;
28 ετων ηταν τοτε

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Aν ειχες μανα θα καταλαβαινες.Μπαινω στη θεση της μανας μου σε περιπτωση που το τραβουσα ολο αυτο εγω η ο αδερφος μου.Αυτο θελω να πω.Δεν ειναι θεμα αν εισαι ευαισθητος...Λιγη στοιχειωδη λογικη δεν βλαπτει.
αν σε τόσα που γίνονται κάθε μέρα σε αυτήν την χώρα τροχαία, φόνοι κλπ βάζεις στο μυαλό σου την μανα σου στην θέση της μάνας του θύματος θα τρελαθείς άδικα φίλε

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
αν σε τόσα που γίνονται κάθε μέρα σε αυτήν την χώρα τροχαία, φόνοι κλπ βάζεις στο μυαλό σου την μανα σου στην θέση της μάνας του θύματος θα τρελαθείς άδικα φίλε
Nαι αλλα εδω μιλαμε για ενα νομοθετικο αποτελεσμα το οποιο στην ουσια λεει οτι ο Μπατλερ πεθανε απο μονος του.Αυτο το κανει ακομα χειροτερο για την θεση της μητερας του θυματος.Αυτο προσπαθω να πω.Οτι η γυναικα θα μεινει σε ολη της την ζωη να την τρωει το αδικο και το γελοιο δικαστικο συστημα του τζατζικισταν.Αλλα δεν βαριεσαι η πρωτη ειναι...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.852
Πόντοι
6.515
Ο γονος ηθελε να τον γαμησει.Ο αλλος δεν του καθοτανε κλπ.Το πιο πιθανο σεναριο ο κακομαθημενος γονος να ειχε ρουφηξει καμμια μυτια να τα ειδε ολα αναποδα και να τον καθαρισε.Κατι τετοιο παιχτηκε.
Δεν είχε άραγε καλυτερη επιλογή ο πλουσιος γόνος?

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
56.452
Πόντοι
12.756
εγω πιστευω ο πλουσιος πουστης ειναι αθωος

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
910
Πόντοι
86
Nαι αλλα εδω μιλαμε για ενα νομοθετικο αποτελεσμα το οποιο στην ουσια λεει οτι ο Μπατλερ πεθανε απο μονος του.Αυτο το κανει ακομα χειροτερο για την θεση της μητερας του θυματος.Αυτο προσπαθω να πω.Οτι η γυναικα θα μεινει σε ολη της την ζωη να την τρωει το αδικο και το γελοιο δικαστικο συστημα του τζατζικισταν.Αλλα δεν βαριεσαι η πρωτη ειναι...
Unanistan είμαστε ρε φίλε οχ Τζατζικισταν
:2funny:
ποσό καιρό έχεις να φας πίτογύρο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom