You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Αθήνα 7-9 Ιουνίου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Δρ.Μουνής
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 34
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 193
- Πόντοι
- 6.055
Ρε φίλε, γαμήθηκες στην κυριολεξία, σε ζηλεύω πάντως άξιος.... Δεν μας είπες, πόσα χρόνια είχες να γαμήσεις????????
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 901
- Πόντοι
- 96
Δόκτωρ Μουνή,γυναικολόγος είσαι?
Ωραιος!!!!
Ειναι τελικά μυθος οτι οι γυναικολογοι ξεσκίζονται στο νιμου????
Θεωρητικα εχουν μεγαλύτερες πιθανοτητες να γνωρισουν γυναικες αλλα κανουν την "βρωμοδουλεια". Πχ οι οδοντιατροι και αυτοι γνωριζουν κόσμο με λιγότερη στραβοδουλεια!
1.Δεν είχα καιρό να μαμήσω, καθ' ότι παντρεμένος, αλλά με φιάχνει το αγοραίο.
2. Δεν ξέρω πότε θα ξανάρθω, αλλά δεν είναι και γιά πολύ συχνά
3. Σαν γυναικολόγος μπορείς εύκολα να βρείς αλλά μετά θα πεινάσεις, ειδικά εγώ που δουλεύω σε πολύ μικρή πόλη όπου εύκολα μαθεύεται κάθε τι.
4. Μακάρι να ερχόμουν από Πάτρα.Εκεί απ' ότι ακούω δεν έχουν μπουρδέλα γιατί υπάρχουν πολλές τάνες.
5.
2. Δεν ξέρω πότε θα ξανάρθω, αλλά δεν είναι και γιά πολύ συχνά
3. Σαν γυναικολόγος μπορείς εύκολα να βρείς αλλά μετά θα πεινάσεις, ειδικά εγώ που δουλεύω σε πολύ μικρή πόλη όπου εύκολα μαθεύεται κάθε τι.
4. Μακάρι να ερχόμουν από Πάτρα.Εκεί απ' ότι ακούω δεν έχουν μπουρδέλα γιατί υπάρχουν πολλές τάνες.
5.
Safe sex 100% δεν υπάρχει. Αν μιλάμε γιά AIDS και ηπατίτιδα Β ή C, το προφυλακτικό βοηθάει πολύ αν το φοράς. Στο στοματικό ο κίνδυνος να κολλήσεις χωρίς προφυλακτικό είναι απειροελάχιστος αλλά υπαρκτός. Επίσης αν έχεις ουλίτιδα και φιλάς η γλύφεις ο κίνδυνος είναι μικρός αλλά και πάλι υπαρκτός. Γιά τα υπόλοιπα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα ο κίνδυνος να κολλήσεις είναι μεγάλος αλλά θεραπεύονται. Απλώς μόλις δείτε κάτι, γραμμή σε ΕΜΠΕΙΡΟ δερματολόγο
doctor εγώ έπαθα μεγάλη μαλακία και έχω κλάσει πάνω μου ... όταν βγήκα από την γαμοπουτάνα που ήταν και ψικόμπαζο και δεν το ευχαριστήθηκα η καπότα ήταν ματωμένη , την βλέπω και τρελένομαι .. ουπς μου λέει μάλλον αδιαθέτησα , τη μαλλόν γαμω τ... , πολύ προσεχτικά με σχεδόν όλο το κολοχαρτο τσέκαρο αν έχει σπάσει , αν δεν κάνω λάθος ήταν οκ , τσεκάρο μετά τον λούλι και ητάν καθαρός .. με ποιάνουν τα διαόλια μου με τη μαλακία που έκανα και μπήκα .. έρχεται ο τσάτσος μετά ζητάει συγνώμη μου λέει πτι η κοπέλα περνάει γιατρούς κ άλλες μαλακίες και με την καπότα δεν παίζει τπτ ,, εγώ έχω σαλτάρει , υπάρχει τπτ να κάνω ? να πάρω κανά κέντρο για aids ? η πρέπει να το ξεχάσω ?? σαν γιατρός που είσαι θα ήθελα την γνώμη σου ??
τελίκα είναι extreme sport το αθλήμα μας ... thanks
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.440
- Πόντοι
- 42.697
doctor εγώ έπαθα μεγάλη μαλακία και έχω κλάσει πάνω μου ... όταν βγήκα από την γαμοπουτάνα που ήταν και ψικόμπαζο και δεν το ευχαριστήθηκα η καπότα ήταν ματωμένη , την βλέπω και τρελένομαι .. ουπς μου λέει μάλλον αδιαθέτησα , τη μαλλόν γαμω τ... , πολύ προσεχτικά με σχεδόν όλο το κολοχαρτο τσέκαρο αν έχει σπάσει , αν δεν κάνω λάθος ήταν οκ , τσεκάρο μετά τον λούλι και ητάν καθαρός .. με ποιάνουν τα διαόλια μου με τη μαλακία που έκανα και μπήκα .. έρχεται ο τσάτσος μετά ζητάει συγνώμη μου λέει πτι η κοπέλα περνάει γιατρούς κ άλλες μαλακίες και με την καπότα δεν παίζει τπτ ,, εγώ έχω σαλτάρει , υπάρχει τπτ να κάνω ? να πάρω κανά κέντρο για aids ? η πρέπει να το ξεχάσω ?? σαν γιατρός που είσαι θα ήθελα την γνώμη σου ??
ζήτησες χαρτιά απο τον τσάτσο για την πουτάνα?
ψυχραιμία. Κατα 99% δεν έχεις τίποτα αφου η καπότα δεν έσπασε και οταν την έβγαλες δεν ήρθε σε επαφή το ματωμένο τμήμα με τη βάλανο.
Ελπίζω να πληθηκες στο καπάκι.
Για να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου σε κανα 2 μήνες κάνε και μια εξεταση αιματος για HIV και ηπατίτιδα, να σου φύγει το αγχος...
Ολα θα πάνε καλά
ζήτησες χαρτιά απο τον τσάτσο για την πουτάνα?
Ζερο χαρτιά δεν ζήτησα γιατί άλλο λίγο και θα τους έκανα τουλούμι εκεί μέσα .. εννοείτε οτι πλήθηκα μόνο μπανιο δεν έκανα στον νιπτύρα .. ήμουνα πολύ προσεχτικός αλλά είναι και η κακία στιγμή , για καλό η κακό θα πάρω το κέντρο λοιμόξεων σε λίγο γιατί είμαι γραφείο να μάθω περισσότερα ,ελπίζω να μην την πάτησα , αμαρτία θα είναι , το μόνο που με ανυσηχεί είναι οτι είναι κολομπουρδέλο αυτό και δεν έχω ξαναπάει, στην κωνσταντίνου σχοινά στο πεδίο του άρεως , ούτε ξέρω αν είναι νόμιμο , η πουτάνα κλασίκη κολοεεληνίδα , θα κράξω τον πιτσιλιστή που με πήρε στο λαιμό του από άλλο thread ...
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Πέμπτη βράδυ, μόλις φθάνω στην Αθήνα, ακολουθώντας γνώμες συναδέλφων, κατευθύνομαι στο Νέο Κόσμο. Πρώτη επίσκεψη στην Ιππώνακτος 14 μόνο γιά να δω και να μπω στο κλίμα. Η Ρωξάνη, ωραία, ψηλή, αδύνατη και με μεγάλο στήθος, ο χώρος περιποιημένος, 50?. Ας δοκιμάσω λέω. Στο δωμάτιο τα πράγματα δεν ήταν καλά. Μόλις βγήκε το σουτιέν, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ... κατέρρευσαν. Η κοπέλλα επιεικώς αδιάφορη. Τελείωσα με το ζόρι γιά να φύγω (είχα αρχίσει να ... βαριέμαι). Τζίφος.
Ας δοκιμάσω λέω στη Φραντζή 47, που έχει τόσο καλές κριτικές. Η Αλεξία μου φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο. Παρασυρμένος από την τσατσά πήρα το πρόγραμμα με δονητή 80?. Η Αλεξία άρχισε να παίζει με το δονητή της και μετά από λίγο και να με γλύφει . Πρόθυμη και πολύ καλή στην πίπιζα. Μετά μπήκαμε στο κυρίως θέμα. Παρ? ότι είχα τελειώσει λιγότερο από μισή ώρα πριν στην Ιππώνακτος, με έκανε τούρμπο. Με πολλές αλλαγές θέσης (ή καλύτερη στα τέσσερα), και ενδιάμεσα πίπιζα όταν ένιωθε ότι έχανα το ενδιαφέρον μου. Πολύ καλή, την συνιστώ ανεπιφύλακτα, και έμεινα εντυπωσιασμένος από την επαγγελματική της προθυμία. Το πρόγραμμα του δονητή θα μπορούσε να παραλειφθεί.
Αποκαμωμένος πλέον (δούλευα από το πρωί και οδήγησα και τόσες ώρες) είπα να πιώ ένα ποτό. Κατεβαίνω λοιπόν στο Princess όπου φτάνω λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Καμμιά 15αριά κοπέλλες, λίγοι πελάτες ακόμη. Πίνοντας το πρώτο ποτό σταμπάρω 2 που μου άρεσαν, και συγχρόνως αποκρούω τις ... επιθέσεις 5-6 που ήρθαν στο τραπέζι μου προσφέροντας χορό. Η Αλέξια, εμφανώς νούμερο 1 του μαγαζιού, είναι συνεχώς αγκαζαρισμένη από έναν 60άρη. Οταν όμως σηκώθηκε γιά σόου στην πίστα, το μισό μαγαζί πρέπει να ... βράχηκε. Σκέτη φωτιά. Κάτι αντίστοιχο και η Σοφία. Δυστυχώς η ώρα περνούσε, είχα φτάσει στο τρίτο ποτό και αυτές οι δύο ήταν συνεχώς απασχολημένες σε άλλα τραπέζια. Τότε πήρε το μάτι μου μία που μέχρι τότε ήταν σε κάποιο σκοτεινό τραπέζι. Οπως πέρναγε δίπλα μου την σταμάτησα πριν πάει αλλού. Ιωάννα. Σε 5 λεπτά στο τραπέζι με είχε κάνει ... έτοιμο. Πάμε στα σκοτεινά γιά χορό και εκεί τα είδα όλα. Η κοπέλλα είναι δυναμίτης. Μετα και από αυτό πήγα γιά τον ύπνο του δικαίου.
Παρασκευή στις 8 το βράδυ είχα ραντεβού με την Sunny από το CT, μία ώρα, 250?. Κεντρικότατο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, μικρό δωμάτιο. Η κοπέλλα αδικείται από τις φωτογραφίες της, είναι πολύ πιό όμορφη. Ψηλή, με μεγάλα μπαλκόνια που δεν πέφτουν, σφιχτή σάρκα, στενό και σκληρό προφυλαχτήρα. Τσέχα, πολύ φιλική, καλά Αγγλικά, ευγενέστατη. Μετά τα πρώτα λεπτά μου ζήτησε να πάω γιά ένα ντουζάκι. Οταν βγήκα, άρχισε κατ? ευθείαν την περιποίηση. Γλύψιμο ατελείωτο χωρίς σκουφί, με εναλλαγές στο ρυθμό, άλλοτε πολύ βαθιά και άλλοτε επιφανειακά. Καλλιτεχνικό και έντονο. Το κυρίως θέμα, με σκουφί βέβαια, ήταν επίσης πολύ συναρπαστικό, με εναλλαγές στάσεων και ρυθμών. Οταν κάποια στιγμή γύρισε στα 4, άρχισε να επιταχύνει και τότε μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ζητήσω ... κουλουράκι. Μου είπε ότι χρεώνεται + 40?. Συμφώνησα χωρίς σκέψη και τότε άρχισε το καλύτερο. Κουνήματα άπαιχτα, βογγητά αληθοφανή και σύντομα ήρθε το τέλος. Ακολούθησε κουβεντούλα γιά προφανείς λόγους. Μετά από λίγο, βλέποντας ότι δεν έχουμε και πολύ ώρα ακόμη, έμεναν 20 λεπτά, άρχισε φιλότιμες προσπάθειες γιά ... ανάσταση νεκρών. Το απολάμβανα χωρίς να το πιστεύω, μέχρι που η κυρία έβαλε σε εφαρμογή τα μεγάλα κόλπα. Και όντως σε λίγο ο ... Λάζαρος αναστήθηκε. Η συνέχεια και το φινάλε ήταν εξίσου ποιοτικά. Με δυό λόγια συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Σάββατο στις 14,30 είχα ραντεβού με την Sarah , γιά 2 ώρες, 400?. Το ξενοδοχείο μέτριο αλλά το δωμάτιο πολύ μεγάλο με δύο χώρους. Λιθουανή, ψηλή, όμορφη, ευγενική, μέτρια Αγγλικά. Με κέρασε Λιθουανική βότκα, έκανα ντουζάκι και ξεκινήσαμε. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν έβγαλε το σουτιέν. Μεγάλα αλλά πεσμένα. Περάσαμε στο τεράστιο κρεββάτι. Κλαρίνο πολύ καλό. Τεχνική κατάρτιση εξαιρετική. Στήσιμο ώστε να έχω καλή θέα, χάδια παντού. Το κυρίως πιάτο καλό αλλά όχι σαν το χθεσινό. Φιλότιμη προσπάθεια ... όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Μετά το ... πιτσίλισμα, ακολούθησε τσιγαράκι, βότκα και κουβέντα. Εκεί ήρθε η δεύτερη απογοήτευση. Μου είπε ότι έχει ένα παιδί. Αυτό εξηγούσε πως 20 ετών είχε πεσμένο στήθος, αλλά με χάλασε. Εμενε ακόμη πολύ ώρα και δεν ήξερα τι να κάνω. Τελικά την έβαλα να παίξει ότι ... πνευστό ήξερε και εγώ κάπνιζα. Η ανάσταση του Λαζάρου δεν έγινε μέχρι τέλους (θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα), αλλά τουλάχιστον απόλαυσα ... μουσική και θέα. Συμπέρασμα, τσάμπα λεφτά, κρίμα και ήταν πολύ όμορφη.
Στις 18.00 ναι είχα κλείσει και άλλο ραντεβού. Είπαμε, είχα έρθει γιά ξεσάλωμα. Το ραντεβου ήταν με την Rebbeka από την Ρουμανία , 1 ώρα 250?. Σκεφτόμουν να το ακυρώσω γιατί είχα χαλαστεί. Πάνω στη σκέψη, μου στέλνει μύνημα γιά επικύρωση του ραντεβού. Και πριν απαντήσω μου προτείνει να είναι δύο κοπέλλες γιά 400?. Αυτή η πρόταση με έφιαξε. Μετά την πατάτα που έφαγα ίσως μου χρειάζεται κάτι καλό, σκέφτηκα. Είπα ναι και πήγα στο ξενοδοχείο. Κεντρικό, μεγάλο, πολυτελές. Με περίμεναν η Rebbeka και η Andra. Η πρώτη ψηλή, 20είπε, λεπτή, μικρό στήθος σφιχτό, κωλαράκι πέτρα, αγριογκόμενα, επαγγελματίας. Η δεύτερη πολύ μικρότερη, είπε 19. Οχι ψηλή, μαύρο μαλλί, φοβερό πρόσωπο, στήθος μεγάλο, κορμί με παιδικό δέρμα, ψηλοάβγαλτη. Μετά τα γνωστά (ντους κλπ), πέσαμε στο κρεββάτι και οι τρείς. Περίμενα ότι θα είχε κάποιο σόου μεταξύ τους αλλά δεν είχε και δεν το ζήτησα. Δυο κορίτσια στο κρεββάτι λέω, άσε να μου κάνουν ότι νομίζουν. Η μία έγλυφε στο ... κέντρο και η άλλη στα ... περίχωρα, με εναλλαγές μεταξύ τους. Η Andra δεν ήξερε γρυ Αγγλικά και έτσι ότι ήθελα το έλεγα στην Rebbeka και αυτή το μετάφραζε. Η μικρή δεν ήταν και πολύ εξασκημένη (ίσως τώρα ξεκινάει) και η άλλη συνέχεια την διόρθωνε και της έδειχνε. Μετά από άπειρα γλυψίματα, ανέβηκε επάνω μου η Rebbeka ενώ η άλλη συνέχιζε να με παίζει σε διάφορα σημεία. Παρά την ... κούραση των προηγούμενων ημερών, αρκετά σύντομα ήρθε το τέλος. Μετά από λίγο όμως ζήτησα επανάληψη. Τα κορίτσια έκαναν πραγματικό αγώνα γιά να με ζωντανέψουν. Η μικρή ρούφαγε με όλη της τη δύναμη, η μεγάλη μου έδειχνε πόσο χώρο έχει το στόμα της, τα χέρια μου δεν ήξεραν ποιάς, τι έπιαναν, έκλεινα τα μάτια και προσπαθούσα να μαντέψω ποιά έκανε τι. Οταν αισθάνθηκα έτοιμος, πήρα την μικρή. Σφιχτή και με πολύ γρήγορη κίνηση και βογγητά. Απόλαυσα το κούνημα της μικρής αλλά μετά από ώρα, άρχισα να κουράζομαι. Συνέχισαν και οι δύο με πνευστά. Τελικά οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν με ένα χωρίς σκουφί κατάβρεγμα κάποιου στόματος που δεν κατάλαβα ποιάς ήταν. Συμπέρασμα: ανεπιφύλακτα συνιστώμενη εμπειρία, δεν ξέρω πώς θαήταν κάθε κορίτσι μόνο του, αλλά μαζί ήταν πολύ καλές. Πιστεύω ότι η Andra έχει πολύ μέλλον.
Δόκτωρ, μήπως οδηγούσες από ... τη Γη του Πυρός;
Respect, και μη χαθείς απ' το site
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μπορει συναδερφοι να σας προκαλει εντυπωση το τι εκανε μεσα σε μολις ενα διημερο ο Δρ. Μουνης,αλλα εγω που ειμαι
ομοιπαθης με τον Δρ. (βλεπε επαρχια) τον καταλαβαινω απολυτα!! Ας ησασταν κι εσεις απο επαρχια και θα πεφτατε με τα μουτρα βουρρρ στον πατσα ευγε συναδερφε respect και σε ανωτερα
ομοιπαθης με τον Δρ. (βλεπε επαρχια) τον καταλαβαινω απολυτα!! Ας ησασταν κι εσεις απο επαρχια και θα πεφτατε με τα μουτρα βουρρρ στον πατσα ευγε συναδερφε respect και σε ανωτερα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 6K