Νέα

Αθήνα 7-9 Ιουνίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Δρ.Μουνής
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
:dancing: φίλοι μπουρδελιάρηδες, γειά σας. Εδώ και μερικές μέρες που ανακάλυψα το site, διαβάζω συνεχώς τα θέματα που συζητάτε. Με βοηθήσατε πολύ να οργανώσω το 3ήμερο 7-9 Ιουνίου που θα κατέβω στην Αθήνα γιά δουλειές, αλλά χωρίς την σύζυγο ;). Ηδη έχω κλείσει κάποια ραντεβού, αλλά γι' αυτά ενημέρωση μετα την επιστροφή μου (μη το γρουσουζέψω).
Θα ήθελα ιδέες γιά πέμπτη και παρασκευή βράδυ. Αν είναι κάτι καλό, δίνω και κάτι παραπάνω. Φυσικά και έχω διαβάσει την ημερήσια ενημέρωση αλλά ψάχνω κάτι παραπάνω, πεινασμένος από επαρχία γαρ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
Φιλαράκο πάρε σβάρνα την οδό Φυλής και θα βρεις μπόλικο πράμα! Επίσης, πολύ κοντά εκεί, βρίσκεται και η περιοχή του Μεταξουργείου (στα αριστερά της Πειραιώς όπως πας προς Ομόνοια) όπου κι εκεί υπάρχει μεγάλη επιλογή να διαλέξεις. Αυτά από μπουρδέλα.

Για CG τώρα, πάρε μια εφημερίδα (Βήμα, Νέα). Έχει πολλές αγγελίες.

Καλό βόλι!

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Για Call Girls, πάρε μια εφημερίδα (π.χ. Έθνος) Έχει πολλές αγγελίες.
Οι εφημερίδες Βήμα και Νέα έχουν κόψει αυτού του είδους τις αγγελίες.

Επισκέπτης
Οι εφημερίδες Βήμα και Νέα έχουν κόψει αυτού του είδους τις αγγελίες.

ΟΚ, δεν το ήξερα αυτό. Εγώ είχα μείνει σε εκείνες τις εποχές. Έχω κόψει τα CG εδώ και χρόνια γιατί (κατά την γνώμη μου) δεν αξίζει το value-for-money.

OP
OP
Δ

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ γιά τις απαντήσεις. Από τα σχετικά threads φοβάμαι την πιθανότητα ότι καλώντας cg θα βρεθώ με την θεία του γείτονα. Επίσης θέλω να ρωτήσω αν στα studio τα κορίτσια είναι πιό "καλά" από αυτά των μπουρδέλων.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Γεια σου ρε δοκτωρα κατεβα αθηνα και ξεκωλιασε τες ολες!!!!!!!!!!!!!!

NEON7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
2
Like
1.893
Πόντοι
216
Γαμα τα ολα τα μουνακια....

OP
OP
Δ

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ποιές όμως;βοηθείστε λίγο στις απορίες μου. Στο στούντιο τα κορίτσια κάθονται με την ώρα ή μέχρι να χύσεις; έχει πιό "καλά" κορίτσια στα στουντιο ή το ίδιο είναι;

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Μέχρι να χύσεις doctor...
Ψάξε στο Ημερήσια ενημέρωση για studio, σου προτείνω Φρατζή 47, την Ντάρια...

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.863
Πόντοι
5.975
Στα στούντιο δίνεις περισσότερα και ο κανόνας είναι να παίρνεις περισσότερα,δηλαδή θα βρεις σαφώς ανώτερες κοπέλες από τις αντίστοιχες των απλών μπουρδέλων και σε εμφάνιση αλλά κσαι σε συμπεριφορά.Όσο για την ώρα που κάθονται είναι μέχρι να τις...πιτσιλίσεις (πού είσαι άρχοντα pitsilisti;) γι'αυτό καλό θα είναι αν πας σε στούντιο να έχεις κάνει μια σχετική προθέρμανση! ;)

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
ποιές όμως;βοηθείστε λίγο στις απορίες μου. Στο στούντιο τα κορίτσια κάθονται με την ώρα ή μέχρι να χύσεις; έχει πιό "καλά" κορίτσια στα στουντιο ή το ίδιο είναι;
Στα studio δεν καθονται με την ωρα, ειναι μεχρι να χυσεις, ενταξει το studiaki ειναι πιο κυριλε κατασταση απο οτι σε ενα ...ρδελο που παει ολος ο λαος, επισης δεν βιαζονται ιδιαιτερα αλλα μαλλον εαν περασει το μισαωρο αρχιζουν και δυσανασχετουν.
Εγω θα σου προτεινα επισης να δοκιμασεις την τυχη σου και στο μαγικο κοσμο του μασαζ θα βρεις μαγαζια στο αναλογο θεμα που υπαρχει στο site.

OP
OP
Δ

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
ευχαριστώ γιά τις συμβουλές. Οταν γυρίσω θα σας έχω κριτικές

OP
OP
Δ

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν επέστρεψα και όπως υποσχέθηκα θα σας πω εντυπώσεις

OP
OP
Δ

Δρ.Μουνής

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Πέμπτη βράδυ, μόλις φθάνω στην Αθήνα, ακολουθώντας γνώμες συναδέλφων, κατευθύνομαι στο Νέο Κόσμο. Πρώτη επίσκεψη στην Ιππώνακτος 14 μόνο γιά να δω και να μπω στο κλίμα. Η Ρωξάνη, ωραία, ψηλή, αδύνατη και με μεγάλο στήθος, ο χώρος περιποιημένος, 50€. Ας δοκιμάσω λέω. Στο δωμάτιο τα πράγματα δεν ήταν καλά. Μόλις βγήκε το σουτιέν, οι κρεμαστοί κήποι της Βαβυλώνας ... κατέρρευσαν. Η κοπέλλα επιεικώς αδιάφορη. Τελείωσα με το ζόρι γιά να φύγω (είχα αρχίσει να ... βαριέμαι). Τζίφος.
Ας δοκιμάσω λέω στη Φραντζή 47, που έχει τόσο καλές κριτικές. Η Αλεξία μου φάνηκε ότι άξιζε τον κόπο. Παρασυρμένος από την τσατσά πήρα το πρόγραμμα με δονητή 80€. Η Αλεξία άρχισε να παίζει με το δονητή της και μετά από λίγο και να με γλύφει . Πρόθυμη και πολύ καλή στην πίπιζα. Μετά μπήκαμε στο κυρίως θέμα. Παρ’ ότι είχα τελειώσει  λιγότερο από μισή ώρα πριν στην Ιππώνακτος, με έκανε τούρμπο. Με πολλές αλλαγές θέσης (ή καλύτερη στα τέσσερα), και ενδιάμεσα πίπιζα όταν ένιωθε ότι έχανα το ενδιαφέρον μου. Πολύ καλή, την συνιστώ ανεπιφύλακτα, και έμεινα εντυπωσιασμένος από την επαγγελματική της προθυμία. Το πρόγραμμα του δονητή θα μπορούσε να παραλειφθεί.
Αποκαμωμένος πλέον (δούλευα από το πρωί και οδήγησα και τόσες ώρες) είπα να πιώ ένα ποτό. Κατεβαίνω λοιπόν στο Princess όπου φτάνω λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Καμμιά 15αριά κοπέλλες, λίγοι πελάτες ακόμη. Πίνοντας το πρώτο ποτό σταμπάρω 2 που μου άρεσαν, και συγχρόνως αποκρούω τις ... επιθέσεις 5-6 που ήρθαν στο τραπέζι μου προσφέροντας χορό. Η Αλέξια, εμφανώς νούμερο 1 του μαγαζιού, είναι συνεχώς αγκαζαρισμένη από έναν 60άρη. Οταν όμως σηκώθηκε γιά σόου στην πίστα, το μισ&#9
72; μαγαζί πρέπει να ... βράχηκε. Σκέτη φωτιά. Κάτι αντίστοιχο και η Σοφία. Δυστυχώς η ώρα περνούσε, είχα φτάσει στο τρίτο ποτό και αυτές οι δύο ήταν συνεχώς απασχολημένες σε άλλα τραπέζια. Τότε πήρε το μάτι μου μία που μέχρι τότε ήταν σε κάποιο σκοτεινό τραπέζι. Οπως πέρναγε δίπλα μου την σταμάτησα πριν πάει αλλού. Ιωάννα. Σε 5 λεπτά στο τραπέζι με είχε κάνει ... έτοιμο. Πάμε στα σκοτεινά γιά χορό και εκεί τα είδα όλα. Η κοπέλλα είναι δυναμίτης. Μετα και από αυτό πήγα γιά τον ύπνο του δικαίου.
Παρασκευή στις 8 το βράδυ είχα ραντεβού με την Sunny από το CT, μία ώρα, 250€. Κεντρικότατο ξενοδοχείο στο Σύνταγμα, μικρό δωμάτιο. Η κοπέλλα αδικείται από τις φωτογραφίες της, είναι πολύ πιό όμορφη. Ψηλή, με μεγάλα μπαλκόνια που δεν πέφτουν, σφιχτή σάρκα, στενό και σκληρό προφυλαχτήρα. Τσέχα, πολύ φιλική, καλά Αγγλικά, ευγενέστατη. Μετά τα πρώτα λεπτά μου ζήτησε να πάω γιά ένα ντουζάκι. Οταν βγήκα, άρχισε κατ’ ευθείαν την περιποίηση. Γλύψιμο ατελείωτο χωρίς σκουφί, με εναλλαγές στο ρυθμό, άλλοτε πολύ βαθιά και άλλοτε επιφανειακά. Καλλιτεχνικό και έντονο. Το κυρίως θέμα, με σκουφί βέβαια,  ήταν επίσης πολύ συναρπαστικό, με εναλλαγές στάσεων και ρυθμών. Οταν κάποια στιγμή γύρισε στα 4, άρχισε να επιταχύνει και τότε μου ήρθε η φαεινή ιδέα να ζητήσω ... κουλουράκι. Μου είπε ότι χρεώνεται + 40€. Συμφώνησα χωρίς σκέψη και τότε άρχισε το καλύτερο. Κουνήματα άπαιχτα, βογγητά αληθοφανή και σύντομα ήρθε το τέλος. Ακολούθησε κουβεντούλα γιά προφανείς λόγους. Μετά από λίγο, βλέποντας ότι δεν έχουμε και πολύ ώρα ακόμη, έμεναν 20 λεπτά, άρχισε φιλότιμες προσπάθειες γιά ... ανάσταση νεκρών. Το απολάμβανα χωρίς να το πιστεύω, μέχρι που η κυρία έβαλε σε εφαρ&#95
6;ογή τα μεγάλα κόλπα. Και όντως σε λίγο ο ... Λάζαρος αναστήθηκε. Η συνέχεια και το φινάλε ήταν εξίσου ποιοτικά. Με δυό λόγια συνιστάται ανεπιφύλακτα.
Σάββατο στις 14,30 είχα ραντεβού με την Sarah , γιά 2 ώρες, 400€. Το ξενοδοχείο μέτριο αλλά το δωμάτιο πολύ μεγάλο με δύο χώρους. Λιθουανή, ψηλή, όμορφη, ευγενική, μέτρια Αγγλικά. Με κέρασε Λιθουανική βότκα, έκανα ντουζάκι και ξεκινήσαμε. Η πρώτη απογοήτευση ήρθε όταν έβγαλε το σουτιέν. Μεγάλα αλλά πεσμένα. Περάσαμε στο τεράστιο κρεββάτι. Κλαρίνο πολύ καλό. Τεχνική κατάρτιση εξαιρετική. Στήσιμο ώστε να έχω καλή θέα, χάδια παντού. Το κυρίως πιάτο καλό αλλά όχι σαν το χθεσινό. Φιλότιμη προσπάθεια ... όταν παρουσιάστηκαν προβλήματα. Μετά το ... πιτσίλισμα, ακολούθησε τσιγαράκι, βότκα και κουβέντα. Εκεί ήρθε η δεύτερη απογοήτευση. Μου είπε ότι έχει ένα παιδί. Αυτό εξηγούσε πως 20 ετών είχε πεσμένο στήθος, αλλά με χάλασε. Εμενε ακόμη πολύ ώρα και δεν ήξερα τι να κάνω. Τελικά την έβαλα να παίξει ότι ... πνευστό ήξερε και εγώ κάπνιζα. Η ανάσταση του Λαζάρου δεν έγινε μέχρι τέλους (θαύματα δεν γίνονται κάθε μέρα), αλλά τουλάχιστον απόλαυσα ... μουσική και θέα. Συμπέρασμα, τσάμπα λεφτά, κρίμα και ήταν πολύ όμορφη.
Στις  18.00 ναι είχα κλείσει και άλλο ραντεβού. Είπαμε, είχα έρθει γιά ξεσάλωμα. Το ραντεβου ήταν με την Rebbeka από την Ρουμανία , 1 ώρα 250€. Σκεφτόμουν να το ακυρώσω γιατί είχα χαλαστεί. Πάνω στη σκέψη, μου στέλνει μύνημα γιά επικύρωση του ραντεβού. Και πριν απαντήσω μου προτείνει να είναι δύο κοπέλλες γιά 400€. Αυτή η πρόταση με έφιαξε. Μετά την πατάτα που έφαγα ίσως μου χρειάζεται κάτι καλό, σκέφτηκα. Είπα ναι και πήγα στο ξενοδοχείο. Κεντρικό, μεγάλο, πολυτελές. Με περίμεναν η Rebbeka κ
αι η Andra. Η πρώτη ψηλή, 20είπε, λεπτή, μικρό στήθος σφιχτό, κωλαράκι πέτρα, αγριογκόμενα, επαγγελματίας. Η δεύτερη πολύ μικρότερη, είπε 19. Οχι ψηλή, μαύρο μαλλί, φοβερό πρόσωπο, στήθος μεγάλο, κορμί με παιδικό δέρμα, ψηλοάβγαλτη. Μετά τα γνωστά (ντους κλπ), πέσαμε στο κρεββάτι και οι τρείς. Περίμενα ότι θα είχε κάποιο σόου μεταξύ τους αλλά δεν είχε και δεν το ζήτησα. Δυο κορίτσια στο κρεββάτι λέω, άσε να μου κάνουν ότι νομίζουν. Η μία έγλυφε στο ... κέντρο και η άλλη στα ... περίχωρα, με εναλλαγές μεταξύ τους. Η Andra δεν ήξερε γρυ Αγγλικά και έτσι ότι ήθελα το έλεγα στην Rebbeka και αυτή το μετάφραζε. Η μικρή δεν ήταν και πολύ εξασκημένη (ίσως τώρα ξεκινάει) και η άλλη συνέχεια την διόρθωνε και της έδειχνε. Μετά από άπειρα γλυψίματα, ανέβηκε επάνω μου η Rebbeka ενώ η άλλη συνέχιζε να με παίζει σε διάφορα σημεία. Παρά την ... κούραση των προηγούμενων ημερών,  αρκετά σύντομα ήρθε το τέλος. Μετά από λίγο όμως ζήτησα επανάληψη. Τα κορίτσια έκαναν πραγματικό αγώνα γιά να με ζωντανέψουν. Η μικρή ρούφαγε με όλη της τη δύναμη, η μεγάλη μου έδειχνε πόσο χώρο έχει το στόμα της, τα χέρια μου δεν ήξεραν ποιάς, τι έπιαναν, έκλεινα τα μάτια και προσπαθούσα να μαντέψω ποιά έκανε τι. Οταν αισθάνθηκα έτοιμος, πήρα την μικρή. Σφιχτή και με πολύ γρήγορη κίνηση και βογγητά. Απόλαυσα το κούνημα της μικρής αλλά μετά από ώρα, άρχισα να κουράζομαι. Συνέχισαν και οι δύο με πνευστά. Τελικά οι προσπάθειες ανταμείφθηκαν με ένα χωρίς σκουφί κατάβρεγμα κάποιου στόματος που δεν κατάλαβα ποιάς ήταν. Συμπέρασμα: ανεπιφύλακτα συνιστώμενη εμπειρία, δεν ξέρω πώς θαήταν κάθε κορίτσι μόνο του, αλλά μαζί ήταν πολύ καλές. Πιστεύω ότι η Andra έχει πολύ μέλλον.

Surfboy

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
1
καλά dr το έκαψες κανονικότατα ... σωστός ο dr ...

liferider

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
52
Πόντοι
1
Αξιος!!!!

Ερωτηση: Καλα ποσο καιρο ειχες να γαμισεις;

cosyle

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
1
και μπορεις να περπατησεις ακομα μετα απο ολα αυτα?

kosfra

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
6
Του εδωσες και καταλαβε ΑΞΙΟΣ!!!!! αντε και με το καλο να ξαναερθεις

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom