merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...μην ανυσηχείς...θα σπεύσω...
ποιες σου κανουν μασαζ εντελως γυμνος?ειναι γεγονος οτι στο εν λογω δε παιζει τιποτα πονηρο.
εχω παρει πολλες απ τις κοπελες κυριος για κανονικο μασαζ.
παρεπιπτοντος λιγες κανουν καλο μασαζ.
μαλιστα εχω παρει κ καποιες αρκετες φορες και εχει αναπτυχθει
οικιοτητα. οποτε πιστευω οτι αν ηταν να γινει κατι θα χε γινει.
εκτος κ αν δεν εχω τον τροπο....οκ
απ την αλλη ομως, αρκετες απο τις κοπελες σου κανουν μασαζ εντελως γυμνο.
χωρις καν πετσετα. δε ξερω...παιζει αυτο σε επαγγελματιες ??
πραγμα που με καβλωνει φουλ, ακομα κ γνωριζοντας οτι δε θα γινει τιποτα.
το να γυρναω ανασκελα με το καβλι μου σε θεα, και να με βλεπει αυτη το γουσταρω φουλ.
πολλες φορες μου χει γινει πετρα.
καμια σχεση μαγκες δε παιζει τιποτα εντωμεταξυ εχουν πεταξει και φυλλαδια στα νοτια προαστια μια φαση σαν το mymassageΠαιδιά καλησπέρα,
ξέρει κανείς τι παίζει με το athensmassage.gr ? Δοκίμασε κανένας? Πάντως φαίνεται καλή φάση, αρκετά πρωτοποριακή κίνηση για τα δεδομένα της χώρας μας.
Δηλαδή μόνο για τρίψιμο;καμια σχεση μαγκες δε παιζει τιποτα εντωμεταξυ εχουν πεταξει και φυλλαδια στα νοτια προαστια μια φαση σαν το mymassage
Επίσκεψη πριν από λιγο στο the place στην Ν Ιωνία. Χαλαρωτικο (καλό) μασάζ με την Ελενα 1 ώρα . Χωρίς εσώρουχο με πετσέτα. Δεν έγινε νύξη για κάτι παραπάνω από κανεναν από τους 2.
Αν κάποιος συναγωνιστης γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας στειλει Pm !
Επίσκεψη πριν από λιγο στο the place στην Ν Ιωνία. Χαλαρωτικο (καλό) μασάζ με την Ελενα 1 ώρα . Χωρίς εσώρουχο με πετσέτα. Δεν έγινε νύξη για κάτι παραπάνω από κανεναν από τους 2.
Αν κάποιος συναγωνιστης γνωρίζει κάτι διαφορετικό ας στειλει Pm !
Φίλε μου κανεις κ ντουζ μετά ή φεύγεις με τα λάδια ?
Και πλήρωσες δηλαδή για απλό μασάζ 40 ευρώ;
Αυτά ηταν τα δίδακτρα μου ! Τουλαχιστο το μασαζ ήταν εξαιρετικό. Επιβεβαιώνω για ζεστή πετσέτα στο τέλος.
Δεν βλέπω πάντως νέες λεπτομερείς κριτικές πλην της ελαφρώς πικροχολης του αγαπητου 'ανατολιου'.
Δεν βλέπω πάντως νέες λεπτομερείς κριτικές πλην της ελαφρώς πικροχολης του αγαπητου 'ανατολιου'.
Ποιος δινει 40αρια για μασαζ μονο οταν συνηθως σε φυσικοθεραπευτη ειναι το πολυ εως 20-25.
Το γραφείο συγκαταλέγεται στα ΔΕΝ. Όμορφες κοπέλες, πολύ καλό έως εξαιρετικό μασάζ ΑΛΛΑ, πετσέτα πάντα και καμμία απολύτως διάθεση για κάτι παραπάνω από τις αναγραφόμενες στο site υπηρεσίες. Επίσης, αποτρεπτικό για κάποιους η κάθετη άρνηση από τον τύπο που κλείνει τα ραντεβού για συνάντηση σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής.
Λογικό λοιπόν να το προσπεράσει κάποιος όταν, όπως έγραψε και ο rouchat, αντίστοιχες υπηρεσίες σε φυσιοθεραπευτή ή σε αλυσίδες μασάζ θα προσέθετα εγώ, κοστίζουν έως 25€. Για αυτό δεν υπάρχουν περισσότερες κριτικές από τα μέλη του φόρουμ.
Δεν νομίζω να έχουν θέμα πάντως. Αν κοιτάξει κάποιος το πρόγραμμα των κοριτσιών, θα δει πως τα διαθέσιμα ραντεβού τους εξαντλούνται μέχρι το μεσημέρι της ίδιας μέρας και σε κάποιες άλλες 2 και 3 μέρες πριν.