You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Athensmassage, τί παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Oρθα ομίλησες.Μάσαζ σκέτο και επαγγελματικό, ΟΧΙ δε ξέρουν να κάνουν όλοι. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί παιδεύεστε με άσχετα θέματα..
Μια επαγγελματίας φυσιοθεραπεύτρια από αυτές ,αν μαθευτεί ότι κάνει κάτι "άλλο" θα χάσει τη δουλειά της και αυτομάτως θα πέσει στην κατηγορία της βίζιτας.
Αν θέλει να κάνει κάτι "άλλο¨, συνήθως για πολύ υψηλό τίμημα, θα το κάνει με άτομα που ξέρει ότι δε θα το διαφημίσουν στο διαδίκτυο.
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
μπορει να είναι κ ντροπαλες..να θέλουν το χρόνο τους τα κορίτσια ...
ναι ναι.. τον χρόνο τους... € € € € € $ $ $
λάγνα? Του στυλ θέλω αλλά δεν μπορώ γιατί θα χάσω τη δουλειά μου?
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.709
- Πόντοι
- 7.715
χρονος=χρημα... ;)ναι ναι.. τον χρόνο τους... € € € € € $ $ $
RAMBO11
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 51
- Πόντοι
- 11
κατιαΗ πιο εμφανισημη ποια ειναι?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Αφου εδω λες οτι το ασφαλεστερο για τα ιδρυματα ειναι να μην το διαφημιζουν γιατι αλλιως το κλεινουν,
ΓΙΑΤΙ στο θρεντ του Λυκαβυτου 10 τα θες ολα ΧΥΜΑ????????????
γιατί έχει άμεση σχέση με το μαγαζί, γιατί άλλο ; ;)
στα άλλα thread, όπως εδώ, γράφει για ξεκάρφωμα
Αφου εδω λες οτι το ασφαλεστερο για τα ιδρυματα ειναι να μην το διαφημιζουν γιατι αλλιως το κλεινουν,η υπάρχουσα γενική άποψη ειναι ότι παντού γίνεται το γκόλ ,αλλά το ασφαλέστερο για τα ιδρύματα ειναι να μην το διαφημίζουν γιατι πρώτα πλακώνει η πελατία και μετά το κλεινουν .......
ΓΙΑΤΙ στο θρεντ του Λυκαβυτου 10 τα θες ολα ΧΥΜΑ????????????
Εγώ πάντως πήρα. Πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ. Η κοπέλα πολύ καλή και επικοινωνιακή. Φεύγοντας μου είπε ότι έχω χιούμορ και πέρασε και αυτή καλά κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.... και ότι θέλει να τα ξαναπούμε. Σου αφήνουν υπονοούμενο ότι απ την επόμενη φορά ίσως έχει και κάτι άλλο........
Εγώ πάντως πήρα. Πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ. Η κοπέλα πολύ καλή και επικοινωνιακή. Φεύγοντας μου είπε ότι έχω χιούμορ και πέρασε και αυτή καλά κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.... και ότι θέλει να τα ξαναπούμε. Σου αφήνουν υπονοούμενο ότι απ την επόμενη φορά ίσως έχει και κάτι άλλο........
Πες μας ποια πηρες ; Αν ηταν καλη κλπ
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Kilburn
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 54
- Like
- 131
- Πόντοι
- 5.835
Δεν προκειται ομως ποτε να παιξει τιποτα εκτος βεβαια και αν σε γουσταρει για γκομενο. Να σε εχουνε στο περιμενε θελουνε και να σου τα μασανε κατα κανονα...Εγώ πάντως πήρα. Πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο μασάζ. Η κοπέλα πολύ καλή και επικοινωνιακή. Φεύγοντας μου είπε ότι έχω χιούμορ και πέρασε και αυτή καλά κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ.... και ότι θέλει να τα ξαναπούμε. Σου αφήνουν υπονοούμενο ότι απ την επόμενη φορά ίσως έχει και κάτι άλλο........
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...το site τους όμως είναι σκέτος πειρασμός...κορμάκια χειλάκια...!!!!!
...το site τους όμως είναι σκέτος πειρασμός...κορμάκια χειλάκια...!!!!!
Πάρε να δεις τη γλύκα και εσύ !!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K