Λοιπόν παίδες το επισκέφτηκα το μαγαζί και γω για να δω τι παίζει. 1 ώρα μασάζ με την Βέρα στα 40 ευρώ η ώρα, και 55 ευρώ η 1.5 ώρα. Το μαγαζί έχει μόνο 2-3 κοπέλες που δουλεύουν εκεί και γι αυτό αυτές χρεώνονται σε αυτές τις τιμές, παράλληλα όμως άμα μπείτε στο site θα δείτε ότι έχει πολλές κοπέλες οι οποίες είναι εξωτερικοί συνεργάτες οι οποίες επειδή έρχονται από μακρυά χρεώνουν 60 την ώρα, μπορεί και 50 δεν είμαι σίγουρος γι αυτό.
Εκεί λοιπόν δεν ξέρω αν κάποιες από αυτές τις κοπέλες οι οποίες κάνουν κατ οίκον μπορεί αν υπάρχει εχεμύθεια να κάνουν και κάτι παραπάνω...όποιος δοκιμάσει και έχει κάτι νεότερο ας ενημερώσει.
Με την συγκεκριμένη κοπέλα δεν επαιζε τπτ παραπανω την ρώτησα πλαγίως αν γενικά έρχεται κόσμος και ζητάει κάτι παραπάνω στην πλάκα και μου το ξεκαθάρισε,(και φαντάζομαι ειδικά οι κοπέλες μέσα στο μαγαζί πολύ δύσκολα να κάνουν κάτι) παρόλαυτα πολύ τίμιο μασάζ χωρίς εσώρουχο με μεγάλη πετσέτα , σε πολύ ωραίο χώρο και κρεββάτι και στο τέλος σε σκουπίζει εκείνη με ζεστή βρεγμένη πετσέτα.
Τώρα θα μου πείτε πολλοί , 40 ευρώ ρε φίλε για 1 ώρα μασάζ κ τίποτα παραπάνω??? Να σας πω είμαι λάτρης του μασάζ και μ αρέσουν πολύ αυτές συνεδρίες με τέτοια πιστόλια, για μένα 1 φορά στο τόσο πιστεύω αξίζει τα λεφτά του.