Σωστος...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Athensmassage, τί παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
βρε παιδια αυτη η κατια εχει τις περισσοτερες κριτικες και φενεται καλο μουνακι. πιστευω οτι αυτη με λιγο ψησιμο μπορει να σου κανει φραπεδια.παντως αμα δειτε την φωτογραφια της στο σιτε το μπλουζακι της διαφανιζει και φενονται τα βυζια της. ( που πηγε παλι το ματι μου!!!!!!!!)
πιο πιθανό είναι να σου δεσει το μπουτσο κόμπο και μετα να στον πιάσει και με συρραπτικό ....
πιο πιθανό είναι να σου δεσει το μπουτσο κόμπο και μετα να στον πιάσει και με συρραπτικό ....
χαχαχαχχα καλο!
πολύ περιγραφικό
το ροστερ ειναι μεγαλο. κατι με καποια θα παιζει οποσδηποτε. ηδη ακουστηκαν σχολια οτι 1-2 κοριτσια ηταν πρωη σε μαγαζια (αν βεβαια ειναι αληθη). απλα δεν αξιζει τον χρονο και το χρημα να το ανακαλυψουμε. υπαρχουν 765.987 εναλλακτικες.
εγω δοκιμασα μια μικρη μελαχρινη. πετσετουλα και τιποτα.
εγω δοκιμασα μια μικρη μελαχρινη. πετσετουλα και τιποτα.
Pradadevil
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 866
- Πόντοι
- 96
Τι παίζει εδω ρε παιδιά???Μου το πέταξε διαφήμηση στο άσχετο!!!Σε 2 ώρες σπίτι λέει...
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.915
- Πόντοι
- 9.275
Φίλε μου δεν παίζει τίποτα, το θέμα έχει ξανασυζητηθεί εδώ:
Καλύτερα να κλείσει άμεσα το θέμα.
Καλύτερα να κλείσει άμεσα το θέμα.
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Όπως θα δείτε παρακάτω,ακολουθούν και άλλοι την γραμμή του συγκεκριμένου είδους μασάζ...
Βέβαια θέλουν δουλειά ακόμη...δεν αναφέρουν ούτε ηλικία,αλλά ούτε και αν διαθέτουν ή όχι εξοπλισμό.
Η Χαρά φαίνεται ωραίο "κομμάτι"...Και αυτός ο Σπύρος στο τέλος,νομίζω πρέπει να είχε πάει σε ένα επεισόδιο,του "Κάτι Ψήνεται"...
Έκρινα ότι δεν υπήρχε λόγος να ανοίξω νέο θρέντ,καθότι δεν θα έχουμε και πολλά να πούμε και γι' αυτό όπως φαίνεται...
Βέβαια θέλουν δουλειά ακόμη...δεν αναφέρουν ούτε ηλικία,αλλά ούτε και αν διαθέτουν ή όχι εξοπλισμό.
Η Χαρά φαίνεται ωραίο "κομμάτι"...Και αυτός ο Σπύρος στο τέλος,νομίζω πρέπει να είχε πάει σε ένα επεισόδιο,του "Κάτι Ψήνεται"...
Έκρινα ότι δεν υπήρχε λόγος να ανοίξω νέο θρέντ,καθότι δεν θα έχουμε και πολλά να πούμε και γι' αυτό όπως φαίνεται...
BABYLONS_30
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστές, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς τίποτα για το συγκεκριμένο Εκτός από μασάζ παίζει και τίποτα άλλο?
Αν ξέρει κανείς τίποτα ας πει γιατι υπάρχουν 2-3 ωραία μωρα
Αν ξέρει κανείς τίποτα ας πει γιατι υπάρχουν 2-3 ωραία μωρα
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Ετσι είναι...
Παρακαλώ να συγχωνευτεί το θέμα...Υπάρχει ήδη...
Παρακαλώ να συγχωνευτεί το θέμα...Υπάρχει ήδη...
αρα το ολο σκηνικο κλεινει στα ΔΕΝ........
μην είσαι ποτέ απόλυτος ,όλα από δεν ξεκίνησαν και έγιναν ΝΑΙ
asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
γαμησες δηλαδη?μην είσαι ποτέ απόλυτος ,όλα από δεν ξεκίνησαν και έγιναν ΝΑΙ