ΜΑΚΡΙΑΑΑΑΑ!25Ε;;;Να υποθέσουμε ότι κάνει μασάζ και στον γιούτσο, ή σου έδωσε αυτή την απάντηση θυμωμένα?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Athensmassage, τί παίζει;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Vyzolover
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 188
- Εμφανίσεις 79K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Από το μήνυμα του πάτροκλου και μετά, τι σχέση έχει η συζήτηση με το τόπικ;
30 το φραπεδακιξερουμε κατι???
artemismatsas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 120
- Πόντοι
- 66
30 το φραπεδακι
για φραπε εχουμε πληρωσει κ περισσοτερα κ χωρις μιση ωρα τριψιμο.. καλα σε βρισκω
Δεν εχω κανει εκει, τηλεφωνικη ηταν η ενημερωση, μπορει να μη βλεποντε...για φραπε εχουμε πληρωσει κ περισσοτερα κ χωρις μιση ωρα τριψιμο.. καλα σε βρισκω
Καμια, αλλα μια που εθεσε το ερωτημα εδω, απαντησα και 'γω εδω και ειμαστε ολοιΑπό το μήνυμα του πάτροκλου και μετά, τι σχέση έχει η συζήτηση με το τόπικ;
οσοι ασχοληθηκαμε με αυτο
Sorry guys...
FABOULOS
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Πήρα τηλέφωνο πριν μία εβδομάδα για πληροφορίες.....το σήκωσε άντρας και μου είπε για τις ώρες των ραντεβού,τις προσφορές που έχουν,γενικά οτι γράφουν και στο σάιτ τους....
Στην ερώτηση,κατά την διάρκεια του μασάζ τι πρέπει να φοράω,π.χ. εσώρουχο ή να βάλω πετσέτα,μου απάντησε ότι πρέπει να έχω μία ευπρεπή εμφάνιση,αλλά μου είπε μετά ότι θα το συζητήσετε με την κοπέλα....
Επίσης τον ρώτησα για τις κοπέλες που δεν διαθέτουν κρεβάτι και μου είπε θα βρείτε ένα σημείο που να εξυπηρετεί..... αν κάνει μασάζ στο κρεβάτι δεν θα την βολεύει,εκτός και αν ανέβει και στηρίζεται στα γόνατα της.....
Πάντως έχουν έρθει και νέες,πολύ ωραίες αφίξεις....
Σκέφτομαι να πάρω να δοκιμάσω,εννοείται όταν γίνει θα αναφέρω......
Στην ερώτηση,κατά την διάρκεια του μασάζ τι πρέπει να φοράω,π.χ. εσώρουχο ή να βάλω πετσέτα,μου απάντησε ότι πρέπει να έχω μία ευπρεπή εμφάνιση,αλλά μου είπε μετά ότι θα το συζητήσετε με την κοπέλα....
Επίσης τον ρώτησα για τις κοπέλες που δεν διαθέτουν κρεβάτι και μου είπε θα βρείτε ένα σημείο που να εξυπηρετεί..... αν κάνει μασάζ στο κρεβάτι δεν θα την βολεύει,εκτός και αν ανέβει και στηρίζεται στα γόνατα της.....
Πάντως έχουν έρθει και νέες,πολύ ωραίες αφίξεις....
Σκέφτομαι να πάρω να δοκιμάσω,εννοείται όταν γίνει θα αναφέρω......
Συναγωνιστες καλησπερα,επεσα τυχαια πανω στο θρεντακι,νεος ειμαι και στο σαιτ,και κυριως στουντιακιας θα ελεγα(δεν γνωριζω πολλα απο μασαζοσπιτα)
Απλα να παρατηρησω κατι,δεν παιζει να μη υπαρχει και καποια εξτρα υπηρεσια κατα τη γνωμη μου.Πρωτα πρωτα αν το σαιτ απευθυνοτανε καθαρα σε ανθρωπους(γυναικες η αντρες)που θελουν μονο μασαζ ποιος ο λογος να ποσταριστουνε φοτος απο τις μασεζ και τους μασερ?Αντε να ειχανε καμια φοτο τυπου ταυτοτητας οπως εχουνε στο εξωτερικο σε αντιστοιχα σαιτ.Εδω μπαινεις στην αρχικη,και βλεπεις ολες τις μασεζ παρεταγμενες λες και εισαι σε μασατζιδικο χαχα.Δευτερον αν κοιταξερε στις κριτικες των πελατων ολοι σχεδον ειναι αντρες!Δηλαδη οι γυναικες δεν κανουνε μασαζ?Και οκ,πες οτι οι κριτικες ειναι μουφες απο αυτους,δεν θα τους συνεφερε καλητερα να εχουνε κριτικες και απο γυναικες?Εστω και fake.Δεν ειμαι και σιγουρος απλα εκφερω την αποψη μου.
Απλα να παρατηρησω κατι,δεν παιζει να μη υπαρχει και καποια εξτρα υπηρεσια κατα τη γνωμη μου.Πρωτα πρωτα αν το σαιτ απευθυνοτανε καθαρα σε ανθρωπους(γυναικες η αντρες)που θελουν μονο μασαζ ποιος ο λογος να ποσταριστουνε φοτος απο τις μασεζ και τους μασερ?Αντε να ειχανε καμια φοτο τυπου ταυτοτητας οπως εχουνε στο εξωτερικο σε αντιστοιχα σαιτ.Εδω μπαινεις στην αρχικη,και βλεπεις ολες τις μασεζ παρεταγμενες λες και εισαι σε μασατζιδικο χαχα.Δευτερον αν κοιταξερε στις κριτικες των πελατων ολοι σχεδον ειναι αντρες!Δηλαδη οι γυναικες δεν κανουνε μασαζ?Και οκ,πες οτι οι κριτικες ειναι μουφες απο αυτους,δεν θα τους συνεφερε καλητερα να εχουνε κριτικες και απο γυναικες?Εστω και fake.Δεν ειμαι και σιγουρος απλα εκφερω την αποψη μου.
figa_lygourio
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Like
- 49
- Πόντοι
- 1
Έχω μια απορία ρε παίδες ... Όλοι αυτοι που γράφουν κριτικές στο site του , κανεις από αυτούς δεν είναι μέλος του bou για να μας δώσει λεπτομέρειες για το σκηνικό που παίχτηκε... ?
Που ζουν αυτοί οι άντρες ? Είναι τόσο αμύητοι? τόσο παρθένοι???
Απορία εκφράζω...
Που ζουν αυτοί οι άντρες ? Είναι τόσο αμύητοι? τόσο παρθένοι???
Απορία εκφράζω...
Καλησπέρα.Νομίζω ότι η σκέψη σου είναι σωστή,αν και πιστεύω ότι αν γίνει κάτι δεν θα είναι με την πρώτη φορά(τυχερός όποιος του συμβεί αυτό!!).Οι τιμές δεν είναι χαμηλές αλλά (90-10)=80 για 90 λεπτά δεν είναι άσχημα.Σίγουρα θα έχεις ένα καλό μασάζ.Τα κορίτσια φαίνονται ενδιαφέροντα με τα βιογραφικά τους!Να δούμε άν κάποιος φίλος προσθέσει κάτι καινούργιο ΠΟΥ ΔΕΝ μπορούν να γράψουν οι ίδιες...
merovigios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
...συμφωνώ και γω μαζί σου φίλε μου αντον55...νομίζω πως 'οτι γίνει θα γίνει μετά από κανά 2 ραντεβού αλλά εξαρτάται και από την κοπέλα...πάντως από όλες αναγνωρίσιμη είναι μια και ανήκε στα δεν...βέβαια πολλά αλλάζουν...σωστή και η παρατήρηση του άλλου ούτε ένας από το σαιτ?????
glove
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
για πες λεπτομερειες κατα το μασαζ ηταν γυμνος η με μαγιο?παιδια τιποτα απολυτως δε παιζει το δοκιμασε ενα φιλαρακι εκτος σαιτ
aristo-telis2012
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
για πες λεπτομερειες κατα το μασαζ ηταν γυμνος η με μαγιο?
Συνημμένα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K