Aragorn135
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2015
- Κριτικές
- 47
- Like
- 13.042
- Πόντοι
- 10.446
Η Αλεξία γύρισε γραφείο?? Βλέπουν καλά τα ματάκια μου??
ψησου να την παρουμε παρτουζαΗ Αλεξία γύρισε γραφείο?? Βλέπουν καλά τα ματάκια μου??
ναι ρε,γυρισε ο μουναρος.δεν ειχε φυγει βεβαια ,απλα ηταν διακοπες.τωρα τσαντιζομαι βεβαια που δεβ θα την γαμισω αυτες τις ημερες που θα ειμαι αθηνα,αλλα θα την παρω αρχες οκτωβρη.Η Αλεξία γύρισε γραφείο?? Βλέπουν καλά τα ματάκια μου??
γιατι δεν θα την γαμισεις? να την γαμησω εγω για σενα δηλαδη? ελα ρε συ φρανκ..ναι ρε,γυρισε ο μουναρος.δεν ειχε φυγει βεβαια ,απλα ηταν διακοπες.τωρα τσαντιζομαι βεβαια που δεβ θα την γαμισω αυτες τις ημερες που θα ειμαι αθηνα,αλλα θα την παρω αρχες οκτωβρη.
ναι,δεν μπορει να γινει,διοτι εχω κλεισει με δυο αλλες κυριες.δεν σου πηγε το μυαλο σε αυτην την εκδοχη?ποσες να παρω?δεν εχω βρυση.γιατι δεν θα την γαμισεις? να την γαμησω εγω για σενα δηλαδη? ελα ρε συ φρανκ..
ΠΙΕΣΤΙΚΟναι,δεν μπορει να γινει,διοτι εχω κλεισει με δυο αλλες κυριες.δεν σου πηγε το μυαλο σε αυτην την εκδοχη?ποσες να παρω?δεν εχω βρυση.
παρτην εσυ να μας πεις, τι μονο εμεις οι μαλακες θα κανουμε κασκαντεριλικια ?Αυτή την Carina την έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
Τα έχει πάντως τα κιλά της... Από τιμές είναι πιο ακριβή από πολλά καλά στανταρακια του γραφείουΑυτή την Carina την έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
Και έχει κάτι καλά στανταρακια το γραφείο όντωςΤα έχει πάντως τα κιλά της... Από τιμές είναι πιο ακριβή από πολλά καλά στανταρακια του γραφείου
Η Ήρα, οι δύο Ναταλί, η Αλεξία παλιότερα και η Νάντια ...Και έχει κάτι καλά στανταρακια το γραφείο όντως
Από εμφάνιση ωραίο πρόσωπο, ωραία βυζιά, αλλά πολύ μεγάλη κοιλιά, όλα τα κιλά εκεί. Στο σεξ δεν λέει όχι, ευχάριστος χαρακτήρας, καλά αγγλικά. Κάνει και πρωκτικό, αλλά δεν δοκίμασαΑυτή την Carina την έχει πάρει κανένας να μας πει εντυπώσεις?
Ναι...Η Ήρα, οι δύο Ναταλί, η Αλεξία παλιότερα και η Νάντια ...
Πήρες μήπως έξτρα cim?Από εμφάνιση ωραίο πρόσωπο, ωραία βυζιά, αλλά πολύ μεγάλη κοιλιά, όλα τα κιλά εκεί. Στο σεξ δεν λέει όχι, ευχάριστος χαρακτήρας, καλά αγγλικά. Κάνει και πρωκτικό, αλλά δεν δοκίμασα
Όχι, δεν πήρα τίποτα έξτραΠήρες μήπως έξτρα cim?
Ok ευχαριστώ!Όχι, δεν πήρα τίποτα έξτρα
οχι , αλλα με λιγο edit στο lightroom απο φατσα ειναι ΟΚ .Με Νικολ έχει πάει κανείς?