ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
εχει παρει κανενας τωρα προσφατα την Nora ?
Περιμένουμε μπας και δούμε τίποτα τώρα το καλοκαίριΔυστηχως το γραφειο πλεον δεν., θελει ανανεωση το χω πει..τα παλια δυνατα μωρα φυγαν
Περα απο Αλεξια και Nataly2, το χαος......τουλαχιστον αυτες ειναι τοπ.
Αλεξια Νο1.
Η Νορα ειναι τιμια αλλα μεχρι εκει....
Περα απο Αλεξια και Nataly2, το χαος......τουλαχιστον αυτες ειναι τοπ
Ναταλυ 2 θελει δυο μερες πριν!πολυ δυσκολο να την κλεισεις!Κι αυτές ωράρια πολύ σφιχτά, εγώ αδυνατώ να κλείσω με Νάτ-2 με αυτά τα ωράρια που έχει
Αναστασια ;; πρεπει να γυρισει η ναντια .και κωνσταντινα θα δοκιμαζα αν ξαναΚι αυτές ωράρια πολύ σφιχτά, εγώ αδυνατώ να κλείσω με Νάτ-2 με αυτά τα ωράρια που έχει
συμφωνω πολυ καληκαι η Ναταλι ειναι καλη παιδια, αν και αδυνατισε αρκετά φοβερη πιπα και πολυ καλο GFE
ποια απο τις δυο φιλε μου ασημενιε ?και η Ναταλι ειναι καλη παιδια, αν και αδυνατισε αρκετά φοβερη πιπα και πολυ καλο GFE
στην ξανθια Natalyποια απο τις δυο φιλε μου ασημενιε ?
Η άλλη Νάταλι τουμπανακι και αυτό...στην ξανθια Nataly
δεν το συζητώ... έγραψα κριτική για αυτήν, είναι θεά. παραδόξως από το γραφείο έχω πάρει πολλές φορές τη Ναταλί την ξανθιά αλλά για αυτήν δεν έχω γράψει ακόμα τπτ. Από αυτές που δεν έχω πάρει που κινούν το ενδιαφέρον μου κάπως είναι η Έβελιν και η Ήρα, επειδή είναι νέες και κάνουν cim. θέλω να προσθέσω ότι προτιμώ κοπέλες από αυτό το γραφείο διότι οι περισσότερες μιλάνε ελληνικά οπότε ο χρόνος ανάμεσα από την μία εκτόνωση στην επόμενη περνάει ευχάριστα. Ούτε Google Translate ούτε νταβάι ούτε ξενέρωτες συζητήσεις. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνω και από άλλα γραφεία, γιατί μπορεί να είναι nταβαι και να μη μιλάνε ελληνικά αλλά φέρνουν και κάτι μουνάρες στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείς.Η άλλη Νάταλι τουμπανακι και αυτό.
Πολύ εύστοχοςδεν το συζητώ... έγραψα κριτική για αυτήν, είναι θεά. παραδόξως από το γραφείο έχω πάρει πολλές φορές τη Ναταλί την ξανθιά αλλά για αυτήν δεν έχω γράψει ακόμα τπτ. Από αυτές που δεν έχω πάρει που κινούν το ενδιαφέρον μου κάπως είναι η Έβελιν και η Ήρα, επειδή είναι νέες και κάνουν cim. θέλω να προσθέσω ότι προτιμώ κοπέλες από αυτό το γραφείο διότι οι περισσότερες μιλάνε ελληνικά οπότε ο χρόνος ανάμεσα από την μία εκτόνωση στην επόμενη περνάει ευχάριστα. Ούτε Google Translate ούτε νταβάι ούτε ξενέρωτες συζητήσεις. αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παίρνω και από άλλα γραφεία, γιατί μπορεί να είναι nταβαι και να μη μιλάνε ελληνικά αλλά φέρνουν και κάτι μουνάρες στις οποίες είναι δύσκολο να αντισταθείς.
καλησπερα σας ! Η Daria ηρθε για να μεινει ειναι για λιγες εμφανισεις?Daria AthensGirlsNetwork
Daria
Υπέροχη Ρωσίδα Daria: Για όσους επιθυμούν μια κούκλα Ρωσίδα στο κρεβάτι τους με απίστευτα ερωτικό κορμί έτοιμη να ικανοποίηση την κάθε σου επιθυμία εί...www.athensgirls.net