Πρόσφατα έκανα την πρώτη μου επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί και γενικά σε στριπτιτζαδικο αφού τελευταία είπα να ξεφύγω από καψούρες κλπ και να τη δω αλλιώς και όποιος μπορεί να με βοηθήσει. Αρχικα όποιος ξέρει τι ακριβώς παίζει με το πριβέ και το σπέσιαλ πριβε,γιατί διαβασα την συζήτηση αλλά δεν πολυκατάλαβα. Επίσης, αν γουστάρω να κάνω κάτι περισσότερο με κάποια κοπέλα τι γίνεται ? Ρωτάω την ίδια τι άλλο μπορεί να μου προσφέρει, σε ποια τιμή κλπ ?(σορρυ είπα είμαι νέος στο άθλημα)...και τέλος, ανέβηκε για τριο λεσβιακό η γνωστή Ιννα με μια μελαχρινή και ένα κανθό μικρό πιπίνι το οποίο πήρα για χορό,αν θυμάμαι καλά Λυδία το ονομά της. Ξέρουμε τίποτα πρισσότερο για αυτή,τι μπορεί να μου προσφέρει εντός καταστήματος ή και εκτός ? Ευχαριστώ...
Το καλύτερο είναι να συνενοηθείς με την ίδια την κοπέλα.
Αν ζητάς ολοκληρωμένο σεξ, θεωρώ πως είναι από δύσκολο έως αδύνατο στα συγκεκριμένα μαγαζιά.
Από κει και πέρα, για τα υπόλοιπα, θεωρώ το καλύτερο κριτήριο είναι αν κάνεις απλό χορό με κάποιες, και από την συμπεριφορά τους εκεί, μπορείς να βγάλεις αρκετα καλά συμπέρασμα ποια το 'εχει το άθλημα και ποια ''κλέβει'', ώστε να επιδιώξεις να κάνεις μια συζήτηση με εκείνη που θα δεις ότι υπάρχουν πιθανότητες να κάνει ένα ''φραπέ'' πχ.
Για κάτι περισσότερο, να βγεις δηλαδή και εκτός μαγαζιού με κάποια, μπορεί να γίνει μόνο αν διαθέσεις αρκετά χρήματα, της αρέσεις έστω και λίγο τουλάχιστον και σίγουρα θέλει τον καιρό του, να είσαι θαμώνας του μαγαζιού κλπ.
Σε πρώτη φάση πάντως, ένας γενικός κανόνας που νομίζω ισχύει είναι: Οι ΄πιο μικρές σε ηλικία και οι πολύ εντυπωσιακές παρέχουν λιγότερα, οι λίγο μεγαλύτερες 30 + και όχι σουπερ τοπ εμφάνισης είναι καλύτερη πιθανότητα να είναι πιο ''ζεστες''. (Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις) Καθώς επίσης, σε μαγαζίά με λιγότερο κόασμο, συνήθως παρέχονται καλύτερες υπηρεσίες από μαγαζιά που είναι φίσκα στον κόσμο...
Κάνε απλούς χορούς και με όποια δεις ''ζεστή'' ρώτα την ευθέως τι θα έκανε σε ένα πριβέ και πες κιόλατ τι θέλεις εσύ