Επίσκεψη χθες βράδυ στο ίδρυμα μετά από αρκετό καιρό.
Σκόπιμα επέλεξα αυτή τη μέρα που έλειπε ο κόσμος για τριήμερο, για να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα και στο μαγαζί (αφού όπως ακούω συνήθως ΠαρασκευοΣάββατα γίνεται χαμός).
Όντως ήταν πολύ καλά.
12 - 2.30 που παρέμεινα στο ίδρυμα είχε αρκετό κόσμο, αλλά όχι τόσο πολύ που να γίνεται δυσάρεστο.
Πολλές ωραίες παρουσίες από κοπέλες, πολύ ωραίο και το λεσβιακό σόου με Ίνα και ένα ξανθό αστεράκι.
Το μόνο θέμα που πρέπει να κοιτάξουν είναι με τη διάρκεια των απλών χορών.
Κάποιες κοπέλες κάνουν πολύ μικρή διάρκεια.
Δυσαρεστούν έτσι τον πελάτη, και μάλιστα τον πελάτη που πάει στο μαγαζί με σκοπό να κάνει μπόλικους χορούς και νομίζω είναι αυτός στον οποίο θα πρέπει να στοχεύει περισσότερο το μαγαζί (και όχι στον πιτσιρικά που θα πιει μια μπύρα θα δει το σοου και θα φύγει χωρίς χορούς ή το πολύ με 1 ή 2 χορούς)
Αποκορύφωμα μια κοντή αδύνατη πολύ γυμνασμενη με πεταχτό ωραίο κώλο , γραμωμένους κοιλιακούς, φλέβες στα χέρια κλπ (νομίζω Ηλέκτρα) η οποία παρά το γεγονός ότι ξεκίνησα να κάνω χορό μαζί της με πολύ καλή προδιάθεση (μου άρεσε πολύ ο σωματότυπός της), κατέληξα να μείνω στον 1 μόνο χορό (αντί για 2-3 που είχα σκοπό να κάνω μαζί της) επειδή με εκνεύρισε.
Εκτός του ότι η διάρκεια του χορού της ήταν πολύ μικρή, ήταν και η συμπεριφορά της που με εκνεύρισε.
Συγκεκριμένα:
Μόλις μου πρότεινε για δεύτερο χωρό, της είπα ότι κράτησε λίγο ο πρώτος και θα κάνω δεύτερο αν τον κρατήσει περισσότερη ώρα.
Αντί άλλης απάντησης, πήρε ένα επιθετικό υφάκι και μου είπε αυστηρά:
'' θέλεις ή όχι;''
Εκεί ακριβώς λοιπόν εκνευρίζομαι κι εγώ και της λέω δήθεν νηφάλια και ψυχρά ''δηλαδή τώρα 'τα πήρες' ;; '' και αμέσως μετά συμπληρώνω:
'' γιατί αν 'τα πήρές' , τότε όχι δεν θέλω'', και σηκώνομαι από τον καναπέ, πληρώνω το χορό μου και επιστρέφω στο τραπέζι.
Αυτό έγινε.
Τώρα τι θα μπορούσε να είχε γίνει;
Θα μπορούσε κάλιστα είτε να δεχτεί να κρατήσει λίγο περισσότερο τον δεύτερο χορό, είτε έστω να μου μιλήσει πιο ευγενικά, ή έστω πιο επαγγελματικά.
Με το ύφος της με ξενέρωσε.
Αυτή ήταν η ''κοκκινη κάρτα'' της βραδιάς, σε μια πασουσία που δεν θα είχε να χάσει από μένα σίγουρα, αφού εμφανησιακά μου την έδινε.
Αλλά δεν φταίω εγώ, αφού εκεί πάω να διασκεδάσω και να μου φέρονται ευγενικά, και όχι να τσαντιστώ.
Οπότε ας πρόσεχε!
Κατά τα άλλα όλα οκ.