pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
στο στέκι μας τύπε
απ οτι καταλαβα κυριακη με πεμπτη αξιζει πιο πολυ σε σχεση με πσ
στο στέκι μας τύπε
Εχω ακούσει καλα λιγια για νικολ..ωραιο.γκομενακι θελω να τη δοκιασω..
Εχω ακούσει καλα λιγια για νικολ..ωραιο.γκομενακι θελω να τη δοκιασω..
Ρε παιδιά... αυτή η Πάολα στη διαφήμιση δεξια, (στουντιο λεωφ. Αθηνών),
με λίγη φαντασία, (και βαμένο το μαλλί μαύρο) δε θα μπορούσε κάλλιστα να είναι η Πάολα του Άθενς;;
... Λέω εγώ τώρα...
(Μόνο που έχει πολύ λεπτά χεράκια και ποδαράκια, ενώ της ορίτζιναλ είναι πιο γυμνασμένα... βρε μπας και είναι δίδυμη αδελφή της;)
8)Μάγια.Καστανόξαθνη Ρουμάνα,λεπτό σώμα,μέτριο στήθος.Παλαιότερα ήταν Γκόλντεν και Κίκνυ.
9)Μάγια.Η μελαγχρινή,Low profile,Ρουμάνα.Ωραίο πρόσωπο και σώμα,αλλά "ψόφια",όπως έχουν πει πολλοί και εδώ μέσα.
Εγώ απλά σαν Μάγια την θυμάμαι από Κίνκυ και Γκόλντεν.Τώρα,προφανώς,το έχει αλλάξει και λόγω της μελαγχρινής που είναι επίσης Μάγια.Στο 8) μάλλον εννοείς την Μάιρα
Με αυτά τα φρέσκα ονόματα (για μένα τουλάχιστον) φαίνεται πως δε δουλεύει πια καμία από τις παλιές άψογες.. Πχ. Ινα από το Χριστίνα μου είχε πεί (ρουμάνα, αδύνατη κ ελληνικά καλύτερα κ από κάποιους έλληνες), μια Αντρέϊα (ρουμάνα, ξαν8ά κοντά μαλλιά), η Μις Αλεξάνδρα (από την ελληνική Οδυσσό της Ουκρανίας), μια τσέχα μιλφάρα (όνομα δεν 8υμάμαι, ίσως Ρενάτα κ μιλούσε μόνο αγγλικά), η Μπιζού.. Έχω κ καιρό να πάω στη μαγαζάρα αυτή. Αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μας διαφωτίσει εννοείται
Συνάδελφοι εκτώς από την Ίνα εμφανίζεται και η Κέλλυ με την κωλάρα και το τατουάζ στη πλάτη;
Καλησπέρα. Μπορείς να διαλέξεις την προσφορά που επιθυμείς, οnline, από το official site του Athens Queens. Πατώντας πάνω δεξιά στο "Contact", θα βρεις οδηγίες για το πως θα πάρεις την προσφορά σου.Που βρίσκεις τα κουπόνια ?
Με αυτά τα φρέσκα ονόματα (για μένα τουλάχιστον) φαίνεται πως δε δουλεύει πια καμία από τις παλιές άψογες.. Πχ. Ινα από το Χριστίνα μου είχε πεί (ρουμάνα, αδύνατη κ ελληνικά καλύτερα κ από κάποιους έλληνες), μια Αντρέϊα (ρουμάνα, ξαν8ά κοντά μαλλιά), η Μις Αλεξάνδρα (από την ελληνική Οδυσσό της Ουκρανίας), μια τσέχα μιλφάρα (όνομα δεν 8υμάμαι, ίσως Ρενάτα κ μιλούσε μόνο αγγλικά), η Μπιζού.. Έχω κ καιρό να πάω στη μαγαζάρα αυτή. Αν κάποιος γνωρίζει μπορεί να μας διαφωτίσει εννοείται