Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Χτες επισκεψούλα σε ένα μαγαζί σχεδόν άδειο,ίσα ίσα με καμιά 15ρια νοματαίους!  :-(
Παρούσες ήταν οι ακόλουθες:Τζία,Οξάννα,Ρεγγίνα,Γιούνα,Κωνσταντίνα η Ελληνίδα με το κόκκινο φόρεμα που έχει πραγματικά "κολλήσει" πάνως της,όπως ο χιτών που έδοκε η Δηιάνειρα στον Ηρακλή!  :dancing:
Επίσης Μάργκαρετ,Λέσια το Ουκρανάκι,Sarina το Ρωσοκινεζάκι,Σαμίλα το μελαγχρινό μιλφάκι και Ρεβέκκα.Παρούσες 4-5 ακόμα τις οποίες δνε θυμάμαι τώρα!  :-
Τα σέβη μου,μέχρι την επόμενη καταδρομική.  :afro:  :hi:

22pap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Παιδια οποιος γνωριζει κατι για το απλο και το σπεσιαλ πριβε της σοφιας και της μπελα ας μας διαφωτισει...

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Παιδια οποιος γνωριζει κατι για το απλο και το σπεσιαλ πριβε της σοφιας και της μπελα ας μας διαφωτισει...

Η Σοφία δεν κάνει τίποτα, κάνα φιλάκι στο στόμα το πολύ και αν πέρα από το full nude, το σπέσιαλ δεν το έχει αναφέρει ποτέ οπότε υπάρχει περίπτωση να μην κάνει κιόλας. Για την Μπέλα δεν γνωρίζω κάτι.

botis1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτη η σοφη το παιζει πολυ δυσκολη πως και καταφερες τα φιλακια; χαχαχα

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Τίποτα δεν κατάφερα, την ρώτησα απλά αν στο πριβέ κάνει τίποτα παραπάνω Και μου λέει ναζιάρικα "εε άμα είσαι καλουλης μπορεί να πέσει Και κάνα φασωματακι". Δεν λέω, άμα θες να θυμηθείς εποχές σχολείου ότι πρέπει είναι η φάση...

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.175
Πόντοι
506
Καλημέρα. Δεν το έχω πολύ με στριπτιτζαδικα οπότε ρωτάω εδώ να βγάλω άκρη τι παίζει με αυτά τά κουπονια. Διάβασα τα προηγούμενα ποστ αλλά το έχασα λίγο. Έχω αρκετά κουπονια και θα πάω σήμερα προς τα εκει. Με αυτά θα πάρω τζάμπα ποτό ή θα το πληρώσω 5 ευρώ? Τι ακριβώς γίνεται?

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Καλημέρα. Δεν το έχω πολύ με στριπτιτζαδικα οπότε ρωτάω εδώ να βγάλω άκρη τι παίζει με αυτά τά κουπονια. Διάβασα τα προηγούμενα ποστ αλλά το έχασα λίγο. Έχω αρκετά κουπονια και θα πάω σήμερα προς τα εκει. Με αυτά θα πάρω τζάμπα ποτό ή θα το πληρώσω 5 ευρώ? Τι ακριβώς γίνεται?

Θα το.πληρώσεις 5 ευρω η παίΖει κάποιες μέρες ποτο 10 κ 2-χωροι

xrhstos_28

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2016
Like
3
Πόντοι
0
κανενας για πολυωρη καταδρομικη σημερα στο Athens Queen? γενικα πηγαινω μονος μου , αλλα σημερα λεω να αραξω καμποσες ωριτσες να καυλαντισω..

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.817
Πόντοι
3.886
Ρε μαγκες εουμε κανα νεο π ειναι η μπιζου γτ εχει χαθει καιρο τωρα...

22pap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Καλησπερα κυριοι, επισκεψη χθες στο μαγαζι.
Για τον φιλο που ρωταει για μπιζου, η καρινα μου ειπε πως σταματησε η κοπελα.
Στα του αγωνα, επιτελους πηρα χορους (5) με Μαρί. .Α-Π-Ι-Σ-Τ-Ε-Τ-Η Δεν υπαρχει η κοπελα. Μεχρι και γλωσσοφιλο με την διπλανη κοπελα π χορευε σε συναγωνιστη εδωσε... Δεν περιγραφω αλλο, σε καβαλαει χωρις ελεος...
Σονια παρα πολυ ευγενικη, σουπερ χοροι σε σλοου μοσιον, ειναι το στυλ της ετσι.
Σοφια σταθερη αξια.
Μια καινουρια Αλισια απο Ρωσια, καλουτσικη αν κ της λειπει η εμπειρια.
Τζιοβανινα, κλεινει σπιτια + πολυ ευχαριστη.
Αννα, πολυ παθιασμενη, πολλη επαφη, προσπαθει να σε ευχαριστησει με καθε τροπο. Πολλη ενεργεια.
Τατιανα, απο τις αγαπημενες μου.
Λαουρα. Αν κ την προηγουμενη φορα,οπως αναφερω κ στην κριτικη, εκανε αεροχορο, χθες εσωσε πονο. Ισως οφειλεται στο οτι με θυμοταν.
Ροξανα, πολυ εντυπωσιακη. Με τρελανε στους χορους ΑΛΛΑ μου το χαλασε στο τελος. Πηγε να με χρεωσει 5 αντι για 4 χορους. Εννοειται πως πληρωσα 4. Κριμα και ντροπη της  γιατι εκανε απιστευτους χορους.
Ολως περιεργως δεν ειχα παραπονο απο κανενα χορο...
Υποθετω πως το μυστικο ειναι να σε θυμουνται και να παρεις κανα 2-3 χορους σερι...
Υ.Γ. Παλι μου ξεφυγε η Εβιτα. Που θα παει θα την δοκιμασω κ αυτη καποτε

Slimreaper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
612
Πόντοι
311
Πολλά μετράνε, να σε ξέρει, να βλέπει ότι είσαι νορμάλ άτομο και φυσικά να δίνεις "καύσιμο" για να χουν ενέργεια και όρεξη :)

Kayliariskwstas

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
6
Like
281
Πόντοι
6
Τυποι την συμβουλη σας!!!!!!!! Εχω μια τυπισα που μου τα εχει ζαλισει να παμε σε καποιο στριπτιτζαδικο να παρει αντρικο χορο! Και να την βλεπω, μια φορα μεθυσμενη εχουμε κανει φαση κατα τα αλλα απλος παρεα..προτινετε καποιο μαγαζι!!!! Που να εχει αντρικο χορο σε γυναικες

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Τυποι την συμβουλη σας!!!!!!!! Εχω μια τυπισα που μου τα εχει ζαλισει να παμε σε καποιο στριπτιτζαδικο να παρει αντρικο χορο! Και να την βλεπω, μια φορα μεθυσμενη εχουμε κανει φαση κατα τα αλλα απλος παρεα..προτινετε καποιο μαγαζι!!!! Που να εχει αντρικο χορο σε γυναικες

αλκατραζ

τη φιλη σου το ονομα αρχιζει απο ε?

paulospaulos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2016
Κριτικές
7
Like
968
Πόντοι
86
Τύπε η τυπικά στη πέφτει . Πες της να της κανεις εσυ αντρικό χωρο να δεις πως θα ανάψουν τα αίματα

AstraMykonos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
1
Kayliariskwst, Καλησπερα, για strip με τη κοπελλα για αντρικο χορο Αλκατραζ, Ηρακλης η Αλεξ, φοβερο σωμα σε επιπεδο light bodybuilding με αρκετα προσοντα (!) τα οποια με χαρα επιδεικνύει. Επισης ωραια εμπειρια αν κανετε και οι δυο σας χορο, Ηρακλης και κοπελλα που θα επιλεξετε.

Ειναι και ενας μαυρακος ο οποιος ειναι τεραστιος χαμηλα αλλα δεν εχει το σωμα του Ηρακλη,

Καλα να περασετε, 

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Η Τατιάνα η Ουκρανή είναι ακόμα;

christos_021187

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2016
Κριτικές
8
Like
1.276
Πόντοι
486
Ναι φιλε , την τιμησα με καμια 10αρια χορους την πεμπτη...

Μου έχει φάει αρκετά από το καλοκαίρι που ήρθε. Όσες φορές έχω επισκεφτεί το μαγαζί παίρνω μόνο αυτή σε prive χορούς και ποτά. Είναι μεγάλη μουσιτσα στο μπλα μπλα, στα ναζακια και στους χορούς. Σε κάνει με τον τρόπο της αγαπουλη για μαδημα.

22pap

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
63
Πόντοι
0
Μου έχει φάει αρκετά από το καλοκαίρι που ήρθε. Όσες φορές έχω επισκεφτεί το μαγαζί παίρνω μόνο αυτή σε prive χορούς και ποτά. Είναι μεγάλη μουσιτσα στο μπλα μπλα, στα ναζακια και στους χορούς. Σε κάνει με τον τρόπο της αγαπουλη για μαδημα.
Ασε φιλε, αστα να πανε. Την επαθα και εγω την ζημια αλλα απο εδω και περα θα παιξω με καμια αλλη μπαλα γιατι μας χρεοκοπησε η τατιανα. Και δεν της φαινεται ρε γαμωτο εκ πρωτης οψεως με τιποτα, αλλα απο κατι τετοιες γινεται η ζημια. Απο εκει που δεν το περιμενεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom