Νέα

Athens Queens

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panos.t
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 510
  • Εμφανίσεις 164K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Paloukotis78

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2021
Κριτικές
2
Like
384
Πόντοι
21
Γεια σας παιδια...αρχικα ηθελα να ρωτησω αν ληγουν ποτε αυτα τα κουπονια που βρισκεις για να μπαινεις με δωρεαν εισοδο στο στριπτιζαδικο...
δευτερον ....εχω μαζεψει αρκετα αποο αυτα τα κουπονια αλλα δεν βρισκω παρεα για να βγω να διασκεδασω....παιζει παιδες απο εδω καμια συναντηση μεταξυ των μελων του bourdela.com...; :-
πιστευω θα περασουμε ωραια με νυχτερινη τσαρκα ,θα γνωριστουμε κιολας απο κοντα ...
Καταρχήν δεν είναι τσάμπα ανάλογα τι κουπόνια έχεις? Είναι συνήθως 10 ευρώ και ένας χορός δωρεάν .Για τα υπόλοιπα στείλε pm να κανονίσουμε

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Παιδες καλησπερα!
Μια κοπελλα ονοματι μολλυ απο ουκρανια ψιλοπιτσιρικα ξερεται ποιες μερες ειναι στο athens queens?
λειπει απο αρχες σεπτεμβρη..γενικα οι κοπελες εκτος παρασκευης και σαββατου δεν εχουν στανταρ μερες που περνουν τα ρεπο τους

Εγγρ.
31 Δεκ 2012
Κριτικές
738
Like
51.946
Πόντοι
36.618
λειπει απο αρχες σεπτεμβρη..γενικα οι κοπελες εκτος παρασκευης και σαββατου δεν εχουν στανταρ μερες που περνουν τα ρεπο τους
Και βασικά εκτός Παρασκευής και Σαββάτου δεν νομίζω να λέει και τίποτα τις άλλες ημέρες.Οπως τα περισσότερα βασικά...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Ναι δεν αξίζει ποτέ τέτοιες μέρες... Καλύτερα καθημερινά

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
298
Πόντοι
21
Παιδια προσωπικη αποψη οταν ητανε ακομα η μολλυ η πιτσιρικα απο ουκρανια και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα Μια μελαχρινη ψηλοπιτσιρικα που συμμετειχε και στα show πολλες φορες ναζιαρα με καπως κοντο μαλλι αξιζε καπως ακομα το μαγαζι.Αυτες ομως απο οτι εχω καταλαβει λειπουν πολυ καιρο.Αν καποιος τυπος τις πετυχε προσφατα πηγαινοντας στο μαγαζι ας ενημερωσει αν γινεται!

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
298
Πόντοι
21
Τι στο καλο ρε φιλε τελικα εφυγαν η προκειτε να ερθουν?

callahan

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2010
Κριτικές
23
Like
3.162
Πόντοι
3.820
Παιδια προσωπικη αποψη οταν ητανε ακομα η μολλυ η πιτσιρικα απο ουκρανια και μια αλλη που δεν θυμαμαι το ονομα Μια μελαχρινη ψηλοπιτσιρικα που συμμετειχε και στα show πολλες φορες ναζιαρα με καπως κοντο μαλλι αξιζε καπως ακομα το μαγαζι.Αυτες ομως απο οτι εχω καταλαβει λειπουν πολυ καιρο.Αν καποιος τυπος τις πετυχε προσφατα πηγαινοντας στο μαγαζι ας ενημερωσει αν γινεται!

Τι στο καλο ρε φιλε τελικα εφυγαν η προκειτε να ερθουν?
Που να ξερω αν θα γυρισει..ισως να αλλαξε μαγαζι..αυτη με κοντο μαλλι αν λες την ατζελινα που εκαναν λεσβιακο με την μαρινα,πηγανε γκολντεν

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
298
Πόντοι
21
Που να ξερω αν θα γυρισει..ισως να αλλαξε μαγαζι..αυτη με κοντο μαλλι αν λες την ατζελινα που εκαναν λεσβιακο με την μαρινα,πηγανε γκολντεΦ
Που να ξερω αν θα γυρισει..ισως να αλλαξε μαγαζι..αυτη με κοντο μαλλι αν λες την ατζελινα που εκαναν λεσβιακο με την μαρινα,πηγανε γκολντεν
Ευχαριστω φιλε φιλικα ρωταω!Ναι την αντζελινα εννουσα.Εχεις ιδεα αν θα ειναι σημερα εκει?

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.519
Πόντοι
6.820
Την Angelika εννοείς μάλλον. τι εννοείς άξιζε; Εμφανισιακά ή σε πριβε;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
298
Πόντοι
21

Rokko28

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
22
Like
1.519
Πόντοι
6.820
Ωραία κοπέλα, καλός απλός χορός, για ποτό όπως και στον χορό είναι λίγο με το ρολόι. για πριβε δεν έτυχε ακόμα να δοκιμαστεί.

Kaulotzitzikas

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
543
Πόντοι
81
Λοιπόν χτες πήγα στο Χαϊδάρι κι ειχε αρκετό κοσμο.μπορω να πω.. πήρα 3 prive. Με την μια έπαιξε και φραπές και ένα ελαφρύ κλαρινακι

König

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2019
Κριτικές
1
Like
277
Πόντοι
21
Μάγκες καλημέρα … Γνωρίζει εάν κάποια κοπέλα κανει κάτι παραπάνω στο prive? Εγώ έχω δει μια Ουκρανή με ένα τατου στο στήθος , αξίζει αυτή ; Γνωρίζετε ;

Εύχαριστω

Εγγρ.
13 Ιουν 2014
Like
4
Πόντοι
0
Μια ομορφη ασιατισα Εβα στο πριβε? Αξιζει? Εγω εκανα πισω αλλα το σκευτομαι στην επομενη επισκεψη ισως.

Thanasis84

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2023
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες χρειαζομαι ονοματακι απο χθες το βραδυ athens queens ψηλη με ασπρα εσωρουχα αλλα και ασπρο παρεο

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.794
Πόντοι
3.886
Είναι στο μαγαζί αυτή π έκανε βίντεο με τσουλφα;

Clever843

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
298
Πόντοι
21
Καλησπερα!Παιδια ξερετε αν γυρισε η μολλη απο ουκρανια στο ιδρυμα?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μαγκες χρειαζομαι ονοματακι απο χθες το βραδυ athens queens ψηλη με ασπρα εσωρουχα αλλα και ασπρο παρεο
Μηπως εννοεις την ροξανα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom