WaveringRad823
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2021
- Like
- 25
- Πόντοι
- 0
Παίδες την επομενη Παρασκευη θα περασουμε με τους κολλητους απο το μαγαζι. Αν καποιος ξερει για prive τι γινεται και ποσο ας στειλει ενα μηνυμα
Φιλοι ολα τα Queens ειναι πεταμενα λεφτα
Παικτη παρε ινστα μπας κ ηρεμησεις evita_musΔυστυχώς δεν γνωρίζω έχω προ καραντίνας να πάω αν έχεις πάει κάποιος πρόσφατα και έχει δει ένα μωρό 1.80 γεμάτο τατουάζ με βυζάρες μελαχρινό και πόδια 1 μέτρο με το όνομα Εβίτα παρακαλώ να ενημερώσει ?
Καμμια ιδεα για το που παιρνεις value for money και δεν ειναι πεταμενα λεφτα?Φιλε δεν ξερω αν εχουν φτιαξει τελευταια στο παρελθον εχω δοκιμασει πριβε κλπ και θρηνησα τα λεφτα μου. Να ξερεις οτι η αρνητικη κριτικη πηγαζει απο παρα πολλες κακες εως κακκιστες εμπειρειες σε ολη την αλυσιδα. Τα εχουν πει και αλλοι συναγωνιστες. Εγω θεωρω ατι ειναι πεταμενα λεφτα γιατι οι υπηρεσιες που συμφωνηθηκαν δεν τηρηθηκαν υπηρξε fake προμοσιον απο αισχρα γκαρσονια κλπ. Τελευται δεν εχω παει αν εφτιαξαν και εγιναν γουαου θα το παρω πισω. Παντως η περιγραφη 3 ποστς παραπανω απο φιλο TyposPadou ειναι ακριβως οτι εχω ζησει και εγω. Αν αυτο που περιγραφιε δεν ειναι πεταμενα λεφτα δεν ξερω τι ειναι
ναι , το εχω διαπιστωσει κι εγω αυτο το στυλ στο συγκεκριμενο μαγαζι , περισσοτερο απ ολα τα αλλα , και εχω παει σε ολα...ποιος ξερει , ισως οι ιδιοκτητες ναχουν προβλημα συνεννοησης με τις κοπελλες...ισως και γι αυτο ναναι κλειστο τοσον καιρο , τη στιγμη που πολλα αλλα ειαι ηδη ανοικτα και λειτουργουν...Περασμά τις προάλλες από το Athens μετά από αρκετό καιρό. Τα πράγματα είναι όπως γράφτηκαν πιο πριν ελάχιστες είναι αυτές που σηκώνονται από το τραπέζι τους. Αρκετές βολεύτονται με κερασμένο ποτό όσες πλησιάσανε πρώτα ζητήσανε ποτό και μετά χορό. Υπήρχε και μια με αρκετά τατουάζ που το έπαιζε ντιβα καθότανε στην άλλη άλρη του μαγαζιού και κοίταζε με ύφος βασίλισσας της Αγγλίας. Αλλη μια γυρναγε γυρω γυρω στην είσοδο χωρίς να κάνει τίποτα και μάλιστα αυτές οι δυο μιλάγανε μεταξύ τους. Έχει πέσει αρκετά το επίπεδο στις γυναίκες καμμία σχέση με πριν.
πραγματι , οι κοπελλες δεν πανε στα τραπεζια , απορω πως δεν εχει κλεισει ακομα...ή πως δεν τους εχουν πει τιποτα οι ιδιοκτητες...Μήπως πήγε κανείς πρόσφατα στο εν λόγω ίδρυμα; Ακόμα ισχυεί αυτό που χε ειπωθεί ότι οι κοπέλες δεν γυρίζουν καθόλου τα τραπέζια; από εμφάνιση ρόστερ και διάρκεια χορού υπάρχει κάποια πρόσφατη ενημέρωση;
Καλησπέρα φίλε έχω πάει την τελευταία βδομάδα δύο φορές στ Αθενς κ έχω πάρει την Εύα που λες γ 4:χορούς ή τύπισσα κάνει αισθησιακό χορό κ γενικά βγάζει πολύ καυλα με αυτά τ μαύρα εσώρουχα όταν της είπα γ πριβέ μου είπε 100 ευρώ κ την ρωτάω τι προσφέρει σε αυτό κ είπε ούτε σεξ ούτε πίπα μόνο χορεύει γυμνή κ σε βοηθάει ν τελειώσεις κάθεται μαζί σου μισή ώρα μέσα είπε..Και την ρώτησα τ πριβέ είναι 35 Κ 70 τ διπλό κ τώρα τ Πάσχα 40 κ 80 μα της δώσω αυτά τ λεφτά κ Όχι 100 γ τις ίδιες υπηρεσίες κ είπε ότι αυτή κάνει μόνο το πριβέ των 100 ευρώ..Εχει πολυ μπαζο και τα καλα ειναι αρπακτικα προσοχη στην Εβα ομορφη με μογγολικα χαρακτηριστικα....μακρυα απο πριβε μαζι της, ορισμος του αρπακτικου το νου σας
Γουσταρω που πεθαινει το μαγαζιΠαιδες καλησπερα!
Μια κοπελλα ονοματι μολλυ απο ουκρανια ψιλοπιτσιρικα ξερεται ποιες μερες ειναι στο athens queens?