Νέα

Athens Gay Pride 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
μια φορα κ ενα καιρο.....
στις αρχες του 80..προ εποχης video k διαδικτυου...πηγαινες σε τσονταδικο κ στην πεφτανε οπως καθοσουν στην καρεκλα...στην πρωτη κινηση επεφτε προειδοποιηση.παντα υπηρχε κ δευτερη κινηση.εκει επεφτε αγκωνια στα δοντια...την ιδια εποχη καβαλλα σε RD350 ΑΔΕΙΑΖΑΜΕ τους καδους των σκουπιδιων πανω στα τραβεστι(το νεαρον της ηλικιας=ΛΑΘΟΣ).Σημερα τα πραγματα αλλαξαν.ΡΕ ΣΕΙΣ τον κοσμο δε τον νοιαζει ΤΙ Κ ΠΩΣ βαζετε στον κωλο σας πραγματα,ειναι σταρχιδια μας ειλικρινα.το θεμα ειναι οτι προωθειστε σαν προτυπο στα παιδια..κ ειναι κριμα.εχω γνωρισει αρκετους απο σας κ δυστυχως δεν εχετε αλλαξει απο τοτε..ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΕς ειστε κ για γελια.να βλεπεις 2 μετρα ωραια παιδια κ να λινκιζονται σαν γκομενες.σαμπα το πεντοχιλλιαρο στην νοσοκομα...Κ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,,,ΑΙΝΤΕ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ.. Τ Ρ Υ Π Ι Ο Ι!!!!!!!!!!!!!!!!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
τα βιβλια που διαβασα στο πανεπιστημιο το μουνι εχει χιλιαδες φορες λιγοτερα μικροβια
ριξε μια ματια στο κεελπνο και στο αντιστοιχο αμερικανικο.
10 φορες μεγαλυτερη η πιθανοτητα να κολλησεις απο κωλο παρα απο μουνι και ο λογος επειδη δεν τον ξερεις ειναι οτι ο κολπος εχει τεραστια ελαστικοτητα αφου ειναι φτιαγμενος να βγαινει 3 κιλα παιδι απο εκει , ενω αντιθετα ο κωλος σχεδον σε καθε πρωκτικη επαφη τραυματιζεται.
πυκνοτητα λευκων αιμοσφαιρων στον κωλο επισης πολλαπλασια σε σχεση με μουνι.
βακτηρια πολλες ταξεις μεγεθους παραπανω.
πχ χλαμυδια πολλοι κωλοι εχουν και κολλαει καποιος οταν κανει συνουσια απο εκει ή καποια οταν ο εραστης της μπαινοβγαινει σε κωλο μουνι.

με πετατε πραγματα πριν το ψαξετε, εγω ως βιολογος και καθε γιατρος οφειλουμε να τα λεμε στα παιδια, αυτο ειναι ουσιαστικα η περιβοητη σεξουαλικη διαπαιδαγωγιση να μαθουν να φυλαγονται για αρρωστιες και για ανεπιθυμητες εγκυμοσυνες.

και οπως προφανως τους αποτρεπω να κανουν σεξ με περιοδο επεισης σωστα τους προειδοποιω για τους ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ του πρωκτικου σεξ σε σχεση με το κολπικο.

αν θελετε σωνει και καλα να ικανοποιησετε τον αντρα σας η πιπα πχ ειναι πολυ πιο ακινδυνη

Μη μου λες οτι εισαι βιολογος γιατι το παιρνω σαν αστειο. Οι βιολογοι δεν λενε τετοια πραγματα. Το φυσιολογικο το οριζουν αλλιως. Και οσον αφορα το θεμα του πρωτκικου σεξ με το προστατη(που μου ελεγες τνην προηγουμενη φορα) δεν βρισκουν τιποτα αφυσικο επομενως αστο το "Βιολογος" γιατι δεν σε πιστευω.

Οσον αφορα τις πιθαντοτητες να κολλησει καποιος ειναι αυτες

Το ενεργητικο κολπικο σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι 0,05% και το ενεργητικο πρωκτικο σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι 0,06%. Μεγαλη διαφορα ε??

Λοιπον οπως και την αλλη φορα παντα γραφεις με τετοιο τροπο που να δειχνεις οτι αυτα ισυουν 100%. Πρεπει να σκεφτεις οτι υπαρχουν περιθωρια λαθους σε αυτα που λες. Δεν εισαι ο παντογνωστης εδω μεσα. Αυτα που λες τα πιστευεις εσυ, δεν σημαινει οτι ισχυουν κιολας. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια τελικα. Πρωτου το παιξεις παντογνωστης καλο θα ηταν να διαβασεις ως """"βιολογος"""" καποια πραγματα.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Μη μου λες οτι εισαι βιολογος γιατι το παιρνω σαν αστειο. Οι βιολογοι δεν λενε τετοια πραγματα. Το φυσιολογικο το οριζουν αλλιως. Και οσον αφορα το θεμα του πρωτκικου σεξ με το προστατη(που μου ελεγες τνην προηγουμενη φορα) δεν βρισκουν τιποτα αφυσικο επομενως αστο το "Βιολογος" γιατι δεν σε πιστευω.

Οσον αφορα τις πιθαντοτητες να κολλησει καποιος ειναι αυτες

Το ενεργητικο κολπικο σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι 0,05% και το ενεργητικο πρωκτικο σεξ χωρις προφυλακτικο ειναι 0,06%. Μεγαλη διαφορα ε??

Λοιπον οπως και την αλλη φορα παντα γραφεις με τετοιο τροπο που να δειχνεις οτι αυτα ισυουν 100%. Πρεπει να σκεφτεις οτι υπαρχουν περιθωρια λαθους σε αυτα που λες. Δεν εισαι ο παντογνωστης εδω μεσα. Αυτα που λες τα πιστευεις εσυ, δεν σημαινει οτι ισχυουν κιολας. Η ημιμαθεια ειναι χειροτερη απο την αμαθεια τελικα. Πρωτου το παιξεις παντογνωστης καλο θα ηταν να διαβασεις ως """"βιολογος"""" καποια πραγματα.
για το παθητικο σεξ??
για δες είναι είναι δεν είναι πολλες φορες πιο πιθανο να κολλησει μια από τον κωλο παρα από τον κολπο???
ψευτες για αυτο εχετε κακη φημη οι ομοφυλοφιλοι

όταν γαμας μουνι 0,05%
όταν γαμιεσαι από τον κωλο 0,5%

είναι ή δεν είναι 10 φορες πιο επικινδυνο ρε ψευτη?
δεν πρεπει να προειδοποιούμε τα παιδια μας για αυτό?
να οτυς λεμε να ψηνουν το ψαρι και από τις  2 πλευρες σαν τον γκλετσο για να εχουν 10 φορες περισσοτερη πιθανοτητα να κολλησουν???
δεν ντρεπεσαι???

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
για το παθητικο σεξ??
για δες είναι είναι δεν είναι πολλες φορες πιο πιθανο να κολλησει μια από τον κωλο παρα από τον κολπο???
ψευτες για αυτο εχετε κακη φημη οι ομοφυλοφιλοι

όταν γαμας μουνι 0,05%
όταν γαμιεσαι από τον κωλο 0,5%

είναι ή δεν είναι 10 φορες πιο επικινδυνο ρε ψευτη?
δεν πρεπει να προειδοποιούμε τα παιδια μας για αυτό?
να οτυς λεμε να ψηνουν το ψαρι και από τις  2 πλευρες σαν τον γκλετσο για να εχουν 10 φορες περισσοτερη πιθανοτητα να κολλησουν???
δεν ντρεπεσαι???

Εσυ μιλαγες τοση ωρα για το ενεργητικο. Στον κωλο ειναι οντως πιο πολυ αλλα και οι γυναικες δινουν κωλο. Σου διεφυγε αυτο.

Οι γυναικες εχουν τις ιδιες πιθανοτητες να κολλησουν με εναν παθητικο αντρα. Σκεψου λιγο πριν γραψεις

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.061
Πόντοι
1.686
Χαχα! Τι άλλη μαλακια θα ακούσω. Το φυλο λέει δεν το αποκτάς με την γέννηση.
Την πουτσα κ το μουνι για ποιο λόγο τα αποκτάς με την γέννηση? Να γεννιούμαστε χωρίς γεννητικα όργανα τυπε και να αγοράζουμε μετά άμα είναι! :S

:2funny: :2funny: :2funny:

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
270
Πόντοι
21
O φασισμός της... διαφορετικότητας

To δικαίωμα στη διαφορετικότητα είναι αναφαίρετο και δημοκρατική κατάκτηση των χωρών. Το τι μπορεί να είναι ο καθένας στην προσωπική του ζωή, στο κρεβάτι του, στον καναπέ του είναι δικό του θέμα και ουδείς έχει λόγο να ομιλεί.

Πώς θα μεγαλώσει ο ίδιος, πώς θα καθοδηγήσει τα παιδιά του, τι σεξουαλικό προσανατολισμό θα τους δώσει (αν δεν πρόκειται για κάποια φυσική διαδικασία γιατί υπάρχουν και τέτοιες) δεν αφορά κανέναν άλλο παρά μόνο τον καθένα προσωπικά. Ως εκ τούτου αν θέλει να είναι κανείς άντρακλας, μουστακαλής, τσαμπουκάς, αρσενικό κ.λπ. είναι ομοίως το ίδιο με το αν θέλει κάποιος να φορά φουστάνια, να ντύνεται παρδαλός παπαγάλος, να παρελαύνει για τα όποια δικαιώματα του έχουν στερήσει.

Όμως αυτή η υστερία τις τελευταίες δύο ημέρες με το gay pride ξεπερνά κάθε λογική. Και υπογραμμίζει με εμφατικό τρόπο τον ύποπτο ρόλο που έχουν τα μέσα ενημέρωσης τα οποία προφανώς είναι γεμάτα από προοδευτικούς ή δήθεν προοδευτικούς ή ακόμη και από φοβισμένους εργαζόμενους που αν δεν γράψουν κάτι για το… πολύχρωμο κίνημα κινδυνεύουν είτε με απόλυση είτε στην καλύτερη περίπτωση να τους χαρακτηρίσουν ομοφοβικούς.

Γέμισαν οι ιστοσελίδες και θα είναι γεμάτες αύριο οι εφημερίδες με φωτογραφίες από την παρέλαση των ΛΟΑΤΚΙ ή όπως αλλιώς έχουν ονομαστεί. Όπου κι αν κοιτάξει κανείς θα δει χρώματα κι αρώματα, δηλώσεις αγανακτισμένων ακτιβιστών του αδερφάτου που είναι εξοργισμένοι πότε με το ένα και πότε με το άλλο. Το Τζέισον - Αντιγόνη με το πολύχρωμο βρακάκι του να είναι ο ήρωας της παρέλασης αλλά και χιλιάδες στρέιτ ή κρυφοστρέιτ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να δηλώνουν «παρούσα» και να στηρίζουν το αδικημένο κίνημα ζητώντας μέτρα από την πολιτεία.

Μάλιστα βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και κάποιοι άλλοι ψευτοπροοδευτικάριοι του κερατά έβγαλαν και φιρμάνι ζητώντας να μην απαγορεύονται από τον ελληνικό στρατό οι γκέι, να υπηρετούν προφανώς κανονικά, να παίρνουν τα όπλα και όποιον πάρει ο χάρος. Γιατί όχι; Αδικία μεγάλη, εδώ ψηφίστηκε η αναδοχή και προετοιμάζεται η υιοθεσία, εκεί θα κολλήσουμε;

Για τα κόμματα δεν έχει νόημα να πούμε κάτι. Τι κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το ΚΙΝΑΛ και οι άλλοι δεν αξίζει τον κόπο να μπούμε σε διαδικασία. Φοβισμένα κόμματα και πολιτικοί που δεν έχουν το θάρρος της γνώμης. Και από τις δύο πλευρές. Δηλαδή και από τους πολιτικούς γκέι που δεν έχουν τα κότσια να μιλήσουν γι’ αυτό που είναι και για όσους θεωρούν ότι αυτό το προβεβλημένο πανηγυράκι κάνει μεγάλο κακό.

Το είπαμε στην αρχή. Δεν μας νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην προσωπική του ζωή. Αυτό που μας νοιάζει είναι πώς στήνεται μια κανονικότητα μέσω των μέσων ενημέρωσης. Πώς η ομοφυλοφιλία είναι το κανονικό και οι άλλοι είναι οι κακοί. Πώς το να γλείφεσαι μπροστά στην πολύχρωμη βουλή είναι το σωστό και το ωραίο, αλλά δεν είναι ωραίο να μπορείς να διαδηλώνεις για την πατρίδα σου και να κρατάς την ελληνική σημαία. Αν κρατήσει την πολύχρωμη είσαι της μόδας, είσαι της εποχής σου. Αν τολμήσεις να κουνήσεις τη γαλανόλευκη είσαι εθνικιστής, υπερπατριώτης και άλλα τέτοια όμορφα. Είσαι και χρυσαυγίτης βέβαια διότι αυτό το μεγάλο κακό έκανε η εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου. Ταύτισε την πατρίδα και την αγάπη γι’ αυτήν με το έγκλημα, τον τσαμπουκά, τον ξυλοδαρμό αδύναμων, μεταναστών, γκέι, αριστερών κ.λπ.

Εν πάση περιπτώσει, πρέπει να σταματήσει αυτή η υπερπροβολή που οδηγεί ακριβώς στην κανονικότητα, τη συνήθεια, το «δε βαριέσαι μωρέ, ας τους να γλείφονται προκλητικά μπροστά σου, κι αυτοί παιδιά είναι».

Και είναι ενοχλητικός ο φασισμός, η λογοκρισία, ο κοινωνικός αποκλεισμός των άλλων, αυτών που μπορούν να έχουν το θάρρος της γνώμης. Τελικά μήπως πρέπει να διαδηλώνουν οι στρέιτ για τα δικαιώματά τους που καταπατώνται καθημερινά;

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
270
Πόντοι
21
στο θεμα της ΧΑ διαφωνω μονο με τον αρθογραφο.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Τα MME προβαλλουν το αντιθετο απο αυτο που εγραψες. Παντα δινουν εμφαση στο αρνητικο και στην κακια που επικρατει. Οσες φορες δειχνουν κατι στην τηλεοραση επικεντρωνονται στην αρνητικη σταση των πωλιτων και αποφευγουν να δειξουν την θετικη σταση παρολο που ειναι περισσοτεροι. Η βια, η λεκτικη βια και η αρνητικη σταση γενικοτερα πουλαει στην τηλεοραση

Το gay pride γινεται για να εχουν οι γκει ισα δικαιωματα με τους στρειτ. Δηλαδη εσυ πιανεσαι χερι χερι με το κοριτσι σου. Γιατι να μην πιανονται χερι χερι και 2 αγορια? Τα ρωτησες αυτα τα δυο αγορια πως ζουν? Εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν αγορια που ειναι ερωτευμενα, που αγαπανε οενας τον αλλον και θελουν να ειναι μαζι? Γιατι πρεπει να κρυβονται?

Τα παιδια που λες, ζουν μια χαρα ακομα και να βλεπουν τους γκει. Εδω οι ερευνες εδειξαν οτι δεν εγινα γκει τα παιδια ακομα και οταν μεγαλωσαν με γκει ζευγαρια. Μαλιστα πολλα απο αυτα μεγαλωσαν καλυετρα. Ξερουμε οτι μανα δεν ειναι αυτη που γενναει το παιδι αλλα αυτη που το μεγαλωνει σωστα. Μην αποκλειπυμε το ενδεχωμενο να μεγαλωσουν ενα παιδι σωστα ενα γκει ζευγαρι.

Το να λεμε "δεν εχω προβλημα με τους γκει" αλλα μετα να κανουμε διακρισεις, δειχνει οτι τελικα εχουμε προβλημα με τους γκει

whiteman

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2017
Like
270
Πόντοι
21
η ακροδεξια και ο εθνικισμος ερχονται σε ολη την Ευρωπη. προσεχως και εδω. και τοτε θα ξεριζωσουμε ολες τις παρανοικες νομοθεσιες (συμφωνα συμβιωσης, αναδοχες κλπ).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Τα MME προβαλλουν το αντιθετο απο αυτο που εγραψες. Παντα δινουν εμφαση στο αρνητικο και στην κακια που επικρατει. Οσες φορες δειχνουν κατι στην τηλεοραση επικεντρωνονται στην αρνητικη σταση των πωλιτων και αποφευγουν να δειξουν την θετικη σταση παρολο που ειναι περισσοτεροι. Η βια, η λεκτικη βια και η αρνητικη σταση γενικοτερα πουλαει στην τηλεοραση

Το gay pride γινεται για να εχουν οι γκει ισα δικαιωματα με τους στρειτ. Δηλαδη εσυ πιανεσαι χερι χερι με το κοριτσι σου. Γιατι να μην πιανονται χερι χερι και 2 αγορια? Τα ρωτησες αυτα τα δυο αγορια πως ζουν? Εχεις σκεφτει οτι υπαρχουν αγορια που ειναι ερωτευμενα, που αγαπανε οενας τον αλλον και θελουν να ειναι μαζι? Γιατι πρεπει να κρυβονται?

Τα παιδια που λες, ζουν μια χαρα ακομα και να βλεπουν τους γκει. Εδω οι ερευνες εδειξαν οτι δεν εγινα γκει τα παιδια ακομα και οταν μεγαλωσαν με γκει ζευγαρια. Μαλιστα πολλα απο αυτα μεγαλωσαν καλυετρα. Ξερουμε οτι μανα δεν ειναι αυτη που γενναει το παιδι αλλα αυτη που το μεγαλωνει σωστα. Μην αποκλειπυμε το ενδεχωμενο να μεγαλωσουν ενα παιδι σωστα ενα γκει ζευγαρι.

Το να λεμε "δεν εχω προβλημα με τους γκει" αλλα μετα να κανουμε διακρισεις, δειχνει οτι τελικα εχουμε προβλημα με τους γκει
οταν βλεπεις στρεητ να φιλιουνται μπροστα στο 5 χρονων κοριτσακι σου δεν ενοχλησε???
ε το ιδιο ενοχλητικο ειναι να βλεπει και του γκεη το 5 χρονων κοριτσακι σου.
που τις ειδες τις διακρισεις?
εγω εχω δει πολλες φορες γιαγιαδες να κραζουν ζευγαρια στρεητ που φιλιουνται στην μεση του δρομου.
να βγουν να διαμαρτυθουν και οι στρεητ συμφωνα με εσενα αφου δεν αποδεχεται η κοινωνια να σαλιαριζουν στην μεση του δρομου.

αν παω να πιασω τα βυζια της γυναικας μου και να φωτογραφηθω μπροστα σε ενα μνημειο επισης με μαζευουν, στους γκεη γιατι επιτραπηκε να κανουν αναλογο πανηγυρι μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη??? γιατι ευνοικοτερη μεταχειρηση σοτυς γκεη με διαταγες εξ ανωθεν απο τον προεδρο της βουλης??

εχω φαει απαγορευση να μην βγαλω την μπλουζα μου στον αρχαιολογικο χωρο της ολυμπιας οπου οι αγωνες ηταν ΓΥΜΝΙΚΟΙ , χωρις ρουχα για να μην φωτογραφηθω στην παλαιστρα οπως οι αρχαιοι παλαιστες τιμωντας τους και οχι με το χριστιανικο σεμνοτυφισμο που επιβληθηκε να φοραμε ρουχα σε χωρο που απαγορευοταν με την αρχαια κουλτουρα να φορανε ρουχα.

και επετρεψαν στον αγνωστο στρατιωτη να κανουν παρελαση ντραγκ κουιν?

τον ρωτησατε τον κολοκοτρωνη και τους ηρωες αν θελουν να καννιβαλιζετε ετσι το ηρωο????

καντε παρελαση στην συγγρου εξω απο κανενα στριπ σοου με τις ζαρτιερες, οχι στα εθνικα μνημεια που εκφραζουν αλλα πραγματα. μην προκαλειτε αλλο φτανει. αντιθετα αποτελεσματα θα εχετε. η δραση γεννα αντιδραση

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
οταν βλεπεις στρεητ να φιλιουνται μπροστα στο 5 χρονων κοριτσακι σου δεν ενοχλησε???
ε το ιδιο ενοχλητικο ειναι να βλεπει και του γκεη το 5 χρονων κοριτσακι σου.
που τις ειδες τις διακρισεις?
εγω εχω δει πολλες φορες γιαγιαδες να κραζουν ζευγαρια στρεητ που φιλιουνται στην μεση του δρομου.
να βγουν να διαμαρτυθουν και οι στρεητ συμφωνα με εσενα αφου δεν αποδεχεται η κοινωνια να σαλιαριζουν στην μεση του δρομου.

αν παω να πιασω τα βυζια της γυναικας μου και να φωτογραφηθω μπροστα σε ενα μνημειο επισης με μαζευουν, στους γκεη γιατι επιτραπηκε να κανουν αναλογο πανηγυρι μπροστα στον αγνωστο στρατιωτη??? γιατι ευνοικοτερη μεταχειρηση σοτυς γκεη με διαταγες εξ ανωθεν απο τον προεδρο της βουλης??

εχω φαει απαγορευση να μην βγαλω την μπλουζα μου στον αρχαιολογικο χωρο της ολυμπιας οπου οι αγωνες ηταν ΓΥΜΝΙΚΟΙ , χωρις ρουχα για να μην φωτογραφηθω στην παλαιστρα οπως οι αρχαιοι παλαιστες τιμωντας τους και οχι με το χριστιανικο σεμνοτυφισμο που επιβληθηκε να φοραμε ρουχα σε χωρο που απαγορευοταν με την αρχαια κουλτουρα να φορανε ρουχα.

και επετρεψαν στον αγνωστο στρατιωτη να κανουν παρελαση ντραγκ κουιν?

τον ρωτησατε τον κολοκοτρωνη και τους ηρωες αν θελουν να καννιβαλιζετε ετσι το ηρωο????

καντε παρελαση στην συγγρου εξω απο κανενα στριπ σοου με τις ζαρτιερες, οχι στα εθνικα μνημεια που εκφραζουν αλλα πραγματα. μην προκαλειτε αλλο φτανει. αντιθετα αποτελεσματα θα εχετε. η δραση γεννα αντιδραση

Καταρχην κι εμενα δεν μου αρεσει το gay pride ετσι οπως το παρουσιαζουν. Αν ηταν πιο σοβαρο θα μου αρεσε. Αλλα δεν μου απαντησες στο τελευταθο θεμα με τις ασθενειες που λεγαμε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515
το μεγάλο κακό έκανε η εγκληματική συμμορία του Μιχαλολιάκου. Ταύτισε την πατρίδα και την αγάπη γι’ αυτήν με το έγκλημα, τον τσαμπουκά, τον ξυλοδαρμό αδύναμων, μεταναστών, γκέι, αριστερών κ.λπ.

τα πιο πολλα απ αυτά βεβαια τα φορτωσε η συμμορια του σαμαρα - μπομπολα κλπ, γι αυτό και η δικαιοσυνη τοσα χρονια μετα δεν μπορει να βρει ακρη  :S
αν υπηρχαν ξεκάθαρα ποινικα αδικήματα και όχι κλωτσιες σε χαρτόκουτα στη λαικη η δικη θα ειχε τελειωσει  :undecided:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Νομίζω απάντησα, όλα αυτά γίνονται γιατί υπήρχαν στερεότυπα ότι η γυναίκα πρέπει να έχει βυζιά κλπ. Αυτό το νόημα είχαν και οι ορμόνες, να θηλυκοποιήσουν δλδ ένα ανδρικό σώμα. Αγωνιζόμαστε και το πετύχαμε να γινόμαστε γυναίκες χωρίς να χρειάζεται να υποστούμε όλα αυτά. Τώρα αν κάποιος θέλει να αλλάξει το σώμα του για λόγους αισθητικής, έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει. Όσο για  τα αθλήματα αυτά ας τα κανονίσουν οι ομοσπονδίες. Η γνώμη μου είναι πως θα έπρεπε να είναι όλα τα αθλήματα μεικτά. Να μην υπάρχουν ανδρικά και γυναικεία. Αλλά σου είπα, δεν είναι σημαντικό, είναι δευτερεύον πράγμα το πως θα παίζεται ένα άθλημα, ένα παιχνίδι δηλαδή.

τυπε ο λιλας το ειχε πετυχει αυτο εδω και χρονια    :2funny: :2funny: :2funny:

και με ιδιαιτερη επιτυχια.δεν μπορει να τον ξεχωρισεις απο μια πραγματικη γυναικα      :S :S :S

slovak-top-model-adriana-sklenarikova-shows-a-bikini-by-cia-maritima-picture-id51638430

Συνημμένα

• Πουστης 1.jpg
    Πουστης 1.jpg
    144,9 KB · Εμφανίσεις: 71

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.000
Πόντοι
6.515

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
τελικα μονο ο κλεομενης ηταν αντρας

τον βαψομαλια γερο-μπατσο  θα τον στειλει ο κουλης στον εβρο? 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom