Νέα

Athens Gay Pride 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα avnanovic
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 181
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Μια χαρά είναι το σλόγκαν. Όλες παρούσες δηλώνουμε. Τα παρών είναι για τους straight. Όσο για το Σιμαρδάνη ήταν μια ντροπή για τη gay κοινότητα. Επιτέλους, η Βουλή έπραξε το αυτονόητο και στηρίζει το μεγαλειώδες gay pride. Το έχω ξαναγράψει η αύξηση των gay ευνοεί όλη την κοινωνία. Το επόμενο βήμα είναι να μπουν οι gay στη Βουλή. Τότε θα δείτε πόσο εύκολα και άμεσα θα λυθούν όλα τα προβλήματα.  Ο νόμος προβλέπει υποχρεωτικά τη συμμετοχή γυναικών σε κάθε ψηφοδέλτιο. Αφού πρέπει υποχρεωτικά (πολύ σωστά) να είναι υποψήφιες γυναίκες, πρέπει να γίνει ένας νόμος που υποχρεωτικά κάθε κόμμα θα πρέπει να έχει gay υποψηφίους για να έχει το δικαίωμα να κατέβει στις εκλογές.
Όσο για το straight pride μόνο αηδία και εμετό προκαλεί. Όσο και να προσπαθούν με τέτοιες οπισθοδρομικές κινήσεις δεν πρόκειται να ανακόψουν την αύξηση των gay. Η θετική σκέψη και διάθεση των gay μόνο καλό μπορεί να κάνει στην χώρα.

Aφού όλες παρούσες δηλώνετε, γιατί νευριάζετε όταν σας λένε συκιές,αδερφές,λούγκρες,πούστρες κτλ; Αν ο Σιμαρδάνης ήταν ντροπή για την gay κοινότητα, τυπάκια σαν εσένα και τους ομοίους σου, είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος..Τέλος, είναι γνωστό ότι αυξάνεστε με γεωμετρική πρόοδο και αυτό όντως είναι πολύ καλό για εμάς τους straight, γιατί μειώνετε τον ανταγωνισμό...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Ρε φίλε είναι δυνατόν να γράφεις τέτοια πράγματα; Με το νέο νόμο αυτές οι αθλιότητες του παρελθόντος καταργούνται. Το φύλο δεν είναι κάτι που αποκτάς με τη γέννηση αλλά κάτι που επιλέγεις μόνη σου. Πλέον, στο νέο νομοσχέδιο που θα έρθει μάλλον το 2019 (στη Γερμανία ήδη εφαρμόζεται) δεν θα δηλώνεται φύλο στο ληξιαρχείο από τους γονείς, καθώς το να επιβάλλουν οι γονείς το φύλο στα παιδιά είναι παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Θα μπορείς να διαλέγεις άνδρας, γυναίκα ή άφυλο. Δεν είσαι υποχρεωμένη να διαλέξεις φύλο, θα έχεις την επιλογή άφυλο. Αυτά δεν τα λέω εγώ αλλά η καθηγήρια πανεπιστημίου στο Αριστοτέλειο που είναι στην επιστημονική επιτροπή σύνταξης του νέου νόμου. Το νομοσχέδιο αυτό θα λύσει πολλά προβλήματα και θα βγάλει τη χώρα από την οπισθοδρόμηση και θα μπει, όχι λιθαράκι, αλλά κοτρώνα ώστε να αποδεχθεί η κοινωνία και ο κόσμος την ομοφυλοφυλία ως κάτι το άκρως φυσιολογικό.
Ακούστε προσεκτικά την επιστημονική εξήγηση του θέματος για το γεγονός ότι η ομοφυλοφυλία είναι κάτι εντελώς φυσιολογικό.:

Πούτσες μπλε, σαν το φόντο του βίντεο, λέω εγώ...έχετε μπερδέψει την σεξουαλική προτίμηση ή την σεξουαλική επιλογή με το φύλο...ηλίθιες, ε ηλίθιες...και προφανώς γλυκιά μου πούστρα, από την στιγμή που το φύλο ενός ανθρώπου δεν υπαγορεύει ούτε και καθορίζει την σεξουαλική του προτίμηση, υπάρχει ο όρος "ομοφυλοφιλία"! Το ότι είσαι άνδρας δεν σημαίνει ότι πρέπει ντε και καλά να γουστάρεις τις γυναίκες..το ότι είσαι ομοφυλόφιλος, επίσης δεν σημαίνει ότι δεν είσαι άνδρας...το πώς θέλεις εσύ να αυτοπροσδιορίζεσαι, είναι ψυχικό σου θέμα κι όχι της κοινωνίας...κι ένας τυπάκος στην Αυστραλία, λέει, έκοψε την γλώσσα του, έχει κάνει πλαστικές σε όλο του σώμα ώστε να μοιάζει ότι έχει φολίδες, γιατί, λέει, θέλει να αυτοπροσδιοριστεί ως...σαύρα!! Στην υγειά του τρελάρα θα πω εγώ...Κάτι ανάλογο είναι και αυτές οι μπούρδες περί αφυλίας, μη προσδιορισμού του φύλου κατά τη γέννηση κτλ κτλ..Για περισσότερς πληροφορίες, Σκουφά 32...εξαιρετικός ψυχίατρος κατοικοεδρεύει εκεί...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.191
Πόντοι
5.006
Μαγκες εδω ειναι η φωλια των πουστηδων???
Θα μπω να ψεκασω μετα.. :hi:

Arkana

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Αυτα τα μασκαραλικια τα πρωτοδα στο Αμβουργο το 2002 ή 2003. Δεν περιμενα ποτε οτι θα τα εβλεπα και στην χωρα μου..... Ουστ πουστρες....
Δυστυχώς είναι κολητικό από χώρα σε χώρα.Το 2004 ο τότε υποψήφιος πρωθυπουργός στις εκλογές έκοψε από την λίστα της Β Αθηνών υποψήφιο βουλευτή γιατί διέρευσε ότι ήταν ομοφυλόφιλος και ήξερε ότι η ελληνική κοινωνία δεν ήτανε έτοιμη να το αποδεχτεί αυτό.Η οικονομική κρίση δυστυχώς τα ισωπέδωσε όλα.Στην Βοσνία όταν δοκίμασαν να το κάνουν αυτό οι ομοφυλόφιλοι(παρέλαση) τους όρμηξαν οι μουσουλμάνοι γιατί ήτανε στον Ιούνιο τον μήνα του Ραμαζανιού που δεν ανέχονται οι μουσουλμάνοι.Στην Γεωργία επίσης τους όρμηξαν οι Ορθόδοξοι αυτή την φορά και δεν μπόρεσαν ούτε εκεί να παρελάσουν .Από τότε κάθε χρόνο στην Γεωργία κάνουν παρέλαση υπέρ της οικογένειας άντρα-γυναίκας
.

stamatis57

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Like
1.457
Πόντοι
216
Aφού όλες παρούσες δηλώνετε, γιατί νευριάζετε όταν σας λένε συκιές,αδερφές,λούγκρες,πούστρες κτλ; Αν ο Σιμαρδάνης ήταν ντροπή για την gay κοινότητα, τυπάκια σαν εσένα και τους ομοίους σου, είναι ντροπή για το ανθρώπινο είδος..Τέλος, είναι γνωστό ότι αυξάνεστε με γεωμετρική πρόοδο και αυτό όντως είναι πολύ καλό για εμάς τους straight, γιατί μειώνετε τον ανταγωνισμό...
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να με αποκαλούν πούστρα, λούγκρα, αδερφή κλπ. Και από τι ξέρω οι περισσότερες από εμάς δεν έχουν τέτοια κωλύματα. Το θέμα είναι γιατί να εκπέμπεις τέτοιο μίσος εναντίον μας... Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά. Εμείς (οι λούγκρες) φέρνουμε την αγάπη και εσείς (οι straight) φερνετε το μίσος. Δεν θες να είσαι gay, οκ αλλά γιατί τέτοιο μίσος εναντίον μας δεν το καταλαβαίνω...

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Δεν θες να είσαι gay, οκ αλλά γιατί τέτοιο μίσος εναντίον μας δεν το καταλαβαίνω...

Είσαι σίγουρος ότι εσείς οι Gay είστε "ok" με τους straight;Διότι προσπαθείτε να επιβάλλετε τις προτιμήσεις σας στους άλλους.Έμμεσα ή άμεσα.Καλά για την "Gay pride" τι να πω;Καρναβάλι.Γελοιότητες...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Προσωπικά δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να με αποκαλούν πούστρα, λούγκρα, αδερφή κλπ. Και από τι ξέρω οι περισσότερες από εμάς δεν έχουν τέτοια κωλύματα. Το θέμα είναι γιατί να εκπέμπεις τέτοιο μίσος εναντίον μας... Αυτή είναι και η μεγάλη μας διαφορά. Εμείς (οι λούγκρες) φέρνουμε την αγάπη και εσείς (οι straight) φερνετε το μίσος. Δεν θες να είσαι gay, οκ αλλά γιατί τέτοιο μίσος εναντίον μας δεν το καταλαβαίνω...

Καλως τον Χατζηπαπαρα στεφάνου ήθελα να πω...

Arkana

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καμαρώστε εδώ τι πολιτικοί μας κυβερνάνε .Λέει ''η ομοφοβία δεν έχει θέση στην κοινωνία μας...''' Να τους χέρεστε όσοι τους ψηφίζεται.Αφού αυτοί στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν τέτοια συμπάθεια στους γκέι τους εύχομαι ολόψυχα να βγεί κάθε παιδί τους Jason-Αντιγόνη.

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Ναι ρε.Αυτό είναι.  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.149
Πόντοι
25.467

Δεν υπάρχει κανένα απολύτως, μίσος.

Όσο γελοίος είναι αυτός που  αυτόκλητα και παράκαιρα δηλώνει-διαδηλώνει-καυχιέται με στόμφο, ότι "τον δίνει", άλλο τόσο γελοίος είναι και αυτός που, αυτόκλητα και παράκαιρα δηλώνει-διαδηλώνει-καυχιέται με στόμφο, πως "τον παίρνει".

Το τι κάνει το κάθε ζευγάρι συναινούντων ενηλίκων όταν κλείνει την πόρτα τις κρεβατοκάμαρας του, είναι δικός τους και μόνον λογαριασμός. Συνεπώς, κάθε αυτόκλητη πρωτοβουλία - προσπάθεια αποκάλυψης προβολής και επίδειξης  των τεκταινομένων στην κρεβατοκάμαρα, γίνεται υστερόβουλα, και έχει ως μόνους σκοπούς την αυτοπροβολή, την περιαυτολογία, και την πρόκληση. 

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66

Όσο γελοίος είναι αυτός που  αυτόκλητα και παράκαιρα δηλώνει-διαδηλώνει-καυχιέται με στόμφο, ότι "τον δίνει", άλλο τόσο γελοίος είναι και αυτός που, αυτόκλητα και παράκαιρα δηλώνει-διαδηλώνει-καυχιέται με στόμφο, πως "τον παίρνει".

Το τι κάνει το κάθε ζευγάρι συναινούντων ενηλίκων όταν κλείνει την πόρτα τις κρεβατοκάμαρας του, είναι δικός τους και μόνον λογαριασμός. Συνεπώς, κάθε αυτόκλητη πρωτοβουλία - προσπάθεια αποκάλυψης προβολής και επίδειξης  των τεκταινομένων στην κρεβατοκάμαρα, γίνεται υστερόβουλα, και έχει ως μόνους σκοπούς την αυτοπροβολή, την περιαυτολογία, και την πρόκληση. 

πηρες τ πανω σου μετα την ελενιτσα γεροξεκουτη ...  :rockon:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.314
Πόντοι
6.056

τα ειπες ωραια... :cum:

αν και νομιζω το ξερουν και οι ιδιες
απλα τις συμφερει να κανουν οτι δεν καταλαβαινουν

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Είσαι σίγουρος ότι εσείς οι Gay είστε "ok" με τους straight;Διότι προσπαθείτε να επιβάλλετε τις προτιμήσεις σας στους άλλους.Έμμεσα ή άμεσα.Καλά για την "Gay pride" τι να πω;Καρναβάλι.Γελοιότητες...

Κανεις πως δεν καταλαβαίνεις μου φαινεται...Ποιος σου επεβαλε τις προτιμήσεις των gay? Οι στρειτ εχουν το πρόβλημα με τους γκει και οι γκει προφανως προσπαθουν να αμυνθουν. Το να λενε (μερικοι) ότι γινεται το αντιθετο είναι τουλάχιστον αστειο. Δεν ξερω, εχω απογοητευτεί με τα ατομα εδώ μεσα. Φαινεται ότι μερικοι δεν καταλαβαίνετε. Αν υπηρχε διαφορετικη αποψη απλα, θα καναμε ολοι μια ωραιοτατη κουβνετα με διαοφορετικες αποψεις αλλα απ ότι φαινεται δεν υπαρχει καν κατανοηση..

Προσπαθουν μερικοι στρειτ να δικαιολογησουν την αποψη τους και το πανε αντιστροφα νομιζοντας ότι ελυσαν τον γριφο. Δεν είναι ετσι. Αυτος που αρχιζει εχει το πρόβλημα, όχι αυτους που αμυνεται

Οσο για το Pride κι εγω συμφωνω ότι είναι γελοιο. Θα μπορουσε να το εκαναν πολύ πιο σοβαρο και να ειχε και νοημα ολο αυτό.

tergo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2018
Κριτικές
10
Like
338
Πόντοι
290

Όσοι σας έχουμε συναναστραφεί επαγγελματικά - κοινωνικά μόνο σαν ανθρώπους με αγάπη δεν σας θυμόμαστε. Κακιασμενες πουστρες σας ξέρουν όλοι.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Όσοι σας έχουμε συναναστραφεί επαγγελματικά - κοινωνικά μόνο σαν ανθρώπους με αγάπη δεν σας θυμόμαστε. Κακιασμενες πουστρες σας ξέρουν όλοι.
Για πες ενα παραδειγμα με τα ατομα που συναναστρεφεσαι που ειναι γκει, πως το συμπερανες αυτο. Επισης πες και για τις λεσβιες γιατι κατι μου λεει οτι μερικοι ειναι ρατσιστες εκει που τους συμφερει

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.191
Πόντοι
5.006
Για πες ενα παραδειγμα με τα ατομα που συναναστρεφεσαι. Επισης πες και για τις λεσβιες γιατι κατι μου λεει οτι μερικοι ειναι ρατσιστες εκει που τους συμφερει

οι μουναρες λεσβιες είναι μια χαρα ατομα...δεν εχουμε κανενα πρόβλημα με αυτές... :hi:

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
δηλαδή ειμαστε ρατσιστες επειδή δεν μας αρεσουν τα μπαζα??? :S :vomit:

Πραγματικα συγγνωμη που στο λεω αλλα δεν εισαι για διαλογο γιατι εισαι εκτος τοπου χρονου. Αλλα λεω άλλο καταλαβαίνεις. Περιμενω και την απαντηση του Tergo, μηπως απαντησει πιο λογικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom