Νέα

Athens gay pride 2008..!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Heelover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bixlas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2007
Like
4
Πόντοι
1
παρεμπιπτοντως Σαββατο βραδυ ειχε μποτιλιαρισμα στην Ομονοια επειδη η Σταδιου ηταν κλειστη...  Τοτε καταλαβα οτι καναν παρελαση οι πουστηδες κι οι "Ντάικς"
Ησυχα ανθρωπακια ομως... ουτε φασαρια ουτε τιποτα... Καλοι ανθρωποι... Μονο αυτη την ανωμαλαρα τους εχουν αλλα κατα τ'αλλα ησυχοι!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
παρεμπιπτοντως Σαββατο βραδυ ειχε μποτιλιαρισμα στην Ομονοια επειδη η Σταδιου ηταν κλειστη...  Τοτε καταλαβα οτι καναν παρελαση οι πουστηδες κι οι "Ντάικς"
Ησυχα ανθρωπακια ομως... ουτε φασαρια ουτε τιποτα... Καλοι ανθρωποι... Μονο αυτη την ανωμαλαρα τους εχουν αλλα κατα τ'αλλα ησυχοι!
¨
Εντάξει ας μην είμαστε ρατσιστές και κομπλεξικοί για αυτούς εμείς είμαστε ανώμαλοι.
Επίσης στην Αρχαία Ελλάδα δεν ξέρω αν το ξέρετε και ποιοι αλλά ήταν πολύ συνηθισμένο και μην κατακριτέο(βέβαια ήταν και η γυναίκα στο περιθώριο)!!! :huh: :huh:
Ακόμα και για τους Σπαρτιάτες έχω ακούσει οτί ήταν και εραστές μεταξύ τους!!! :S
Υ.Γ. Και εμένα μου φαίνεται κάπως αλλά.....

tasos_g

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2007
Like
5
Πόντοι
1
O ΕΡΩΤΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ….
ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
¨
Εντάξει ας μην είμαστε ρατσιστές και κομπλεξικοί για αυτούς εμείς είμαστε ανώμαλοι.
Επίσης στην Αρχαία Ελλάδα δεν ξέρω αν το ξέρετε και ποιοι αλλά ήταν πολύ συνηθισμένο και μην κατακριτέο(βέβαια ήταν και η γυναίκα στο περιθώριο)!!! :huh: :huh:
Ακόμα και για τους Σπαρτιάτες έχω ακούσει οτί ήταν και εραστές μεταξύ τους!!! :S
Υ.Γ. Και εμένα μου φαίνεται κάπως αλλά.....
Ναι το πρωι σφαζανε, καιγανε κλπ και το βραδυ ηταν σκισε με μητσο...Μα ειμαστε σοβαροι?  :idiot:

Σε λιγο θα μας πουν οτι τους αρεσε να πολεμουν στην σκια γιατι ο ηλιος τους χαλουσε τις ανταυγειες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom