Νέα

Athens Erotica 2010

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KANONI TV

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2010
Like
8
Πόντοι
1
erotic_2010_21x28_72.jpg

14-16 Μαΐου 2010 ΕΚΕΠ

Η 3η Athens Erotica διοργανώνεται και πάλι, ως επιστέγασμα του ενδιαφέροντος που προκάλεσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις με την αθρόα προσέλευση που σημειώθηκε το 2008 και το 2009, διαμορφώνοντας και παγιώνοντας τη μοναδική Έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα με θέμα που μέχρι τώρα εθεωρείτο ταμπού και κινδύνευε να εκτραπεί του σκοπού του και να προκαλέσει.Όλοι οι δρόμοι οδηγούν το τριήμερο 14-16 Μαΐου 2010 στο ΕΚΕΠ!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα ειμαστε παροντες ολοι!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αγρια ηδονη..........με σκηνη θα ειμαι και τις τρεις μερες!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Η εκδήλωση αυτή είναι ένα καρακιτσαριό, πού προωθούν και διοργανώνουν όσοι κάνουν μπίζνες με την καύλα.
Μάπα τό καρπούζι.

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
 Τα λεφτα που θα ξοδεψω(1000 ευρουλακια)γι αυτην την Εκθεση(κανω και ψωνια)..τα εχω στην ακρη απο περυσι..... καθοτι ημουν και στις προηγουμενες δυο(2008 και 2009) και τις τρεις μερες παρων με φιλους απο τον κυκλο μου και μου αρεσαν....περυσι γινοτανε καλο παιχνιδι μεσα... μετα τις δεκα(μου φευγαν τα πενηνταρικα αβερτα κουβερτα).... την δευτερη και τριτη μερα....πιστευω και φετος να ειναι πιο ανεβασμενο το θεαμα γενικα!!!!!!!!
Γαμας ή μονο βλεπεις ?

Επισκέπτης
 Τα λεφτα που θα ξοδεψω(1000 ευρουλακια)γι αυτην την Εκθεση(κανω και ψωνια)..τα εχω στην ακρη απο περυσι..... καθοτι ημουν και στις προηγουμενες δυο(2008 και 2009) και τις τρεις μερες παρων με φιλους απο τον κυκλο μου και μου αρεσαν....περυσι γινοτανε καλο παιχνιδι μεσα... μετα τις δεκα(μου φευγαν τα πενηνταρικα αβερτα κουβερτα).... την δευτερη και τριτη μερα....πιστευω και φετος να ειναι πιο ανεβασμενο το θεαμα γενικα!!!!!!!!

Bλέπεις ή μόνο πληρώνεις;

Επισκέπτης
Εννοείται ότι θα είμαι κι εγώ εκεί (λείπει ο Μάρτης από τη Σαρακοστή; :)) με το φωτογραφικό μου εξοπλισμό για να δείτε στη σελίδα μου τι θα συμβεί και τις 3 ημέρες-ελπίζω να μπορέσω να πάω και τις 3-στην "έκθεση"!!!
Για όσους ενδιαφέρονται,στη σελίδα μου υπάρχουν φωτογραφίες από την περσινή έκθεση,με κάποιες νέες που ανέβασα πριν λίγες ημέρες.

Η σελίδα μου για όσους δεν την ξέρουν είναι www.imaginas.gr]http://www.imaginas.gr[/url]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
εκει με την κοπελα σου πας η ειναι κακη ιδεα ?οχι πως η δικια μου εχει θεμα αλλα φοβαμαι μη μου βγουν τα ματια και μην ειναι τιγκα στους καγκουρες... :2funny: σε αντιστοιχες του εξωτερικου πας χαλαρα για εδω δεν ξερω...

Επισκέπτης
εκει με την κοπελα σου πας η ειναι κακη ιδεα ?οχι πως η δικια μου εχει θεμα αλλα φοβαμαι μη μου βγουν τα ματια και μην ειναι τιγκα στους καγκουρες... :2funny: σε αντιστοιχες του εξωτερικου πας χαλαρα για εδω δεν ξερω...

Αν η γκόμενά σου δεν ψάχνεται,μην ανησυχείς,μπορείτε να πάτε άφοβα.Κανείς δε θα την πειράξει.Εσένα τα μάτια μπορεί να σου βγουν,αλλά δε θα κακοπεράσει και αυτή,να είσαι σίγουρος. :)

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αν η γκόμενά σου δεν ψάχνεται,μην ανησυχείς,μπορείτε να πάτε άφοβα.Κανείς δε θα την πειράξει.Εσένα τα μάτια μπορεί να σου βγουν,αλλά δε θα κακοπεράσει και αυτή,να είσαι σίγουρος. :)
και να ψαχνεται να σου πω δε με πολυνοιαζει  :2funny: :2funny: :2funny: ξερω οτι η συγκεκριμενη εχει κανει τα παντα παλια ,τα παντα ομως  :2funny: :2funny:,τωρα εχει ηρεμησει για εμενα και το περιβαλλον εκει με ατακτα πορνιδια ανησυχω πιο πολυ  :grin: :grin: :grin:...για ψωνια θα παμε ειναι καλη ευκαιρια  :cheesy:

Επισκέπτης
Αν η γκόμενα σου είναι open mind μην το σκέφτεσαι.Θα περάσεις και θα περάσει ωραία!!!

Δες και μια περσινή φωτό!!!

Συνημμένα

• DSC05801.jpg
    DSC05801.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 117

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Αν η γκόμενα σου είναι open mind μην το σκέφτεσαι.Θα περάσεις και θα περάσει ωραία!!!

Εμενα "open mind" ειναι το καβλι μου...θα περασω ωραια? :think:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Ρε συ, σοκαριστηκα με τη φωτο!
Να την ταισουμε κατι την κοπελα γιατι πραγματικα τοσο αδυνατη δεν εχω ξαναδει εδω μεσα.

Φαινονται σε κανεναν σεξυ τα παιδια που διακρινονται απιστευτα στην πλατη της?

Επισκέπτης
Ρε συ, σοκαριστηκα με τη φωτο!
Να την ταισουμε κατι την κοπελα γιατι πραγματικα τοσο αδυνατη δεν εχω ξαναδει εδω μεσα.

Φαινονται σε κανεναν σεξυ τα παιδια που διακρινονται απιστευτα στην πλατη της?

Τι να σου πω φίλε,εμένα μου αρέσουν οι αδύνατες.Πριν 3 χρόνια στη Φυλής ήταν μια κοπέλα ονόματι Sandy/Cindy και ήταν το ίδιο αδύνατη με αυτή.Και εντελώς άβυζη.Αλλά εμένα μου άρεσε πολύ και την είχα τιμήσει >15 φορές!!!!!Ο καθένας έχει τα γούστα του!

Επισκέπτης
εγω στην πρωτη ηθελα να παω που επαιζαν λαιβ οι siva six και δεν τους εχω δει ποτε να παιζουν, αλλα δεν πηγα :-
ε στη δευτερη καλα ηταν, τζαμπα ειχα μπει, αλλα ηταν βαρετα και πανακριβα ολα, συν ο κακος χαμος απο τις βλακειες που επαιζαν οι ντιτζεις..

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Ποσα θες για να γαμησεις εκει;

Παρόμοια θέματα