Νέα

Athens Erotic Dream 2013

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
πάντως τους φετινούς εκθέτες δεν τους έχουν στο site..εκτός αν έχω στραβωθεί κ δεν το βλέπω εγώ...

έχει ακούσει κανείς από τα strip ποια θα δώσουν το παρόν...?

olotyxeros

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Δεκ 2011
Κριτικές
21
Like
2.237
Πόντοι
2.420
Εμένα μου είπε κοπέλα από το Αλκα δεν θα συμμετέχουν...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Εμένα μου είπε κοπέλα από το Αλκα δεν θα συμμετέχουν...

Άρα υπάρχει πιθανότητα από τα σωληνάδικα να είναι μόνο το LIDO...αν επιβεβαιωθεί αυτό,ισχύει το κάθε πέρσι κ (πολύ) καλύτερα...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Σήμερα δεν ήταν η πρώτη μέρα...? Καμία ανταπόκριση παίδες...?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Πολυ αργα για ηρωεs................................λεφταδεs :huh:

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Απ'ότι φαίνεται παίδες οι περισσότεροι σκέφτηκαν το ίδιο με εσας...

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πήγα με έναν φίλο.Καμιά σχέση με ότι έχω δει έξω.Υπερβολή τα 15€.Με 7-8 ευρώ θα ήταν πιο δίκαιη η τιμή.Μίλησα με ένα παλικάρι που φωτογράφιζε και μου είπε ότι θα ανέβαζε φωτογραφίες στη σελίδα του,αλλά ξέχασα ποια είναι...
Το σόου με την cristina bella και μια άλλη καλό.Η Βαβάτση από κοντά μουνάρα,αλλά αν ανοίξει το στόμα της μετατρέπεται σε βλαχαδερό...

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Πήγα με έναν φίλο.Καμιά σχέση με ότι έχω δει έξω.Υπερβολή τα 15€.Με 7-8 ευρώ θα ήταν πιο δίκαιη η τιμή.Μίλησα με ένα παλικάρι που φωτογράφιζε και μου είπε ότι θα ανέβαζε φωτογραφίες στη σελίδα του,αλλά ξέχασα ποια είναι...
Το σόου με την cristina bella και μια άλλη καλό.Η Βαβάτση από κοντά μουνάρα,αλλά αν ανοίξει το στόμα της μετατρέπεται σε βλαχαδερό...

thanx for the info man...από στριπ ήταν κανένα...?

guroperpatitis

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2011
Κριτικές
13
Like
9
Πόντοι
10
θα παμε θα παμε, να δουμε τι καινουργιο κυκλοφορει! 20? 20 τι
να κανουμε

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
thanx for the info man...από στριπ ήταν κανένα...?

Νομίζω μόνο το LIDO αλλά μέτριες.Κι εγώ πήγα με το φίλο επειδή από τη Δευτέρα μεταναστεύω και δε θα συναντιόμαστε συχνά,και μιας και ήθελε να πάει δεν του χάλασα το χατήρι να πάμε παρέα.Σήμερα πήγαμε στο Ράλι Ακρόπολις.Πιο πολύ θέαμα!!!

ΥΓ:Μόλις τώρα μου έστειλε ο φίλος μου ένα link που έχει κάποιες φωτογραφίες από την Erotic Dream.

Απ΄ότι είδα,από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε πολλές,από αυτή πολύ λίγες....

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.199
Πόντοι
17.085
Θα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Θα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.

Μακάρι.Αλλά δεν είχε και τίποτα εχθές να φωτογραφίσεις...Μετρημένες 10 γκόμενες...
Κάποιες επισκέπτριες ήταν καλύτερες από τις επαγγελματίες  ;)

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εχθές είχαν μπει στην έκθεση και 6-7 γύφτοι,οι οποίοι στην κεντρική σκηνή έσπρωχναν,και απ΄ότι κατάλαβα πήγε ένας να αρπάξει πορτοφόλι.Μετά ένας από αυτούς με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ζήταγε να του το χαλάσουν,προφανώς 100% πλαστό

messy

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2012
Like
34
Πόντοι
6
Νομίζω μόνο το LIDO αλλά μέτριες.Κι εγώ πήγα με το φίλο επειδή από τη Δευτέρα μεταναστεύω και δε θα συναντιόμαστε συχνά,και μιας και ήθελε να πάει δεν του χάλασα το χατήρι να πάμε παρέα.Σήμερα πήγαμε στο Ράλι Ακρόπολις.Πιο πολύ θέαμα!!!

ΥΓ:Μόλις τώρα μου έστειλε ο φίλος μου ένα link που έχει κάποιες φωτογραφίες από την Erotic Dream.

Απ΄ότι είδα,από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε πολλές,από αυτή πολύ λίγες....

Thanks mate...όπως το φοβόμουνα..θα πάω κ εγώ σήμερα μάλλον..αν κ ψιλο-φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου...

αφού μεταναστεύεις, καλή καινούρια αρχή man...cheers...  :)

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Thanks mate...όπως το φοβόμουνα..θα πάω κ εγώ σήμερα μάλλον..αν κ ψιλο-φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου...

αφού μεταναστεύεις, καλή καινούρια αρχή man...cheers...   :)

Ευχαριστώ,να ΄σαι καλά.

Οι διοργανωτές έκαναν λάθος με το εισιτήριο.Δεν ξέρω κόστη,αλλά αν είχαν το εισιτήριο κάτω από 10€,όπως επιτάσσει η οικονομική κατάσταση του Έλληνα,και ιδίως του άνεργου νεοΈλληνα και νεοΕλληνίδας,θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους εκθέτες,και να έβγαζαν από εκεί το κέρδος τους.Με πολλούς επισκέπτες θα είχε νόημα να δώσει κάποιος χρήματα να νοικιάσει χώρο για εκθεσιακό περίπτερο.Τώρα να νοικιάσει για 1000 άτομα που θα το δουν δεν έχει νόημα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Ευχαριστώ,να ΄σαι καλά.

Οι διοργανωτές έκαναν λάθος με το εισιτήριο.Δεν ξέρω κόστη,αλλά αν είχαν το εισιτήριο κάτω από 10€,όπως επιτάσσει η οικονομική κατάσταση του Έλληνα,και ιδίως του άνεργου νεοΈλληνα και νεοΕλληνίδας,θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους εκθέτες,και να έβγαζαν από εκεί το κέρδος τους.Με πολλούς επισκέπτες θα είχε νόημα να δώσει κάποιος χρήματα να νοικιάσει χώρο για εκθεσιακό περίπτερο.Τώρα να νοικιάσει για 1000 άτομα που θα το δουν δεν έχει νόημα.
σωστα το εισιτηριο ειναι πολυ ακριβο...ειδικα για τους καιρους που διανυουμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom