Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμένα μου είπε κοπέλα από το Αλκα δεν θα συμμετέχουν...
15 κάνει.18€. Πιο ακριβά από πέρυσι. Δεν πάνε καλά. Ο,τι αρπάξουν δηλαδή. Κρίμα.
Πήγα με έναν φίλο.Καμιά σχέση με ότι έχω δει έξω.Υπερβολή τα 15€.Με 7-8 ευρώ θα ήταν πιο δίκαιη η τιμή.Μίλησα με ένα παλικάρι που φωτογράφιζε και μου είπε ότι θα ανέβαζε φωτογραφίες στη σελίδα του,αλλά ξέχασα ποια είναι...
Το σόου με την cristina bella και μια άλλη καλό.Η Βαβάτση από κοντά μουνάρα,αλλά αν ανοίξει το στόμα της μετατρέπεται σε βλαχαδερό...
thanx for the info man...από στριπ ήταν κανένα...?
Θα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.
oπως καθε χρονοΘα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.
Νομίζω μόνο το LIDO αλλά μέτριες.Κι εγώ πήγα με το φίλο επειδή από τη Δευτέρα μεταναστεύω και δε θα συναντιόμαστε συχνά,και μιας και ήθελε να πάει δεν του χάλασα το χατήρι να πάμε παρέα.Σήμερα πήγαμε στο Ράλι Ακρόπολις.Πιο πολύ θέαμα!!!
ΥΓ:Μόλις τώρα μου έστειλε ο φίλος μου ένα link που έχει κάποιες φωτογραφίες από την Erotic Dream.
Απ΄ότι είδα,από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε πολλές,από αυτή πολύ λίγες....
Θα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.
Thanks mate...όπως το φοβόμουνα..θα πάω κ εγώ σήμερα μάλλον..αν κ ψιλο-φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου...
αφού μεταναστεύεις, καλή καινούρια αρχή man...cheers...
σωστα το εισιτηριο ειναι πολυ ακριβο...ειδικα για τους καιρους που διανυουμεΕυχαριστώ,να ΄σαι καλά.
Οι διοργανωτές έκαναν λάθος με το εισιτήριο.Δεν ξέρω κόστη,αλλά αν είχαν το εισιτήριο κάτω από 10€,όπως επιτάσσει η οικονομική κατάσταση του Έλληνα,και ιδίως του άνεργου νεοΈλληνα και νεοΕλληνίδας,θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους εκθέτες,και να έβγαζαν από εκεί το κέρδος τους.Με πολλούς επισκέπτες θα είχε νόημα να δώσει κάποιος χρήματα να νοικιάσει χώρο για εκθεσιακό περίπτερο.Τώρα να νοικιάσει για 1000 άτομα που θα το δουν δεν έχει νόημα.