You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Athens Erotic Dream 2013
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 228
- Εμφανίσεις 36K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
olotyxeros
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 2.237
- Πόντοι
- 2.420
Εμένα μου είπε κοπέλα από το Αλκα δεν θα συμμετέχουν...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Εμένα μου είπε κοπέλα από το Αλκα δεν θα συμμετέχουν...
Άρα υπάρχει πιθανότητα από τα σωληνάδικα να είναι μόνο το LIDO...αν επιβεβαιωθεί αυτό,ισχύει το κάθε πέρσι κ (πολύ) καλύτερα...
15 κάνει.18€. Πιο ακριβά από πέρυσι. Δεν πάνε καλά. Ο,τι αρπάξουν δηλαδή. Κρίμα.
Μπαρμπαπήδουλας
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 78
- Like
- 8.405
- Πόντοι
- 2.786
Πήγα πέρσι και πρόπερσι. Φέτος δεν πρόκειται!
Sexwarning
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Πήγα με έναν φίλο.Καμιά σχέση με ότι έχω δει έξω.Υπερβολή τα 15€.Με 7-8 ευρώ θα ήταν πιο δίκαιη η τιμή.Μίλησα με ένα παλικάρι που φωτογράφιζε και μου είπε ότι θα ανέβαζε φωτογραφίες στη σελίδα του,αλλά ξέχασα ποια είναι...
Το σόου με την cristina bella και μια άλλη καλό.Η Βαβάτση από κοντά μουνάρα,αλλά αν ανοίξει το στόμα της μετατρέπεται σε βλαχαδερό...
Το σόου με την cristina bella και μια άλλη καλό.Η Βαβάτση από κοντά μουνάρα,αλλά αν ανοίξει το στόμα της μετατρέπεται σε βλαχαδερό...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Πήγα με έναν φίλο.Καμιά σχέση με ότι έχω δει έξω.Υπερβολή τα 15€.Με 7-8 ευρώ θα ήταν πιο δίκαιη η τιμή.Μίλησα με ένα παλικάρι που φωτογράφιζε και μου είπε ότι θα ανέβαζε φωτογραφίες στη σελίδα του,αλλά ξέχασα ποια είναι...
thanx for the info man...από στριπ ήταν κανένα...?
guroperpatitis
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 13
- Like
- 9
- Πόντοι
- 10
θα παμε θα παμε, να δουμε τι καινουργιο κυκλοφορει! 20? 20 τι
να κανουμε
να κανουμε
Sexwarning
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
thanx for the info man...από στριπ ήταν κανένα...?
Νομίζω μόνο το LIDO αλλά μέτριες.Κι εγώ πήγα με το φίλο επειδή από τη Δευτέρα μεταναστεύω και δε θα συναντιόμαστε συχνά,και μιας και ήθελε να πάει δεν του χάλασα το χατήρι να πάμε παρέα.Σήμερα πήγαμε στο Ράλι Ακρόπολις.Πιο πολύ θέαμα!!!
ΥΓ:Μόλις τώρα μου έστειλε ο φίλος μου ένα link που έχει κάποιες φωτογραφίες από την Erotic Dream.
Απ΄ότι είδα,από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε πολλές,από αυτή πολύ λίγες....
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.199
- Πόντοι
- 17.085
Θα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.
Sexwarning
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μακάρι.Αλλά δεν είχε και τίποτα εχθές να φωτογραφίσεις...Μετρημένες 10 γκόμενες...
Κάποιες επισκέπτριες ήταν καλύτερες από τις επαγγελματίες ;)
Sexwarning
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εχθές είχαν μπει στην έκθεση και 6-7 γύφτοι,οι οποίοι στην κεντρική σκηνή έσπρωχναν,και απ΄ότι κατάλαβα πήγε ένας να αρπάξει πορτοφόλι.Μετά ένας από αυτούς με ένα χαρτονόμισμα των 20 ευρώ ζήταγε να του το χαλάσουν,προφανώς 100% πλαστό
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
oπως καθε χρονοΘα έχουμε κι εδώ πάρα πολλές φωτός.
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
Νομίζω μόνο το LIDO αλλά μέτριες.Κι εγώ πήγα με το φίλο επειδή από τη Δευτέρα μεταναστεύω και δε θα συναντιόμαστε συχνά,και μιας και ήθελε να πάει δεν του χάλασα το χατήρι να πάμε παρέα.Σήμερα πήγαμε στο Ράλι Ακρόπολις.Πιο πολύ θέαμα!!!
ΥΓ:Μόλις τώρα μου έστειλε ο φίλος μου ένα link που έχει κάποιες φωτογραφίες από την Erotic Dream.
Απ΄ότι είδα,από τις προηγούμενες εκθέσεις είχε πολλές,από αυτή πολύ λίγες....
Thanks mate...όπως το φοβόμουνα..θα πάω κ εγώ σήμερα μάλλον..αν κ ψιλο-φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου...
αφού μεταναστεύεις, καλή καινούρια αρχή man...cheers...
messy
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Αυγ 2012
- Like
- 34
- Πόντοι
- 6
τα ρεπορτάζ των προηγούμενων χρόνων ήταν κορυφαία, αναμένουμε κ το φέτινο mate...
Sexwarning
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Thanks mate...όπως το φοβόμουνα..θα πάω κ εγώ σήμερα μάλλον..αν κ ψιλο-φοβάμαι τι θα δουν τα μάτια μου...
αφού μεταναστεύεις, καλή καινούρια αρχή man...cheers...
Ευχαριστώ,να ΄σαι καλά.
Οι διοργανωτές έκαναν λάθος με το εισιτήριο.Δεν ξέρω κόστη,αλλά αν είχαν το εισιτήριο κάτω από 10€,όπως επιτάσσει η οικονομική κατάσταση του Έλληνα,και ιδίως του άνεργου νεοΈλληνα και νεοΕλληνίδας,θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους εκθέτες,και να έβγαζαν από εκεί το κέρδος τους.Με πολλούς επισκέπτες θα είχε νόημα να δώσει κάποιος χρήματα να νοικιάσει χώρο για εκθεσιακό περίπτερο.Τώρα να νοικιάσει για 1000 άτομα που θα το δουν δεν έχει νόημα.
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σωστα το εισιτηριο ειναι πολυ ακριβο...ειδικα για τους καιρους που διανυουμεΕυχαριστώ,να ΄σαι καλά.
Οι διοργανωτές έκαναν λάθος με το εισιτήριο.Δεν ξέρω κόστη,αλλά αν είχαν το εισιτήριο κάτω από 10€,όπως επιτάσσει η οικονομική κατάσταση του Έλληνα,και ιδίως του άνεργου νεοΈλληνα και νεοΕλληνίδας,θα μπορούσαν να είχαν περισσότερους εκθέτες,και να έβγαζαν από εκεί το κέρδος τους.Με πολλούς επισκέπτες θα είχε νόημα να δώσει κάποιος χρήματα να νοικιάσει χώρο για εκθεσιακό περίπτερο.Τώρα να νοικιάσει για 1000 άτομα που θα το δουν δεν έχει νόημα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 221
- Εμφανίσεις
- 26K
?
- Απαντήσεις
- 1