πως διαολο βαζω μονο τη κριτικη του TRIVE?
Αυτή είναι:
πως διαολο βαζω μονο τη κριτικη του TRIVE?
;)αυτή δεν είναι η δική μουκαλα μας εφυγε τωρα αλλα τη βρηκα τη κριτικη απο αλλο γραφειο
αμ δεν! κ σενα σου τις βγαζει συνολικα! εγω θελω ΜΟΝΟ τη κριτικη του για τη Μελινα
τις βγαζει ολες μαζι.μαλλον θα επαθε κοκομπλοκο το συστημα;)αυτή δεν είναι η δική μου
εγω φιλε δεν παρακαλαω.υπαρχει πορνοατζεντα με πολλες.και ας ειναι καλα και οι φιλοι των αθηνων,που μου δινουν κανα τηλεφωνο.υπομονη κ επιμονη
αμ δεν! κ σενα σου τις βγαζει συνολικα! εγω θελω ΜΟΝΟ τη κριτικη του για τη Μελινα
υπομονη κ επιμονη
υπομονη κ επιμονη ειπα,οχι παρακαλιαεγω φιλε δεν παρακαλαω.υπαρχει πορνοατζεντα με πολλες.και ας ειναι καλα και οι φιλοι των αθηνων,που μου δινουν κανα τηλεφωνο.
;)αυτή δεν είναι η δική μου
γάβρος το μελινακιΈλα ρε Ολυμπιακαρα!!! Δεν το ξερα αυτό!!!
γάβρος το μελινακι
υπομονη και επιμονη,εχω και κανω στην δουλεια μου και στην καθημερηνοτητα μου.δεν τα χαραμιζω για αυτες τις κοπελες.χανω χρονο και χρημα.απλα προσπερνω.δεν θελει μια,δεν θελω δεκα.υπομονη κ επιμονη ειπα,οχι παρακαλια
Θα μεταφερω ενα νεο που εμαθα για τον Τασο..υπομονη και επιμονη,εχω και κανω στην δουλεια μου και στην καθημερηνοτητα μου.δεν τα χαραμιζω για αυτες τις κοπελες.χανω χρονο και χρημα.απλα προσπερνω.δεν θελει μια,δεν θελω δεκα.
ειχε το καλυτερο γραφειο με τις καλυτερες κοπελες (αποψη μου) δεν προκειται δλδ να αποφυλακιστει συντομα ε?Θα μεταφερω ενα νεο που εμαθα για τον Τασο..
Εχει μεταφερθει Τριπολη.. Δεν γνωριζω κατι αλλο, γι αυτο μην με ρωτησετε
Αγνωστο nikai.. Aυτο εμαθα. Αυτο μονο μεταφερωειχε το καλυτερο γραφειο με τις καλυτερες κοπελες (αποψη μου) δεν προκειται δλδ να αποφυλακιστει συντομα ε?
Δεν νομιζω παντως οτι θα τον βρει στην φυλακη η αλλαγη του χρονου.
Aυτης της αποψης ειμαι και εγω...Δεν νομιζω παντως οτι θα τον βρει στην φυλακη η αλλαγη του χρονου.