alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.267
- Πόντοι
- 8.006
Και αυτο πώς συνδεεται με την περιπτωση μας?Aυτης της αποψης ειμαι και εγω...
Με εκανε εντυπωση ενα αρθρο δε που διαβασα σημερα ... που με βαζει σε σκεψεις
Και αυτο πώς συνδεεται με την περιπτωση μας?Aυτης της αποψης ειμαι και εγω...
Με εκανε εντυπωση ενα αρθρο δε που διαβασα σημερα ... που με βαζει σε σκεψεις
Δεν νομιζω παντως οτι θα τον βρει στην φυλακη η αλλαγη του χρονου.
Αισθηση βασισμενη στην εμπειρια.Απο που απορρέει αυτο;
Εχει ενα κομματι το αρθρο που εξηγει καποια πραγματα .. Προς την μεσηΚαι αυτο πώς συνδεεται με την περιπτωση μας?
Ναι φυσικα υπαρχει τροπος. Να κανει αιτηση αντικαταστασης της προσωρινης κρατησης με περιοριστικους ορους και να γινει δεκτη με βουλευμα. Οπως εγινε τις προαλλες με την γυναικα του Παπαντωνιου. Θεωρω οτι σε 2-3 μηνες θα κανει μια αιτηση και θα γινει δεκτη.Για να βγει κάποιος πριν το 18μηνο θα πρέπει να γίνει η δικη του και η να αθωωθει η να φάει ποινή με αναστολή. Άλλος τρόπος υπάρχει για να βγει νωρίτερα? Βούλευμα? Εσύ που ξέρεις?
Ναι φυσικα υπαρχει τροπος. Να κανει αιτηση αντικαταστασης της προσωρινης κρατησης με περιοριστικους ορους και να γινει δεκτη με βουλευμα. Οπως εγινε τις προαλλες με την γυναικα του Παπαντωνιου. Θεωρω οτι σε 2-3 μηνες θα κανει μια αιτηση και θα γινει δεκτη.
Εξακολουθω να μην βλεπω τι σχεση εχει με την περιπτωση μας, ολο το διαβασα.Εχει ενα κομματι το αρθρο που εξηγει καποια πραγματα .. Προς την μεση
Ενταξει, ειναι συχνο το φαινομενο "βαλε τον τωρα μεσα και σε κανενα τριμηνο τον βγαζουμε".Άρα ορθά είπα για βούλευμα. Τη διαδικασία δεν γνωρίζω. Τώρα το εμπεδωσα!!
Οτι αυτες τις μερες λογω προεκλογικης περιοδου γινεται μια προσπαθεια της κυβερνησης να παρουσιασει ενα προσωπο παταξης της διαφθορας...Εξακολουθω να μην βλεπω τι σχεση εχει με την περιπτωση μας, ολο το διαβασα.
Μελινακι παντως αν δουλεψεις μονη σου στα 100 θα χρειαστεις σιγουρα γραμματεα για τα ραντεβου με τοση ζητηση που θα εχεις . . . εδω βλεπεις μετριες κοπέλες στα 100 εχουν δουλεια , εσυ που εισαι στις πιο ομορφες γυναικες της δουλειας . . . χαμος θα γινει
Το συμβουλιο πλημμελειοδικων. Κατ' εφεση το συμβουλιο εφετωνΚάτι ακόμα ρε Αλεξ. Τα βουλευμστα τα εγκρίνει /απορρίπτει το συμβούλιο εφετων της Αθήνας?
Τι σχέση έχει η πολιτική διαφθορά με το κοινό έγκλημαΟτι αυτες τις μερες λογω προεκλογικης περιοδου γινεται μια προσπαθεια της κυβερνησης να παρουσιασει ενα προσωπο παταξης της διαφθορας...
Σημειωνω οτι απο το πρωι που το διαβασα εχει αφαιρεθει αυτη η παραγραφος που αναφερεται σ αυτο
Αλλα μην σπαμαρω το νημα .. Παμε παρακατω ;)
Αυτο αφορα τη Νοβαρτις γιαβρι μου, ειναι η καταγγελία που εκανε η πρωην εισαγγελεας διαφθορας Ράικου για τον Παπαγγελοπουλο, οτι της ειπε "κανε τους δίωξη κι αστους να αθωωθουν μετα"Εχει ενα κομματι το αρθρο που εξηγει καποια πραγματα .. Προς την μεση
<<είναι γνωστό ότι είναι υποστηρικτής της μαζικής προώθησης δικογραφιών προς ποινική διερεύνηση ακόμη και εάν είναι προφανές ότι αυτές δεν πρόκειται να οδηγήσουν ούτε σε καταδίκες ούτε καν σε πλήρη διαλεύκανση κρίσιμων σκανδάλων. Για την ακρίβεια, έχει κατηγορηθεί από νομικούς και δικαστικούς κύκλους ότι επιλέγει μια πρακτική που ενέχει τον κίνδυνο τελικά να οδηγήσει σε ατιμωρησία σε υποθέσεις μεγάλου και σημαντικού δημοσίου συμφέροντος.
Είναι γνωστή η ατάκα του άλλωστε σε εισαγγελέα «κάνε εσύ τη δίωξη κι ας τρέχουν μετά να βρουν το δίκιο τους». Ηδη τον τελευταίο καιρό ακουγόταν στο παρασκήνιο φωνές περί… οργής του πρωθυπουργού για το πρόσωπο του Παπαγγελόπουλου επειδή δεν προχώρησαν υποθέσεις που του είχε υποσχεθεί.>>
Πιστευω οτι σε ενα σακουλι εχουν μπει ολα . Ισως κανω λαθοςΤι σχέση έχει η πολιτική διαφθορά με το κοινό έγκλημα
Οκ Αλεξ ...Εσυ σιγουρα ξερεις καλυτεραΑυτο αφορα τη Νοβαρτις γιαβρι μου, ειναι η καταγγελία που εκανε η πρωην εισαγγελεας διαφθορας Ράικου για τον Παπαγγελοπουλο, οτι της ειπε "κανε τους δίωξη κι αστους να αθωωθουν μετα"
Εχει ενα point, αν θυμηθουμε και τις διωξεις επι Λοβερδου για τις οροθετικες μια εβδομαδα πριν τις εκλογες του 2012. Σιγουρα ομως δεν νομιζω οτι ο Συριζα κοβεται να επιβαλλει καθεστως "ταξεως και ηθικης" στα πουτανικά ζητηματαΤι σχέση έχει η πολιτική διαφθορά με το κοινό έγκλημα