Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Φτανουν ???Ναι βρε τρέλα!!!
Αφού το ξέρεις....!
ΥΓ
Αυτά περί συνόδου που λέγατε....Το ´χεις,το γνωρίζεις άλλωστε!
Μακια :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* Φτανουν ???Ναι βρε τρέλα!!!
Αφού το ξέρεις....!
ΥΓ
Αυτά περί συνόδου που λέγατε....Το ´χεις,το γνωρίζεις άλλωστε!
Καθε μια κοπελλα που θα ορισει μια τιμη υπηρεσιων , θα υποστει και τις συνεπειες των αποφασεων της... Αυτο ειναι σιγουρο
Η αγορα του χωρου η θα την αποδεχτει η θα την απορριψει. Και αυτο ειναι σιγουρο
Ολα θα φανουν αν καλως εγιναν εκ μερους τους το πολυ σε δυο μηνες , οποτε θα υπαρξει και η αναλογη προσαρμογη εκ μερους τους προς τα κατω (υποθετω), σε μη <<ασφαλες περιβαλλον>>, η η επανενταξη τους σε <<ασφαλες περιβαλλον>>, που θα τις προβαλλει αναλογα, ωστε να εχουν την ιδια δουλεια που ειχαν και στο << πριν ασφαλες περιβαλλον>> ...
στο στουντιο που δουλευες...πριν καιρο βεβαια...με 50 ευρω μια χαρα την εκανες την.....δουλιτσα!!κούκλε μου εγώ είπα για τα 60 ευρώ που λέει ο φίλος... με 60 ευρώ και χωρίς μεταφορικό ούτε κατσίκα δε γαμάς...
είσαι τελείως εκτός θέματος...στο στουντιο που δουλευες...πριν καιρο βεβαια...με 50 ευρω μια χαρα την εκανες την.....δουλιτσα!!
Μιλάς εκ πείρας να φανταστώ, γιατί εγώ δεν έχω αντιληφθεί αύξηση...
Πολύ όμορφος ήθελες να γράψεις!!!Μπορει να εισαι πιο τακτικος η πιο ομορφος και να εχεις καλυτερη αντιμετωπιση
Γιατί δε μου γράφεις πμ βρε;;; Ναι, μέσα είσαιΜΕΛΙΝΑ καλημερα σου γραφω ορισμενα στοιχεια και θα με θυμηθεισ στειλε μου το τηλεφωνο σου (αμα θεσ ) στο e-mail ( ΠΕΡΑΜΑ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ) δεν γραφω αλλα
επίσης πετάγεστε ορισμένοι, χωρίς να έχετε διαβάσει απο την αρχή τι ακριβώς λέμε...
Μια ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΖΉΤΗΣΗ για τις ανεξάρτητες κάνουμε, δεν ανέφερα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΎΤΩΣ προσωπικό μου κόστος!!!
Αν είδατε πουθενά κάτι τέτοιο παρακαλώ να μου το δείξετε...
παλι καλαΓιατί δε μου γράφεις πμ βρε;;; Ναι, μέσα είσαι
παλι καλα
όχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είμαι δίκαιη και σαφώς γι'αυτό "κρατιέμαι" επαγγελματικά μέχρι σήμερα...Αυτό έγραψα και εγώ παραπάνω και συ μου λες αγαπητέ γενική συζήτηση κάνουμε...
Ποια γενική συζήτηση?
Αφού επειδή κάποιες είπαν <<τόσα θέλουμε-να και το τηλέφωνο μας>> θεωρείται σίγουρο ότι και εσύ συμπλεεις μαζί τους. Ενώ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
στο π.μ που σου εστειλα δεν απαντησες.όχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είμαι δίκαιη και σαφώς γι'αυτό "κρατιέμαι" επαγγελματικά μέχρι σήμερα...
Μελινα σου ειπα την αποψη μου χτες για την τιμολογηση που πρεπει να βαλειςόχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είμαι δίκαιη και σαφώς γι'αυτό "κρατιέμαι" επαγγελματικά μέχρι σήμερα...
εσένα σ'αγαπάω :-*Μελινα σου ειπα την αποψη μου χτες για την τιμολογηση που πρεπει να βαλεις
στο π.μ που σου εστειλα δεν απαντησες.
φυσικα και απαντάω... άνθρωπος είμαι μπορεί να μου ξεφύγει κανένα :-(Οντως, στα πμ απαντάς???
όχι δε συμβαίνει κάτι τέτοιο, θεωρώ πως είμαι δίκαιη και σαφώς γι'αυτό "κρατιέμαι" επαγγελματικά μέχρι σήμερα...