Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.816
- Πόντοι
- 6.536
Ξέρει κανας μύστης αν παίζει Μονίκ κάπου;
Ξέρει κανας μύστης αν παίζει Μονίκ κάπου;
ΜΟΝΙΚ 160E 6987693752
ΝΤΑΙΑΝΑ 150E 6974810117
Μωρο μου οριστε ενα ξενοδοχειο που να σας βολευει σαν βαση και ζητηστε 100 εκει κι αν καποιον δεν τον βολευει και θελει ραντεβου στην Ελευσινα ας πουμε χρεωστε τον τα μεταφορικα.
Αλλα μην υποτιμας τη νοημοσυνη μας με αστειοτητες για να δικιολογησεις τα 140 σαν ταριφα!
κούκλε μου εγώ είπα για τα 60 ευρώ που λέει ο φίλος... με 60 ευρώ και χωρίς μεταφορικό ούτε κατσίκα δε γαμάς...Μπέμπα λόγο ταxί το 150;
Οι ανεξάρτητες των 70-100 γουάν, κινούνται με ΜΜΜ;
γενική συζήτηση κάνουμε αγαπητέ, δε μιλάμε προσωπικά για μένα!!!Χωρίς παρεξήγηση φίλε. Είπε κάπου ή Μελίνα ότι δουλεύει και ζητάει 140? Γιατί αν κατάλαβα αυτή τη στιγμή είναι σε φάση αναμονής και ψαξίματος για το πως/που θα συνεχίσει. Εάν κάνω λάθος και δεν το έχω προσέξει ζητώ συγνώμη.
Καλησπερα
Ειχα μια συντομη επικοινωνια με την Ηρα σημερα και μου ειπε να σας μεταφερω οτι ... Συντομα τις επομενες μερες θα ενημερωσει εδω σ αυτο νημα τους φιλους της πως μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι της.....
Γι αυτο ειπα πως 70 εως 100 ειναι μια λογικη τιμη και χωρις αυτοκινητο..κούκλε μου εγώ είπα για τα 60 ευρώ που λέει ο φίλος... με 60 ευρώ και χωρίς μεταφορικό ούτε κατσίκα δε γαμάς...
Καλησπερα
Ειχα μια συντομη επικοινωνια με την Ηρα σημερα και μου ειπε να σας μεταφερω οτι ... Συντομα τις επομενες μερες θα ενημερωσει εδω σ αυτο νημα τους φιλους της πως μπορειτε να επικοινωνησετε μαζι της.....
Λοιπον κοριτσια ακολουθηστε το παραδειγμα της Ελενας -που ειναι και η ποιο αναγνωρισμενη.
Βγειτε ανεξαρτητες και κοστολογηστε το κορμι σας οσο νομιζετε εσεις - το κοινο θα αποφασισει αν θας σας στηριξει μετα.
Γιατι και οι αγαπουληδες ειναι λιγοι τη σημερον ημερα.
Όταν σε κάθε σελίδα υπάρχουν 2-3 ποστ που γράφουν "γνωρίζετε κάτι για την τάδε ή την τάδε" μην είσαι τόσο σίγουρος.
Τι θα γινει θα βρεθει κανεις να καταθεσει ενα 150αρι να μας πει εντυπωσεις απο τη νεα προσπαθεια των κοριτσιων?
Όντως.
Οι κολακείες είναι τζάμπα.
γενική συζήτηση κάνουμε αγαπητέ, δε μιλάμε προσωπικά για μένα!!!
απο το να γραφεις μεχρι να πληρωνεις εχει μεγαλη διαφορα φιλε μου...