Dirty69
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2010
- Κριτικές
- 49
- Like
- 7.272
- Πόντοι
- 26.227
κάτσε φρόνιμος βάλε κατι στην άκρη και θα δεις...
Πάλι θα σπάσω τον κουμπαρά .... :S
κάτσε φρόνιμος βάλε κατι στην άκρη και θα δεις...
εγω τον έσπασα, τρ θα ληστεψω το πορτοφόλι της γιαγιάς Φήμες λένε οτι μολις έκλεισες τα 20 και έχεις ακομα κουμπαρα;;;Πάλι θα σπάσω τον κουμπαρά .... :S
εγω τον έσπασα, τρ θα ληστεψω το πορτοφόλι της γιαγιάς Φήμες λένε οτι μολις έκλεισες τα 20 και έχεις ακομα κουμπαρα;;;
Θέλω να μου πείς πως κατάφερες να ανοίξεις εκείνο τον σιδερένιο του Τ.Τ. ? Τον έχω ακόμη άθικτο..?Είναι οι παλιόγεροι και με τρολάρουν γιατί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου :S :S :S ... άντε να ανοίξει το κέντρο να κάνουμε παιχνίδι ...
Είχα πολλούς αλλά τους έσπασα για τα κορίτσια :- :- :-
τρ με τις νέες παραλαβές για τη χειμερινή κολεξιόν μαλλον θα σπάσεις όλο το αποθεματικόΕίναι οι παλιόγεροι και με τρολάρουν γιατί δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου :S :S :S ... άντε να ανοίξει το κέντρο να κάνουμε παιχνίδι ...
Είχα πολλούς αλλά τους έσπασα για τα κορίτσια :- :- :-
ξέχασα τα φυτίλια ...
αν ολα πανε καλα αυριο θα διαβάσετε κριτικές για Αιμιλια και ΜονικαΠολλές βόμβες μαζεύτηκαν, εμπόλεμη ζώνη γίναμε...
ρε συ σου εχω πει μην τα κανεις αυτά. Θα τα βγάλω ολα τώρα και τι θα μείνει για την κοπέλα; να εχω κατι να το φιλεψω το κορίτσι μη φυγει με άδειο στόμαΑιμίλια Modelo θα ανέβει και βίντεο
εχει όμως μουναρα για ωριαίο σπατουλαρισμα!Αιμίλια Modelo θα ανέβει και βίντεο
Αιμίλια Modelo θα ανέβει και βίντεο
μεχρι να μουδιασει η γλωσσαεχει όμως μουναρα για ωριαίο σπατουλαρισμα!
μεχρι να μουδιασει η γλωσσα
να μαζέψετε υπογραφές να αντικατασταθεί ο αρκουδος απο μεναΤελικά έχουν δίκιο αυτός ο αρκούδος θέλει πέταμα από κανά μπαλκόνι...Όλο κοντά στα κορίτσια είναι....
Mmmmmmmm και γιατί να μην τον αντικαταστήσω εγώ δλδ???να μαζέψετε υπογραφές να αντικατασταθεί ο αρκουδος απο μενα
αν είσαι μαλακός και τριχωτός παμε σε βάρδιες! Εχει πολλα κορίτσια ο Αθενς που θέλουν παρέα τα κρύα και αφιλόξενα βραδιαMmmmmmmm και γιατί να μην τον αντικαταστήσω εγώ δλδ???
αν είσαι μαλακός και τριχωτός παμε σε βάρδιες! Εχει πολλα κορίτσια ο Αθενς που θέλουν παρέα τα κρύα και αφιλόξενα βραδια
Έτσι που το έγραψες ρε διάολε σκέφτηκα μπας κι είναι Ιταλίδα, κάτσε να διαλέξω μια 3αδα σκορ για τα ματς των 21:30Αιμίλια Modelo
η Miss Young 2018 ?