mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.514
- Πόντοι
- 34.267
Έχουν σκάσει κάτι απίστευτα κορμιά Ελληνίδες που έχουμε χάσει τη μπάλα! Τρέμετε Ρωσίδες! Παπούτσι απ'τον τόπο μας και νά΄ναι και χρυσό!
η μπομπα ποια ειναι?
χαχαχα ας πει κατι το γραφειοη χριστινα
η γκομενα του τανιμανιδη
η μπομπα ποια ειναι?
μακαρι να ητανπρεπει να ειναι η Μπελλα , ξοδεψε πολλα στον διαγωνισμο ο μπαμπας και την βγαζει για να ρεφαρει ...
Αιμίλια Modelo θα ανέβει και βίντεο
και εγω ειμαι μαλακος, σχετικα τριχωτος με πολυ μακρυ μαλλι, στα ρεπο σας ειμαι προθυμος :-)αν είσαι μαλακός και τριχωτός παμε σε βάρδιες! Εχει πολλα κορίτσια ο Αθενς που θέλουν παρέα τα κρύα και αφιλόξενα βραδια
θα παρεις κανονική βάρδια σιγά μη την γλιτώσεις έτσικαι εγω ειμαι μαλακος, σχετικα τριχωτος με πολυ μακρυ μαλλι, στα ρεπο σας ειμαι προθυμος :-)
θα επιστρεψειArriana τελος?
αν ολα πανε καλα αυριο θα διαβάσετε κριτικές για Αιμιλια και Μονικα
Μύστες! Μολις γύρισα απο διπλή back to back πορνοκαταδρομη Οριακά δεν χρειάστηκα ασθενοφόρο για να με μαζέψει... Η πρώτη κριτική για Εμιλια εχει ανεβει και η άλλη για την υπεροχη Μονικα, ετοιμάζεται... Συμπερασματικά και οι 2 κοπέλες Εμιλυ και Μονικα μου χάρισαν ενα βραδυ που θα θυμάμαι για πολυ καιρό!
Αιμίλια Modelo θα ανέβει και βίντεο
Μονικα στα σημεία τύπεΑπό ότι κατάλαβα από τις κριτικές σου στρατηγέ: Έμιλυ - Μόνικα ξερό διπλό!!!
Μύστες! Μολις γύρισα απο διπλή back to back πορνοκαταδρομη Οριακά δεν χρειάστηκα ασθενοφόρο για να με μαζέψει... Η πρώτη κριτική για Εμιλια εχει ανεβει και η άλλη για την υπεροχη Μονικα, ετοιμάζεται... Συμπερασματικά και οι 2 κοπέλες Εμιλυ και Μονικα μου χάρισαν ενα βραδυ που θα θυμάμαι για πολυ καιρό!
τα παιδάκια στην Αφρική; τι μου λες τύπε; κάποιος που δεν έχει να φάει γιατι να ψάχνει call girl με 140+ στο Αθενς ντίβα;;; πες άμα ειναι καιστο τριπ αντβαισορ να σταματήσουν τις κριτικές για τα πεντταστερα και να κάνουν μονο για τα ενοικιαζόμενα και να κόψουν τις κριτικές για τα εστιατόρια και να αφήσουμε μονο τα σουβλατζίδικαΤύπε σταμάτα αλλοι δεν εχουν να φανε