koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.265
- Πόντοι
- 3.446
εεεεεετσι!!!!μύστες δεν κρατήθηκα. Η σαρξ απεδείχθη ασθενέστατη. Την έκλεισα για αυριο βράδυ και θα έχω ενα ασθενοφόρο σταντ μπαι.
εεεεεετσι!!!!μύστες δεν κρατήθηκα. Η σαρξ απεδείχθη ασθενέστατη. Την έκλεισα για αυριο βράδυ και θα έχω ενα ασθενοφόρο σταντ μπαι.
τι παιχταρας εισαι ρε πουστη μου.καλα γαμισια.το π.μ.ακομα το περιμενω.μύστες δεν κρατήθηκα. Η σαρξ απεδείχθη ασθενέστατη. Την έκλεισα για αυριο βράδυ και θα έχω ενα ασθενοφόρο σταντ μπαι.
Θέλουμε άμεσα κριτική για να προχωρίσουμε και εμείς ο απλός λαός!μύστες δεν κρατήθηκα. Η σαρξ απεδείχθη ασθενέστατη. Την έκλεισα για αυριο βράδυ και θα έχω ενα ασθενοφόρο σταντ μπαι.
φίλε αυτο το μουνι φαίνεται γλυκό σαν το μέλι που τρώνε οι πολεμιστές στη Βαλχαλα! Δεν το κανω συχνά αλλά θα το φαω σαν να μην υπάρχει αυριο!Κάθαρμα...
Θα είμαστε με τον dirty από κάτω για συμπαράσταση!!!
μολις τελειώσω θα γράψω με τη μιαΘέλουμε άμεσα κριτική για να προχωρίσουμε και εμείς ο απλός λαός!
φίλε αυτο το μουνι φαίνεται γλυκό σαν το μέλι που τρώνε οι πολεμιστές στη Βαλχαλα! Δεν το κανω συχνά αλλά θα το φαω σαν να μην υπάρχει αυριο!
φίλε σορρυ κιόλας αλλα άμα μπω Βαλχαλα θα παρω και το μωράκι μαζι μου και θα έχω φουλ προγραμμαΧαχαχα
Δώσε πόνο!
Εύχομαι να μπεις Βαλχάλα, να φας παρέα με τον Όντιν και να γυρίσεις να μας πεις πως ήταν!
φίλε σορρυ κιόλας αλλα άμα μπω Βαλχαλα θα παρω και το μωράκι μαζι μου και θα έχω φουλ προγραμμα
γιατι ρε εγω τι έχω; εντάξει δεν ειμαι τόσο νέος σαν τον Dirty69 αλλα δεν ειμαι και ραμολί! ;)Έχει μέλλον το μωρό για Βαλχάλα,
Λογικά ναιΗ Λιλά αύριο είναι διαθέσιμη?
γιατι ρε εγω τι έχω; εντάξει δεν ειμαι τόσο νέος σαν τον Dirty69 αλλα δεν ειμαι και ραμολί! ;)
σημερα ανεβαινει ιταλιδα ;) ξερη και αγγλικα