Επισκέπτης
αυτη η φωτο με την επιγραφη μη διαθεσιμη... ειναι λιγο αποκρουστικη.
Athens Diva, βγάλε αυτή την εικόνα "μη διαθέσιμη" είναι πράγματι πολύ αποκρουστική
αυτη η φωτο με την επιγραφη μη διαθεσιμη... ειναι λιγο αποκρουστικη.
Τυπε μου δεν ειμαι φαν των σειρων , αυτο που σιχαινομαι ομως περισσοτερο ειναι οι παρωδιες , συνηθως κανω καιρο να ποσταρω αν και μπαινω αραια πλεον στο σαη , σορρυ ομως τυπε μου αλλα το πολυ σανο μου προκαλει καουρα στα ματια και με τσουζουν και οι μασχαλες μου , πραγματικα ομως γελασανε και οι πετρες με την σουπερκριτικη του τυπου για την Ελλη οτι ηταν να πω δεν μπηκα καν στον κοπο τυπε ... σχολιασανε απλα μελη του σαη και πονεσανε οι μασελες μας απ τα σχολια , ευτυχως το bou μπορει να ειναι μαγικο αλλα ειπαμε δεν ειναι και κορυφαιοι μαλακες οι τυποι .... ισως σε κανα στουντιακι στο Γκαζοχωρι με κανα 50αρι εστω για το καβλατζο να το πεταγε ο λαουτζικος μπορει κι εγω , αλλα για 180αρι αυτο το κνοδαλο εκει γελανε και οι πετρες τυπε μου , και δεν γελαμε με την ιδια τυπε γελαμε με τον Diva που επιχειρησε να πουλησει fiatακι σε τιμη Range Rover , τωρα αν εσυ βλεπεις αλλα ( οπως ελεγες κιολας οτι ειναι καλη η Ελλη κι οτι εχει βελτιωθει το μωρο στο σεξ ) τοτε κι εγω παω πασο διοτι μαλλον εγω βλεπω δρακους και τερατα τυπε μου , επισης να ξεκαθαρισω οτι δεν εχω κατι με το Diva απλα δυσκολευομαι μερικες φορες οταν πανε να με ταιζουν τουβλα οποιος και να ειναι αυτος , τις καληνυχτες μου και παλι και καλα γαμησια σε ολους
Απλά όσα δεν φτάνει η Αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! ! !
Καύλα λέμε καύλα, επιτέλους μια έγχρωμη στο γραφείο, βάλτε κ μια κινεζουλα να γίνει χαμός, θα κλείσουν τα άλλα γραφεία.Adele θα ανεβει και video
Φοβερό το μαυράκι.Adele θα ανεβει και video
Απο 21 ... Την Δευτερα , θα ειμαι μαζι σας .. Αρκουντως ανανεωμενη :-* :-*Πότε επιστρέφει η Έλενα?
τρομερό το μωρό και πολύ καλό, το βίντεο φτιάξτε και ένα τέτοιο, με την μιλφαρα χατζή!!!
Η Ελενα Χατζη ειναι διαθεσιμη απο αυριο
Καλημερα ολουθε
Aπο σημερα επανερχομαι, στην υπεροχη για πoλλους λογους , παρεα του diva...
Kαλες <<συνουσιες>> να εχουμε παιδες :-* :-*
Καλημερα Cristiano :-* :-*Καλημέρα Έλενα.