harisharistou
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Πόσο απαίσια νύχια.
πραγματικά ρε φίλε.
Πόσο απαίσια νύχια.
είναι τόσο σφιχτος όσο 2 μπαλες μπασκετ, πιστευω θα το ξεκινήσειΜας «πειράζεις» αγαπητό Athensdiva, το μεγαλύτερο μέρος του βίντεο εστιάζει στον ωραίο κώλο της αλλά anal δεν κάνει.
είναι τόσο σφιχτος όσο 2 μπαλες μπασκετ, πιστευω θα το ξεκινήσει
Τόσο άσχημαΈχω εγώ. Κλασσική Ελεεινίδα που νομίζει πως επειδή είναι όμορφη έχει πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια και πως κάνει χάρη που μας αφήνει να νοικιάσουμε το μουνί της.
Από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο χώρο, δε θα την πρότεινα ούτε σε θανάσιμο εχθρό μου.
οχι εχουμε σταματησει την συνεργασιαMIA κοπελα με το ονομα Πωλινα συνεργαζετε με το γραφειο γιατι την ψαχνω για ραντεβου ..
πάλι καλά που το είπες συναγωνιστή, Και ήθελα να την πάρω, αλλά η περισσότερες ελληνίδες έτσι είναι με έσωσες!!!Έχω εγώ. Κλασσική Ελεεινίδα που νομίζει πως επειδή είναι όμορφη έχει πιάσει τον παπά απ'τα αρχίδια και πως κάνει χάρη που μας αφήνει να νοικιάσουμε το μουνί της.
Από τις χειρότερες εμπειρίες μου στο χώρο, δε θα την πρότεινα ούτε σε θανάσιμο εχθρό μου.
τελικα εχει περιοδο η εκανε επεμβαση??γιατι χτες κατι για περιοδο μου ειπαν..αντε αν ισχυει με σιλικονη θα ναι για καλο..και ποτε επιστρεφει???ελπιζουμε μην εχει αυξηση τιμων..
ευχαριστουμε φιλε αλλα πιο πισω με ποστ τ ανεφερε το ιδιο το γραφειο..το θεμα ειναι ποτε επιστρεφει..Καλησπέρα,
σε ένα απο τα τελευταία ραντεβού που είχαμε μου είχε πεί οτι θα βάλει σιλικόνη.
κάνει πλαστική θα επιστρεψει σε 20 μερεςτί έγινε με την Έλλη βρε παιδιά;
εξαφανίστηκε; δεν προλάβαμε ούτε να έρθουμε Αθήνα καλά-καλά...
λογικα σε 15 μερες με καινουργιο στηθοςευχαριστουμε φιλε αλλα πιο πισω με ποστ τ ανεφερε το ιδιο το γραφειο..το θεμα ειναι ποτε επιστρεφει..
ευχαριστουμε φιλε αλλα πιο πισω με ποστ τ ανεφερε το ιδιο το γραφειο..το θεμα ειναι ποτε επιστρεφει..