sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
αυτη η φωτο με την επιγραφη μη διαθεσιμη... ειναι λιγο αποκρουστικη.
Όντως!αυτη η φωτο με την επιγραφη μη διαθεσιμη... ειναι λιγο αποκρουστικη.
θα βαλω τα κλαματα τυπε :'(Όταν στην κριτική μου το είχα πει ότι θα σταματήσει η Έλλη όλοι γελούσαν !
Δεν πειράζει βρήκα άλλη φοβερή του γραφείου ..! Αλλά αφού δεν πιστεύεται την κρατάω για πάρτη μου !
Όταν στην κριτική μου το είχα πει ότι θα σταματήσει η Έλλη όλοι γελούσαν !
Δεν πειράζει βρήκα άλλη φοβερή του γραφείου ..! Αλλά αφού δεν πιστεύεται την κρατάω για πάρτη μου !
θα βαλω τα κλαματα τυπε :'(
Ψυχοπαιδι , κλωνοπαιδι του AthensDiva , πραγματικα εισαι μεγας προφητης ρε τυπε μου ... δεν κανω πλακα εσυ πρεπει να εχεις μεγαλο χαρισμα οχι μαλακιες , μιλαμε ολο το σαη σε διαβαζει και περιμενει το επομενο ποστ και κριτικη σου με μεγαλη αγωνια τυπε μου ... παντως αφου βρηκες αλλη και φοβεροτερη κιολας κι απ το AthensDiva παντα εντελως τυχαια και δεν μας το λες ... αυτο πραγματικα μας ιντριγκαρει απιστευτα τυπε μου , γεια σου ρε Diva με τα κλωναρια σου , ριξε σανο στο κοσμο φιλε , ριξε γιατι ψοφαμε για τετοιαΌταν στην κριτική μου το είχα πει ότι θα σταματήσει η Έλλη όλοι γελούσαν !
Ψυχοπαιδι , κλωνοπαιδι του AthensDiva , πραγματικα εισαι μεγας προφητης ρε τυπε μου ... δεν κανω πλακα εσυ πρεπει να εχεις μεγαλο χαρισμα οχι μαλακιες , μιλαμε ολο το σαη σε διαβαζει και περιμενει το επομενο ποστ και κριτικη σου με μεγαλη αγωνια τυπε μου ... παντως αφου βρηκες αλλη και φοβεροτερη κιολας κι απ το AthensDiva παντα εντελως τυχαια και δεν μας το λες ... αυτο πραγματικα μας ιντριγκαρει απιστευτα τυπε μου , γεια σου ρε Diva με τα κλωναρια σου , ριξε σανο στο κοσμο φιλε , ριξε γιατι ψοφαμε για τετοια
Έχεις ξεφτυλιστει αρκετά με την κριτική της πλάκας που έγραψες, μην γίνεις τελείως ρόμπα. Μην το συνεχίζεις αυτό το παραμύθι γιατί θα σε πάρουν με τα γιαούρτια.Όταν στην κριτική μου το είχα πει ότι θα σταματήσει η Έλλη όλοι γελούσαν !
Όταν στις υπηρεσίες λέει 2 εκτονώσεις,εννοεί 2 εκτονώσεις την ώρα ή γενικα όσες ώρες και αν κλείσεις;
επιστρεφει σε 10 μερεςΈχει κανείς άποψη για τη Sandy?
Πω πω πραγματικά, τι απαίσια εικόνα είναι αυτήαυτη η φωτο με την επιγραφη μη διαθεσιμη... ειναι λιγο αποκρουστικη.
Οχι δεν σταματησα την συνεργασια μου με το athensdiva ... Δεν εχω καποιο λογο να το κανω αυτο .Η Χατζή σταμάτησε ή δεν ειναι διαθέσιμη