Νέα

Ατάκες απο πουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Teleftaios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 177
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
Πιστευω οι περισσοτεροι στην πουτανοκαριερα μας εχουμε ακουσει διαφορα μαργαριταρια απο τα κοριτσια.
Σκεφτηκα να κανουμε ενα θρεντ να καταθεσουμε τις εμπειριες μας. Αστεια, κουφα, ακυρα ολα ταιριαζουνε αρκει να προερχονται απο εργαζομενα κοριτσια.
Θα κανω εγω την αρχη με τρεις ατακες που τις ακουσα προσφατα και με κανανε να λυθω στα γελια:

1)"Δε θα επεφτα ποτε στο επιπεδο της Τζουλιας". Ναι μωρη, γιατι πανω απολα εχουμε και ενα επιπεδο  :2funny: :2funny:

2)"Νομιζω οτι με κερατωνει ο γκομενος μου". Ναι γιατι εσυ του εισαι απολυτα πιστη  :2funny: :2funny:

3) Μου λεει: "Γαμας πολυ καλα" Της λεω: "δε πιστευω πουτανες". Μου λεει: "Μα δεν ειμαι πουτανα"  :headbang: :headbang:
Και τι εισαι μωρη; κυρια; Μιλαμε για το απολυτο συνδρομο αρνησης  :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
Πιστευω οι περισσοτεροι στην πουτανοκαριερα μας εχουμε ακουσει διαφορα μαργαριταρια απο τα κοριτσια.
Σκεφτηκα να κανουμε ενα θρεντ να καταθεσουμε τις εμπειριες μας. Αστεια, κουφα, ακυρα ολα ταιριαζουνε αρκει να προερχονται απο εργαζομενα κοριτσια.
Θα κανω εγω την αρχη με τρεις ατακες που τις ακουσα προσφατα και με κανανε να λυθω στα γελια:

1)"Δε θα επεφτα ποτε στο επιπεδο της Τζουλιας". Ναι μωρη, γιατι πανω απολα εχουμε και ενα επιπεδο  :2funny: :2funny:

2)"Νομιζω οτι με κερατωνει ο γκομενος μου". Ναι γιατι εσυ του εισαι απολυτα πιστη  :2funny: :2funny:

3) Μου λεει: "Γαμας πολυ καλα" Της λεω: "δε πιστευω πουτανες". Μου λεει: "Μα δεν ειμαι πουτανα"  :headbang: :headbang:
Και τι εισαι μωρη; κυρια; Μιλαμε για το απολυτο συνδρομο αρνησης  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

spoon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Κριτικές
23
Like
8
Πόντοι
666
"Να παω να πλενω σκαλες για 700ευρω?"Το εχω ακουσει σχεδον απ'ολες!!!
Οκ...και εγω μαζι σου αλλα τοτε αφηστε αυτη τη γαμημενη τη γκρινια!!! :grin:

OP
OP
T

Teleftaios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
13
Πόντοι
231
"Να παω να πλενω σκαλες για 700ευρω?"Το εχω ακουσει σχεδον απ'ολες!!!
Οκ...και εγω μαζι σου αλλα τοτε αφηστε αυτη τη γαμημενη τη γκρινια!!! :grin:

αμην! Δε φτανει που αραζουν σενα κρεβατι ολη μερα και βγαζουν οσα σχεδον κανεις εδω μεσα, κλαιγονται και απο πανω  :headbang: :headbang:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

:2funny: :2funny:αυτα δεν ειναι απλα ατακες!..ειναι τελειως κουφα!!!

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
Ατακα μιας γνωστης μας εργαζομενης...."θα σου κανω στοματικο ακαποτο στο προγραμμα των σαραντα ευρω, αλλα μην το γραψεις στην κριτικη σου"......το σεβαστηκα και δεν το εγραψα....ελα ομως που εμαθα οτι το λεει..... σε ολους τους ταχτικους πελατες της....οποτε ειναι γαμιστερη ατακα! :2funny: :2funny: :2funny:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
δε μου την εχει πει πουτανα αλλα τσατσα (τσατσος για την ακριβεια) ημουν 17-18  οταν μετα που εσκασε η κοπελα σαλονι (μεγαλοκοπελα 40++)  τα μαζευα και εφευγα πανικοβλητος και ο τσατσος να με τραβαει, μα καλα που πας φευγεις? " η πειρα της και τα νιατα σου, θα κανουν το τελειο γαμηση"  τελικα δεν το ζησα το τελειο γαμηση τοτε :)

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
Ατακα μιας γνωστης μας εργαζομενης...."θα σου κανω στοματικο ακαποτο στο προγραμμα των σαραντα ευρω, αλλα μην το γραψεις στην κριτικη σου"......το σεβαστηκα και δεν το εγραψα....ελα ομως που εμαθα οτι το λεει..... σε ολους τους ταχτικους πελατες της....οποτε ειναι γαμιστερη ατακα! :2funny: :2funny: :2funny:
ατακα πουτανας οταν ειναι στο δωματιο με τον παιχτουρα:

"Λυων-Μαρσεϊγ.... χμμμ βαλε 1 "

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Αντριάννα από Διδύμου μόλις τελειώνει η πράξη..."μωράκι μου σήμερα διώξαμε τον προστάτη και τη χοληστερίνη, όταν ξανάρθεις θα διώξουμε και τις υπόλοιπες αρρώστιες"  :boobies: :boobies: :boobies:  :rockon:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑ και γαμω τα θρεντς. Μπραβο Τελευταιε καλη δουλεια!

Λοιπον ας παραθεσω και εγω....

Και εκει που ειμαστε πανω στο γαμησι .. και την εχω στα 4.. της κανω... πωπωπω μωρο μου εχεις σφιχτο μουνακι ε???

Απαντηση της -> "Ε τι περιμενες μουρο μου??? να εχω??? Καζανι???" χαχαχαχαχχα και αρχισε να γελαει χαχαχαχχα

Εκανα και εγω προσπαθεια να κρατηθω μην μου πεσει απο τα γελια... :rockon: :rockon: :rockon:

Και μονο για την ατακα της αξιζε και δευτερη επισκεψη!

foot_employer

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Αντριάννα από Διδύμου μόλις τελειώνει η πράξη..."μωράκι μου σήμερα διώξαμε τον προστάτη και τη χοληστερίνη, όταν ξανάρθεις θα διώξουμε και τις υπόλοιπες αρρώστιες"  :boobies: :boobies: :boobies:  :rockon:

Αυτά τα έλεγε μετά το Πάσχα :2funny: :2funny: :2funny:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
αυτό το μούρο μου που λένε με ξενερώνει τελείως

Maxitis

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Αυγ 2005
Κριτικές
68
Like
377
Πόντοι
6.135
εμενα μια φορα μια κοπελα οταν ηρθε στο δωματιο κ καθως προχωραγε προς το κρεβατι ειπε "Γεια σου , τι κανεις ; κ εκεινη την ωρα αντικρυσε το πεος μου σε πληρη στυση κ πριν απαντησω ειπε  "Μια χαρα σε βρισκω !"

THE JOKER

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μια φορα στη Φυλης αφού τέλειωσα με μια πουτάνα μου λεει,
"Σου αρεσε ; Θα ξαναπερασεις ; "
Της απανταω, "Είσαι καλή αλλα εδώ δίπλα επι της Φυλης μενει ο θείος μου και καταλαβαίνεις ότι φοβαμαι να ερχομαι συχνα", και μου λεει επι λεξη το θεικο
"Και τι εγινε ; Κακο ειναι ; Αν σε δει πες του, Να γαμησω ηρθα θειε , δεν ειμαι πουστρακι"

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επειδη οταν πηγα για πρωτη φορα στα κοκκινα σπιτακια ημουν μολις παιδακι της 2ας γυμνασιου και μαλιστα δε μεγαλοδειχνα και ιδιαιτερα οταν λοιπον αποφασισαμε να παμε να γαμησουμε γυρναει και μας λεει η τσατσα: Παιδια αν εχετε προβλημα και δε σας σηκωθει τα λεφτα δε σας τα δινω πισω!!! Εννοειτε οτι μας σηκωθηκε και τελειωσαμε και στο φτερο(μαξιμου 3 λεπτα!!!)

Ατακα Νο 2: Οταν το γαμησι στυ φυλης ειχε 3.000 δραγμες πως τα βρηκαμε παλι και καταφεραμε να βρουμε να γαμησουμε στον πεζοδρομο κατω απο την Κουμουνδουρου(δε θυμαμαι οδο) με 2.500 και μαλιστα εδινε και κωλο! Μπαινει μεσα το μωρο και μου λεει "Ελα" της λεω και γω "θα γυρισεις απ'τον κωλο?" και μου λεει την ατακα "Ελα τωρα που μου τες και κωλο" με υφος αγριεμενο...φυσικα δεν εδωσα σημασια και την ξεσκισα (τωρα που λεει ο λογος τη ξεσκισα αφου πουτανα ηταν) και μαλιστα μου τα επριξε κιολας κατα τη διαρκεια "αργεις?"

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Προ 15ετίας πιτσιρικάς στη Φυλής είμαι σε ένα μπουρδέλο ρε μάγκες που είχε κάτι τραβέλια που βγαίναν με κάτι μαστίγια, δε ξέρω αν το θυμάται κανείς. Λοιπόν πάω να φύγω και με σταματάει ο τσάτσος ακουμπώντας μου το στήθος και ρωτώντας με αν περάσω.Κάνω πίσω και μου λέει:
Μη φοβάσαι δεν είμαι κωλομπαράς
Ότι να 'ναι, το θυμάμαι ακόμα και γελάω γιατί το έλεγε σοβαρά,
Πάλι στη Φυλής ίδια εποχή βγαίνει η πουτάνα, μια ξεμαλλιασμένη 50άρα, πετάγομαι σαν ελατήριο να φύγω καιμου λέει:
Εσένα θέλω που είσαι και πηδηχτούλης :2funny: :2funny:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
ΠΆΤΡΑ δεκαετία του 90 καρναβάλι..είμαστε δεν είμαστε 17 και πάμε μπουρδελότσαρκα..σε ένα σπίτι βγαίνει μια 50+ γυμνή και παρότι ξενέρωσα την ρωτάω
-συγγνώμη που είναι η κοπέλα?
-στα μπουρδέλα νεαρέ η ξεβράκωτη είναι μόνο μια

λιώσαμε στα γέλια και φύγαμε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom