lucky_striker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 4
- Πόντοι
- 616
Τι να πει κανεις ρε συ lucky striker?
Δεκσα λιγδα λεμε...
Πρώτο πράμα έχω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
Δεκσα λιγδα λεμε...
Αλβανακια υπαρχουν πολλα εδω που μενω,και μερικα Πακια αλλα σαφως λιγοτερα.μενεις σε γειτονια με πακια? ζουν στη πολυκατοικια σου πακια? εχεις παιδι μικρο που θα κανει παρεα και θα γκομενισει ενδεχομενως με αλβανοπακια?
Δεκσα λιγδα λεμε...
Για πηγαινε και στο δια ταυτα.μενεις σε γειτονια με πακια? ζουν στη πολυκατοικια σου πακια? εχεις παιδι μικρο που θα κανει παρεα και θα γκομενισει ενδεχομενως με αλβανοπακια?
Ακριβως. Ο καημος της ιδιοκτησιας φαινεται... Χαρτες σου βρισκω και στο ιντερνετ...
Για πηγαινε και στο δια ταυτα.
Στο ΤΑΕΕ ειμαι ασφαλισμενος.με τι ασχολείσαι super ?
Εισαι και απολιτικ λοιπον.no politics please ....
πως το λένε ? πως το λένε ? .... πολυπολιτισμικη κοινωνία ....
ευχαριστώ δεν θα πάρω ..... τουλάχιστον την εν ελλάδι ....
Για πηγαινε και στο δια ταυτα.
Ο καθώς πρέπει κόσμος που κάνει οτι τους κηνυγάει αλλά αυτοί κάθε μέρα και περισσότεροι στους δρόμους και που φυσικά δεν ελέγχει πως κινούνται,ποιος τους δίνει τα προιόντα που πουλούν και πως γίνονται εν τέλει ανενόχλητα όλες οι διαδικασίες που χρειάζεται αυτό το γιγαντιαίο παρεμπόριο...Ποιοι να παρουν και τι?
Στο κυνηγι τους εχουν δημοτομπατσοι και κανονικομπατσοι.
Μαγκα μου,νιωθω μια ανακατωσουρα στο στομαχι...με βαρεσε ασχημα η λιγδα σημερα...κοκα,τανες με κονεξιες,τρεντι μποις που διαμαρτυρονται για τα αφγανοπακια στους μπατσους και λοιπα...Πρώτο πράμα έχω λεμεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!
το διαταυτα ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση να κανεις τον συμπασχοντα επειδη εισαι περαστικος δυο λεπτα την ημερα απο πλατεια αμερικης, με το να μενεις μονιμα εκει.
πες μας επισης και τη θεση σου στο θεμα του αν π.χ. εχεις παιδι στην εφηβεια και σου φερει γκομενακι πακι απο τη γειτονια
Μαγκα μου,νιωθω μια ανακατωσουρα στο στομαχι...με βαρεσε ασχημα η λιγδα σημερα...κοκα,τανες με κονεξιες,τρεντι μποις που διαμαρτυρονται για τα αφγανοπακια στους μπατσους και λοιπα...
Παω να ανοιξω μια κονσερβουλα...
Από βιολογικής πλευράς πάντως, είναι ευεργετικότατη η μίξη φυλών για ένα νέο οργανισμό........
Στο ΤΑΕΕ ειμαι ασφαλισμενος.
Αρκει αυτο σαν απαντηση.
Εσυ που μενεις ρε μορτη και μας τα λες αυτα?το διαταυτα ειναι οτι δεν εχει καμια σχεση να κανεις τον συμπασχοντα επειδη εισαι περαστικος δυο λεπτα την ημερα απο πλατεια αμερικης, με το να μενεις μονιμα εκει.
Αναμεσα σε ενα τσογλανοελληνακι και ενα ενταξειπακι ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ το πακι.πες μας επισης και τη θεση σου στο θεμα του αν π.χ. εχεις παιδι στην εφηβεια και σου φερει γκομενακι πακι απο τη γειτονια
Εγω ΑΠΑΝΤΗΣΑ ομως.ουτε σενα σαρεσει να απαντησεις ευθεως ε ;)
λογικονε...
Εισαι και απολιτικ λοιπον.