House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Άμα σας πω τι γκούγκλαρα και βρήκα το fffanatic μπλογκ."Εβραιοεξολοθρευτής"
Εγω παντως που ημουν μεσα στα Ιμια, το 99 τοις εκατο ειχε χεστει απανω τουΚαλα,μαθε πρωτα την ιστορια των Ελληνων,απο καλες πηγες ομως και οχι ανθελληνικες οπως πχ ειναι στα σχολεια......
Κανα καλο βιβλιαρακι εχεις να προτεινεις?Καλα,μαθε πρωτα την ιστορια των Ελληνων,απο καλες πηγες ομως και οχι ανθελληνικες οπως πχ ειναι στα σχολεια......
Ναι ρε συ,απλά αυτός που δεν είναι νεοσκατέλληνας,αλλά ελληναράς πολεμιστής παλιά στόφα δλδ,δε μου εξηγεί εδώ και ώρα λίγα απλά πραγματάκια.
Από που βγάλαμε το συμπέρασμα πως ο έλληνας είναι γεννημένος πολεμιστής και γιατί αυτό θα πρέπει να απελευθερώσει το δικαίωμα της οπλοκατοχής.
Ξέρω,μαλακίες θα γράψει,αλλά είμαι περίεργος..
από τη στιγμή που γεννιέται πολεμάει... για να μπει στο δημόσιοΓια δίδαξέ με λοιπόν εσύ που γνωρίζεις..
Από που βγάλαμε το συμπέρασμα πως ο έλληνας είναι πολεμιστής??
από τη στιγμή που γεννιέται πολεμάει... για να μπει στο δημόσιο
Καλα,μαθε πρωτα την ιστορια των Ελληνων,απο καλες πηγες ομως και οχι ανθελληνικες οπως πχ ειναι στα σχολεια......
Εχει και καναλι στο youtube...Άμα σας πω τι γκούγκλαρα και βρήκα το fffanatic μπλογκ."Εβραιοεξολοθρευτής"
Για να μιλάμε με επιχειρήματα,όχι μαλακίες.Τελικά οφείλω να παραδεχτώ πως ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ.Δεν καταλαβαινω πως συνεχιζεις να κοροιδευεις χωρις να εχεις ουτε ενα επιχειρημα.
Εισαι τοσο αποβλακωμενος που κοροιδευεις καποιον που ξεμπροστιαζει αυτους που σε εχουν αποβλακωσει!
Ευγε.
Το να είναι κάποιος μαλάκας,δεν είναι έγκλημα.Έλειπες διακοπές νομίζω και μάλλον δε διάβασες το εβραιοθρεντ και το άλλο με τον πόλεμο σε τρεις μήνες. Λύσαμε απορίες εκεί με τον Πλε περί της κατάστασης του φφφφφφφβλαμμένου.
Ο πλε βέβαια που έχει καρδιά μάλαμα του πρότεινε να τον πάει μετάξι να ρίξει κανά πέος αλλά απάντηση δεν πήρε δυστυχώς.......
Για δώσε τις πηγές αυτές.
Για πες μας που οδήγησαν οι ψευτοτσαμπουκάδες της ράτσας σου.
Για πες μας για παράδειγμα πως οπισθοχωρούσαν πανικόβλητοι οι πρόγονοί σου στη Μελούνα τον Απρίλη του 1897 μετά τα ψευτονταηλίκια τους.
Μία από τις δεκάδες τέτοιες περιπτώσεις που απέδειξαν τον ηρωισμό τους χέζοντας τις κάλτσες τους..
Για ποιον Ελληνικό λαό μιλάς,τους μπαχαλεμένους Τουρκοποιημένους με ολίγον από Ιταλούς(Ρωμαίους) μου αποικούσανε ετούτα τα εδάφη;;;Απο την ιδρυση του <<Ελληνικου>> κρυπτοεβραικου κρατους το 1821 ο τεκτονισμος παρηγαγε τεκνα που πολωσαν τον Ελληνικο λαο και τον διαιρεσαν σε αλλομισουμενες παραταξεις τυραννιας,ολιγαρχιας και δημοκρατιας δηλαδη στα τρια εκφυλισμενα απο τη φυση τους πολιτευματα ως παρεκτροπες της βασιλειας της αριστοκρατιας και της πολιτειας.
Πως ηταν δυνατο η βασιλεια του τεκτονος Εβραιογερμανου Οθωνος να μην ειναι τυραννια οταν εγινε παραδεκτο απο τους διεφθαρμενους επροσωπους της Ελληνικης βουλης οτι κανενας Ελληνας δεν ηταν αξιος για Βασιλιας και αρα χρειαζοταν ενας ξενος?
Κανεις Καραισκακης και κανεις Κολοκοτρωνης δεν ηταν αξιος γιατι δεν ειχε χυσει αρκετο αιμα και γιατι αποκαλεσε το συνταγμα <<Συντριμια>> των Ελληνικων ονειρων για ελευθερια.
Ελπιζω με το φτωχο σας το μυαλο να καταλαβατε εστω και λιγο απο αυτα που γραφει το κειμενο.
Ορμα φφφφφτετοιε,παρτον τον ανθελληνα.Για ποιον Ελληνικό λαό μιλάς,τους μπαχαλεμένους Τουρκοποιημένους με ολίγον από Ιταλούς(Ρωμαίους) μου αποικούσανε ετούτα τα εδάφη;;;
Πολλοί οπλαρχηγοί ήτανε Αρβανίτες.
Μπιθεγκουρας δλδ.Κολοκοτρωνης
Κανένας δεν πειράζει εβραίους απεσταλμένους κατά του ελληνισμού χρηματοδοτούμενους από τον Τζ.Σόρος!!!Ορμα φφφφφτετοιε,παρτον τον ανθελληνα.
Απο την ιδρυση του <<Ελληνικου>> κρυπτοεβραικου κρατους το 1821 ο τεκτονισμος παρηγαγε τεκνα που πολωσαν τον Ελληνικο λαο και τον διαιρεσαν σε αλλομισουμενες παραταξεις τυραννιας,ολιγαρχιας και δημοκρατιας δηλαδη στα τρια εκφυλισμενα απο τη φυση τους πολιτευματα ως παρεκτροπες της βασιλειας της αριστοκρατιας και της πολιτειας.
Πως ηταν δυνατο η βασιλεια του τεκτονος Εβραιογερμανου Οθωνος να μην ειναι τυραννια οταν εγινε παραδεκτο απο τους διεφθαρμενους επροσωπους της Ελληνικης βουλης οτι κανενας Ελληνας δεν ηταν αξιος για Βασιλιας και αρα χρειαζοταν ενας ξενος?
Κανεις Καραισκακης και κανεις Κολοκοτρωνης δεν ηταν αξιος γιατι δεν ειχε χυσει αρκετο αιμα και γιατι αποκαλεσε το συνταγμα <<Συντριμια>> των Ελληνικων ονειρων για ελευθερια.
Ελπιζω με το φτωχο σας το μυαλο να καταλαβατε εστω και λιγο απο αυτα που γραφει το κειμενο.
Μπιθεγκουρας δλδ.
Για πες μας τώρα,ο Κανάρης με το Μιαούλη γιατί πλακωθήκανε?
Οι εβραιοσιωνιστές έσπειραν τη διχόνοια??