rexaros
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Όχι ουδετέρως,ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΩΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ!!! ;)Και όπως μπήκα, βγαίνω
Απλως παρατηρώ κι επεμβαίνω ουδετέρως με εγκυκλοπεδικού τύπου ποστς, να πω ή να ρωτήσω.
Όχι ουδετέρως,ΕΠΙΤΗΔΕΙΑ ΟΥΔΕΤΕΡΩΣ, ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ!!! ;)Και όπως μπήκα, βγαίνω
Απλως παρατηρώ κι επεμβαίνω ουδετέρως με εγκυκλοπεδικού τύπου ποστς, να πω ή να ρωτήσω.
γιατί περίστροφα, που είναι εβραιομασωνικά όπλα και όχι τα καλά παλιά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ;
Οι καραμπίνες με τις ξιφολόγχες του 21' ήτανε εβρειομασωνικής παραγωγής ή ντόπιας ελληνικής αλήθεια;;;
γιατί περίστροφα, που είναι εβραιομασωνικά όπλα και όχι τα καλά παλιά ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΛΑ;
Μιλαμε για ολο τον Ελληνικο λαο............
Με το φτωχο σου το μυαλο σκεψου ποσο τις εκατο ειναι οι εγκληματιες κλπ και ποσο τις εκατο οι νομοταγεις πολιτες!
Ρε συ,μαναβης σε λαικη εισαι;
ουστ ομβραιοι...Εγω ειμαι υπερ της οπλοκατοχης αλλα αυτο με τα περιστροφα με ψιλοξενερωσε ρε παιδια...
Εγω ειμαι υπερ της οπλοκατοχης αλλα αυτο με τα περιστροφα με ψιλοξενερωσε ρε παιδια...
Στην πρώτη περίπτωση χρωστάμε την υπαρξή μας στους εβραίους!!!
Παλιατζουρα και επικινδυνο με μοντερνα πυρομαχικα.
Όχι.
(Εγκε)φαλικά ανάπηρος στο μπου.κομ
Η εμπνευσμενη σχεδιαση του ειναι αξεπεραστη
Για 3τη φορά:Παλι για τον εαυτο σου μας λες?
Μην τους λες οτι εισαι εγκεφαλικα αναπηρος για να σε λυπηθουν!
Παλι για τον εαυτο σου μας λες?
Μην τους λες οτι εισαι εγκεφαλικα αναπηρος για να σε λυπηθουν!
Homo homini lupus.Για 3τη φορά:
Με ποιον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα γίνουμε ζούγκλα με την ελευθερία οπλοκατοχής;;;;
Για 3τη φορά:
Με ποιον τρόπο διασφαλίζεται ότι δεν θα γίνουμε ζούγκλα με την ελευθερία οπλοκατοχής;;;;
Ασέ με ρε μαλάκα,μην μου χαλάς την φνατασιώση!!!Εσύ περιμένεις απάντηση ας πούμε τώρα???
Ή έστω κάτι διαφορετικό πέραν του "δεν έχεις τις γνώσεις για να σου εξηγήσω και να καταλάβεις" ή του "γιατί οι Έλληνες θα συνταχθούν κατά του Εβραιοχριστιανομουσουλμανοαλβανισμού" ???
Ρε ξαναλέω... Μήπως έχεις πυρετο???