Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Στο copy-paste ορθογραφικό ρε;;; :cheesy:

Πρέπει να είσαι φυτό για να τα καταφέρεις!!! :2funny:
Oχι για τα copy paste...ενα τετοιο ΒΛΗΜΑ ειναι αδυνατον να μπορει να γραψει μια εστω προταση χωρις ενα ορθογραφικο λαθος.

Kαι ο πουστης απαντα-λεγοντας μαλακιες βεβαια-χωρις να κανει κανενα,μα κανενα.

Αδυνατον...Μιλαω εκ πειρας στο μπουντοτκομ τωρα...
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16
Καμία εξυπνάδα,συμφωνώ ότι π.χ. το αίμα ήτανε ανόθευτο,επίσης δεν υπήρχε εβραική προπαγάνδα όπως αναφέρει κ στο site!!! :headbang2:

Μ.Χ. πες μας!!! :2funny:

Υ.Γ.Το τι διδάσκουνε σε διάφορα αλλά πανεπιστήμια αδιάφορο.

Ναι μωρε εχεις δικιο.......

Γι'αυτο δεν αφησαν τιποτα αρχαιο Ελληνικο ορθιο παρα μονο καποια υπολλειματα.........
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
12
Πόντοι
16
Λοιπον,πειτε τις μαλακιες σας.

Δεν ασχολουμαι αλλο.
 

Επισκέπτης
Για σένα λέει ρε:

"ΝΑΙ, Κυριοι Πανηδονιστες του Ταγματος Του Λυμενου Ζωστηρα,....."

Αμ'εσένα θα σ'άφηνε στην απ'όξω??

Προσεξτε ολοι εσεις οι τρισαθλιοι ακουσιοι προδοτες καθε Ελληνικης Ιδεας, καθε Ελληνικης Τεχνης και καθε Ελληνικης Υλης, γιατι σας μιλαει απο τον ταφο του ενας γεννητορας που ΑΤΙΜΑΣΑΤΕ, ναι που ατιμασατε με τον αισχροτερο τροπο.

Λοιπον,πειτε τις μαλακιες σας.

Δεν ασχολουμαι αλλο.

Όχι ρε,μείνε..
Έβαλα τσίπουρο..
 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Μηνύματα
30.780
Κριτικές
16
Like
10.272
Πόντοι
8.645
Έλα να παίρνει σειρά ο επόμενος πρηξοπουλίδης
 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.783
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Προς ρέξαρο και λοιπούς μαλάκες!

[size=20pt]ΡΕ ΖΩΑ[/size] έχουμε πέσει σε περιπτωσάρα!!!! Πέφτει το πρόγκηγμα της αρκούδας της πολικής της άσπρης της τετράπαχης με τα μεγάλα δόντια, κι ο τύπος δε μασάει μία!!!

Όλο το site να πέσει πάνω του δεν παίρνει χαμπάρι!!!

Ούτε καν ο μέγιστος λάκης33 δεν ήταν έτσι!!!

Συνεχίζει σαν άλλο κουνέλι της Duracell και δεν καταλαβαίνει άγιο!!!

Halconίζει αρειμανίως και τελειωμό δεν έχει!!!


[size=20pt]Κι εσείς[/size] τι κάνετε????

Του κάνετε σοβαρές ερωτήσεις????? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τι διάολο πίνετε ρε γαμώτο!!!!

ΥΓ. supermouse η απορία σου έχει βάση. Μόνο που δεν πιστεύω πως γράφει ο ίδιος.... Δεν μπορεί να συντάξει πρόταση. Όλα μα όλα είναι copy paste. Όσο για τα ελάχιστα που γράφει μόνος του πιθανόν να τα γράφει πρώτα στο word που έχει λεξικό. Το να κάνει πλάκα το αποκλείω λόγω ηλιθίου πρότερου βίου στα περί ελλεηνίδων και λοιπών.......
 

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
7.677
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
είστε πολύ μαλάκες ρε στράκια!
μαζευτήκατε καμιά 10αριά αριστερο-μαντραχαλέοι και τη λέτε σε έναν!

πάτε καλά ρε?
αυτό είναι το επίπεδό σας?
να κάνετε χάβαλο σε κάποιον (προφανώς) προβληματικό?
ετσι αποδεικνύετε δηλ την ανωτερότητα του iq σας?

κοίτα ρε ανασφάλειες τα κουκούδια!
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Την πυροβόλησε για 55 ευρώ!

Σε νοσοκομείο νοσηλεύεται μία ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο Άργος, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από ένοπλο χθες το βράδυ.

Το περιστατικό συνέβη στις 22:00 μ.μ., όταν ο δράστης πλησίασε το περίπτερο με σκοπό να αφαιρέσει τα χρήματα του ταμείου. Απειλώντας την με αεροβόλο όπλο, αφαίρεσε το ποσό των 55 ευρώ και διέφυγε.

Κατά την αποχώρησή του, ο δράστης πυροβόλησε την παθούσα στο αριστερό χέρι, με αποτέλεσμα να την τραυματίσει.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του.




Μεταμεσονύκτια ληστεία σε ξενοδοχείo


Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 02:05 τα ξημερώματα σε ξενοδοχείο που βρίσκεται επί της οδού Λιοσίων 121, στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

Δύο δράστες εισέβαλαν στο ξενοδοχείο και με την απειλή όπλου, ακινητοποίησαν τον αλλοδαπό υπάλληλο που βρισκόταν στη reception, άρπαξαν 600 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες.

Η Αστυνομία αναζητά τους ληστές.


Ληστεία με «ραβασάκι»



Θρασύτατη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Ν. Φιλαδέλφεια σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας.

Στις 14:05, άγνωστος εισήλθε στην τράπεζα που βρίσκεται στη Λ. Δεκελείας 225 και αφήνοντας στον γκισέ σημείωμα που έγραφε ότι κρατά χειροβομβίδα, αφαίρεσε από το ταμείο άγνωστο- μέχρι στιγμής- χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια διέφυγε πεζός και αναζητείται.





 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Η ασφάλεια

Ενας από τους πλέον κρίσιμους και δύσκολους τομείς στην Ελλάδα σήμερα είναι αυτός της δημόσιας ασφάλειας. Η κυβέρνηση έχει να επιδείξει θετικά αποτελέσματα, από τον σχηματισμό των ομάδων ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ. έως την καλύτερη οργάνωση για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών. Και αυτά βεβαίως χάρη στον αρμόδιο υπουργό, ο οποίος λειτουργεί με σχέδιο, επαγγελματισμό και πρακτικό πείσμα. Αποτελεί ένα παράδειγμα για το πώς ένας ηγέτης σε έναν κρίσιμο τομέα μπορεί να συμπαρασύρει τον κρατικό μηχανισμό και να τον αναβαθμίσει μέσα σε σύντομο διάστημα. Να κάνει δηλαδή αυτό που περιμένουν οι πολίτες από τους πολιτικούς σήμερα.


:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Τους επιτέθηκαν με σιδερογροθιές  :new_shocked:



Με μαχαίρια, σιδερογροθιές και σπρέι επιτέθηκε μια ομάδα αγνώστων εναντίον δύο ανδρών τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Βάρη.

Το περιστατικό συνέβη στις 05:50, οπότε και οι δράστες, αφού τους ακινητοποίησαν στην οδό Θησέως άρχισαν να τους ξυλοκοπούν και τους απέσπασαν το ποσό των 500 ευρώ και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.


 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Σκόρπισε πανικό στην Αλόννησο πειρατική απόβαση
Κινηματογραφική ληστεία με δύο δράστες, που έφτασαν με κλεμμένο σκάφος στο νησί των Σποράδων. Απρόοπτη σύγκρουση με μηχανή τούς ανάγκασε να πετάξουν τα χρήματα. Η περιπετειώδης διαφυγή τους μέσω ξηράς και θαλάσσης

Σε οργανωμένη σπείρα, η οποία επιχείρησε θεαματική «απόβαση» στην Αλόννησο, αποδίδεται η χθεσινή κινηματογραφική ληστεία στο νησί των Σποράδων. Κατά τη διαφυγή τους ωστόσο οι δράστες άφησαν ίχνη, καθώς όπως έγινε γνωστό οι αρχές εξετάζουν κηλίδες αίματος που βρέθηκαν στο σκάφος που χρησιμοποιήθηκε.
Οι κακοποιοί, που έφτασαν με σκάφος στο νησί, μπήκαν με καλάσνικοφ στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, άρπαξαν 1 εκατ. ευρώ και βγαίνοντας έξω πυροβόλησαν τρεις φορές εναντίον λιμενικού και αστυνομικού που τους καταδίωκαν, αλλά και κατά ενός ψιλικατζίδικου.
Σκόρπισε πανικό στην Αλόννησο πειρατική απόβαση

Διερχόμενος οδηγός τους εμβόλισε και οι ληστές έπεσαν κάτω από το μηχανάκι τους, πετώντας όλα τα χρήματα, έκλεψαν ένα άλλο δίκυκλο και τελικά διέφυγαν με το σκάφος, το οποίο είχαν κλέψει από την Εύβοια, για να το εγκαταλείψουν λίγη ώρα αργότερα στα ανοιχτά της Εύβοιας και να μετεπιβιβαστούν σε άλλο σκάφος.

Η ληστεία ήταν πολύ καλά σχεδιασμένη και οι δράστες ενημερωμένοι. Ετσι, ήξεραν ότι κάθε Τρίτη στο υποκατάστημα υπάρχουν πολλά χρήματα, από τις εισπράξεις καταστηματαρχών το Σαββατοκύριακο, χρήματα που κατατίθενται τη Δευτέρα. Αγνωστος τηλεφώνησε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα νωρίς χθες το πρωί και είπε ότι γινόταν συμπλοκή Αλβανών σε κάποια παραλία, αποπροσανατολίζοντας τις αρχές.

Την ίδια ώρα, λίγο μετά τις 8, οι δύο ένοπλοι εισέβαλαν στην τράπεζα. Οι δράστες ήταν αδύνατοι, με ύψος γύρω στο 1.65 μ., είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους με κασκόλ και τα κεφάλια τους με καπέλα τύπου τζόκεϊ, ενώ κρατούσαν καλάσνικοφ. Περαστικοί τους είδαν να μπαίνουν στην τράπεζα και υποψιάστηκαν ότι θα γίνει ληστεία, ενώ το ίδιο αντιλήφθηκε και ένας λιμενικός που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

«Ακίνητοι όλοι, ληστεία», είπαν σε άψογα ελληνικά στους έντρομους υπαλλήλους και στη θέα του ανοιχτού χρηματοκιβώτιου άρχισαν να μαζεύουν τα χρήματα. Λίγα λεπτά αργότερα οι δράστες βγήκαν από την Εθνική κρατώντας μία μεγάλη πλαστική σακούλα και ένα χάρτινο κουτί, από το οποίο έπεφταν χαρτονομίσματα των 20 ευρώ.

«Μέχρι να καταλάβουμε τι γινόταν, βγήκαν και άρχισαν να τρέχουν. Ολα έγιναν τόσο γρήγορα που ήταν σαν να παίζαμε σε κινηματογραφική ταινία», είπε στο «Εθνος» ο Κώστας Καλογιάννης, που μένει ακριβώς απέναντι από την τράπεζα.

Οι δράστες επιβιβάστηκαν σε ένα δίκυκλο, το οποίο είχαν κλέψει νωρίτερα από μάντρα στην Αλόννησο, και κατευθύνθηκαν προς το λιμάνι.

Μερικά μέτρα μακρύτερα διασταυρώθηκαν με το φορτηγάκι του Στάθη Μανιάτη, με το οποίο συγκρούστηκαν.

Οι ένοπλοι πέταξαν τα χρήματα και μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν, έτρεξαν προς το λιμάνι. Εν τω μεταξύ, ο λιμενικός τους καταδίωκε και τότε εκείνοι πυροβόλησαν εναντίον του. Ταυτόχρονα από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένας αστυνομικός με το δικό του Ι.Χ., εναντίον του οποίου πυροβόλησαν -χωρίς ευτυχώς να τον τραυματίσουν-, ενώ άλλη μία σφαίρα καρφώθηκε στην τζαμαρία ψιλικατζίδικου.

Οι δράστες τα έπαιζαν όλα για όλα και έδειχναν αποφασισμένοι να ξεφύγουν με οποιονδήποτε τρόπο. Βλέποντας έναν νεαρό άντρα να περνάει με μία βέσπα, τον απείλησαν με τα καλάσνικοφ και τον κατέβασαν κάτω, λέγοντας: «Φύγε, φέρε εδώ το μηχανάκι». Με τη βέσπα αυτή έφτασαν στο λιμανάκι Βότση, όπου δίπλα στην ταβέρνα του Πανούλη είχαν κρύψει το σκάφος.

Τι δείχνει η έρευνα
Μεσοπέλαγα άλλαξαν σκάφος

Δύο σκάφη είχε στη διάθεσή της η σπείρα που οργάνωσε και πραγματοποίησε τη θεαματική ληστεία στο υποκατάστημα Αλοννήσου της Εθνικής τράπεζας. Σ’ αυτή την εκτίμηση καταλήγουν οι λιμενικές αρχές που οργάνωσαν από το πρωί χθες, με εντυπωσιακή ταχύτητα, μια μεγάλη αεροναυτική επιχείρηση έρευνας στο κεντρικό Αιγαίο, ανάμεσα σε Εύβοια και βόρειες Σποράδες.

Το πρώτο σκάφος, με το οποίο διέφυγαν οι δύο ληστές από την Αλόννησο βρέθηκε γύρω στις 11.30 το πρωί, μεσοπέλαγα, περίπου 6 μίλια ανοιχτά από το Πήλι της Εύβοιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι λιμενικές αρχές έχουν καταλήξει ότι εκεί έγινε μετεπιβίβαση των δύο ληστών σε άλλο σκάφος που τους περίμενε και όλη την ημέρα γίνονταν έρευνες από πλωτά και εναέρια μέσα του Λιμενικού, σε συνεργασία με χερσαίες δυνάμεις της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό τους.

Οι λιμενικοί που ερευνούν την υπόθεση καταλήγουν ότι οι δύο ληστές έφτασαν πριν από δύο ημέρες στην Αλόννησο με το 9μετρο πολυεστερικό σκάφος, λευκού χρώματος, που είχαν κλέψει από το Πήλι Ευβοίας. Αγκυροβόλησαν στην παραλία της περιοχής Βότση και πιθανότατα προετοίμασαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη ληστεία, που έκαναν τελικά χτες το πρωί και στη συνέχεια επέστρεψαν με περιπετειώδη τρόπο στο σκάφος τους για να διαφύγουν.

Μόλις έγινε γνωστή η δια θαλάσσης διαφυγή των ληστών, σήμανε συναγερμός στο κέντρο επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος και μέσα σε 20 λεπτά της ώρας είχαν κινητοποιηθεί 9 πλωτά του Λιμενικού κι ένα ελικόπτερο.

Ωστόσο, το 9μετρο σκάφος που είχε δύο εξωλέμβιες μηχανές ιπποδύναμης 225 ίππων η κάθε μία, αναπτύσσοντας ταχύτητα ακόμα και 50 μιλίων την ώρα, ακόμη και με ανέμους έντασης 6-7 μποφόρ, όπως χθες, είχε κάθε δυνατότητα να διαφύγει.

Μετά την ανεύρεσή του ρυμουλκήθηκε στο Μαντούδι και εξετάστηκε από τη σήμανση για να βρεθούν ίχνη αίματος.

Τι είπε ο οδηγός που συγκρούστηκε μαζί τους
«Με σημάδευαν με το όπλο τους»

Σοκαρισμένος από το περιστατικό ο Στάθης Μανιάτης, με δυσκολία περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς βρέθηκε αντιμέτωπος με τους δύο κακοποιούς.

«Κατέβαινε με το κλειστού τύπου φορτηγάκι του την κατηφόρα που περνά μπροστά από την τράπεζα, όταν είδε να ανεβαίνει με ταχύτητα ένα μηχανάκι και οι δύο επιβάτες του κρατούσαν όπλα. Πίστεψε πως τον σημάδευαν, ίσως του έκαναν σήμα να τους αφήσει χώρο για να περάσουν. Τρόμαξε πολύ και έπεσε πάνω τους», είπε στο «Εθνος» ο αδελφός του, Κώστας Μανιάτης. Ο τεχνίτης καλοριφέρ, που μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στην Αθήνα και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Αλόννησο, έπεσε στο μηχανάκι και όταν είδε τους επιβάτες στο οδόστρωμα τα έχασε, νομίζοντας ότι τους είχε τραυματίσει σοβαρά. Εκείνοι όμως σηκώθηκαν και έφυγαν, αν και ο ένας από αυτούς ήταν τραυματισμένος και είχε αίματα.

«Νόμιζε ότι τους χτύπησε και σοκαρίστηκε. Μετά, όταν έμαθε τι είχε συμβεί, φοβήθηκε πως τώρα που ξέρουν το όνομά του, θα επιστρέψουν στο νησί, αυτοί ή συνεργοί τους, για να πάρουν εκδίκηση. Βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση», μας είπε ο κ. Μανιάτης.

Στην Αλόννησο η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη, μαζί τους και οι τουρίστες, κυρίως Βρετανοί.

«Είμαστε μία μικρή, φιλήσυχη κοινωνία. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι έγιναν όλα αυτά. Οτι ήρθαν ένοπλοι με καλάσνικοφ για να ληστέψουν τη μία και μοναδική τράπεζα του νησιού. Οτι οργάνωσαν τη ληστεία με τόσο επαγγελματικό τρόπο. Ηρθαν, όπως ακούσαμε, από άλλη περιοχή για να κάνουν τη ληστεία και να φύγουν. Εχουμε πανικοβληθεί πάρα πολύ, εμείς που κοιμόμασταν με τα κλειδιά έξω από τις πόρτες», δήλωσε στο «Εθνος» ο αντιδήμαρχος Απόστολος Καρακατσάνης.

 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Στην αρχή τον υποδέχτηκαν με αποδοκιμασίες και ύβρεις. Μόλις ο Αλβανός βιαστής και δολοφόνος της 11χρονης στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας οδηγήθηκε στο κελί του στις φυλακές Τρικάλων, συγκρατούμενοι τον χτύπησαν, επιβάλλοντάς του την δική τους τιμωρία για όσα ομολόγησε ότι έκανε στο αθώο κοριτσάκι από τη Βουλγαρία.
Η υποδοχή στα Τρίκαλα, θυμίζει όσα πέρασε ο Μάκης Δουρής στην κλούβα αλλά και στοις φυλακές της Κέρκυρας, όπου και είχε οδηγηθεί όταν ομολόγησε ότι βίασε και σκότωσε τον ανήλικο γιο του στην Ερμιόνη.

Συγκλονιστική ομολογία: οι τελευταίες κουβέντες της 11χρονης
“Θείε μη με πετάς στο πηγάδι” ήταν οι τελευταίες λέξεις της 11χρονης λίγο πριν ο βιαστής και δολοφόνος της την πετάξει μέσα στο πηγάδι όπου βρήκε τραγικό θάνατο από πνιγμό. Η δραματική έκκληση, όμως, από το μικρό αγγελούδι, άφησε ασυγκίνητο τον 41χρονο, που όχι μόνο ικανοποίησε τις αρρωστημένες σεξουαλικές του ορέξεις αλλά και την πέταξε ζωντανή στο πηγάδι για να εξαφανίσει κάθε ίχνος της.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” οι λεπτομέρειες της κατάθεσης του 41χρονου είναι ανατριχιαστικές. Ο Αλβανός περιγράφει λεπτό προς λεπτό τις εφιαλτικές ώρες που έζησε η μικρή Ρένι στα χέρια του από τη στιγμή που το μετέφερε στην ερημική αγροτική περιοχή μέχρι την ώρα της φρικτής δολοφονίας.
“Την ώρα που ετοιμαζόμουν να την πετάξω στο πηγάδι με παρακάλεσε να μην το κάνω. “Θείε, θείε, μη με πετάς μέσα στο πηγάδι”, μου φώναξε κλαίγοντας, είπε στον ανακριτή. Το “θείε” δείχνει πόσο καλά τον γνώριζε το κοριτσάκι. Τα λόγια αυτά έκαναν ακόμα και τον έμπειρο δικαστικό λειτουργό που στεκόταν απέναντι του να λυγίσει, να “παγώσει” και να νιώσει θλίψη αλλά και οργή για τον άνθρωπο που έβαλε τέρμα στη ζωή ενός 11χρονου αθώου κοριτσιού με έναν φρικιαστικό τρόπο.
“Με παρακαλούσε να σταματήσω, μου έλεγε ότι ήθελε να πάει στο σπίτι της. Εγώ δεν άκουγα, δεν έβλεπα. Συνέχιζα.... Κάποια στιγμή θόλωσα, την έβγαλα από το αυτοκίνητο και την έσπρωξα προς το σημείο όπου βρισκόταν το πηγάδι. Παρά τις ικεσίες και τις αντιδράσεις της, την έριξα μέσα . Μετά μπήκα στο αυτοκίνητο μου, πάτησα γκάζι και έφυγα” ανέφερε μεταξύ άλλων στην απολογία του.
Στη συνέχεια έφτασε στο χωριό και πήγε να πάρει τη γυναίκα του από τη δουλειά της. Το χωριό είχε ήδη ξεσηκωθεί και έψαχνε το αγγελούδι. Κανείς όμως δεν γνώριζε τι είχε συμβεί αλλά δεν πήγαινε ούτε και το μυαλό τους.
Χθες το πρωί οικογένεια, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί είπαν το τελευταίο αντίο στην άτυχη Ρένι Τραϊκοβα.
 

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Μηνύματα
76.754
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306


"Επίθεση από άλλους κρατούμενους δέχθηκε ο φερόμενος ως δράστης της ανθρωποκτονίας με θύμα την 11χρονη στο Ελαιοχώρι Αρκαδίας.

Στην Τρίπολη, όπου μετήχθη για προφυλάκιση, ο 41χρονος υπήκοος Αλβανίας δέχθηκε επίθεση από άλλους κρατούμενους στον προαύλιο χώρο των φυλακών."

δυστυχώς όμως...

"[size=14pt]Προς υπεράσπιση του έσπευσε ομάδα Αλβανών κρατουμένων,[/size] με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να τραυματιστούν ελαφρά τέσσερις κρατούμενοι. "


γαμώ την ράτσα τους γαμώ...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom