Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
σου ξαναλεω...εγω το εγραψα και συνεχιζω να το πιστευω...ειμαι κατα της οπλοφοριας για ολους ΑΛΛΑ ειμαι υπερ του ξυλου στους μεταναστες!
ε όχι ρε φίλε δεν θα τους δέρνουμε και στα καλά καθούμενα για να ξεκουμπιστούν :huh:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ε όχι ρε φίλε δεν θα τους δέρνουμε και στα καλά καθούμενα για να ξεκουμπιστούν :huh:
ασχημο μεν αλλα αποτελεσματικο...αν επικρατησει κλιμα φοβου (οπως πχ ιταλια) δε θα καθονται ολοι εδω...στην κυπρο ειχανε ρωσοποντιους καργα αλλα πλακωνονταν καθε μερα μεχρι που σε μερικα χρονια στο νησι δεν ξαναπατησανε...κυπριοι μου τα λεγανε

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
οσοι ειναι εε η θα μπουν καποια στιγμη οπως οι αλβανοι που βλεπω να μπαινουν καποια στιγμη αλλα μεχρι να μπουν ας απελασουμε ολους οσους εοχυν διαπραξει πλημεληματα και ανω.δυστυχως η νομοθεσια ειναι ελαστικη με αυτους.απο εκει και περα για αφρικα πακια γεωργια(οτι ισχυει εμ τους αλβανους και εμ αυτους τα ιδια) κ.α. απελαση γιατι η χωρα δεν τους μπορει.ειναι υπεραριθμοι ηδη.να γινουν κρατητηρια ωστε να κρατηθουν εσαει εως βρεθουν κονδυλια να φυγουν με αεροπλανο για τις χωρες τους.θελει καινουργια νομοθεσια σε συννενοηση εμ ευρωπη.οχι αλλο στο δουβλινο 2 επισης.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσοι ειναι εε η θα μπουν καποια στιγμη οπως οι αλβανοι που βλεπω να μπαινουν καποια στιγμη αλλα μεχρι να μπουν ας απελασουμε ολους οσους εοχυν διαπραξει πλημεληματα και ανω.δυστυχως η νομοθεσια ειναι ελαστικη με αυτους.απο εκει και περα για αφρικα πακια γεωργια(οτι ισχυει εμ τους αλβανους και εμ αυτους τα ιδια) κ.α. απελαση γιατι η χωρα δεν τους μπορει.ειναι υπεραριθμοι ηδη.να γινουν κρατητηρια ωστε να κρατηθουν εσαει εως βρεθουν κονδυλια να φυγουν με αεροπλανο για τις χωρες τους.θελει καινουργια νομοθεσια σε συννενοηση εμ ευρωπη.οχι αλλο στο δουβλινο 2 επισης.
σαφως και λογω ελευθερης διακινησης προσωπων οι ρουμανοι μπορουν να ερχονται εδω...ΟΜΩΣ δε σημαινει αυτο οτι πρεπει κα να μενουν...

το θεμα ειναι οτι ερχονται εδω και αποθρασυνονται πλεον οι ξενοι...παλια δε σε κοιτουσαν στο δρομο ,τωρα σου πουλανε και τσαμπουκα...δε θελουν σακατεμα και πεταμα στη θαλασσα? ? ?

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σαφως και λογω ελευθερης διακινησης προσωπων οι ρουμανοι μπορουν να ερχονται εδω...ΟΜΩΣ δε σημαινει αυτο οτι πρεπει κα να μενουν...

το θεμα ειναι οτι ερχονται εδω και αποθρασυνονται πλεον οι ξενοι...παλια δε σε κοιτουσαν στο δρομο ,τωρα σου πουλανε και τσαμπουκα...δε θελουν σακατεμα και πεταμα στη θαλασσα? ? ?
τυπε τι νουμερο πουκαμισο εχεις?στειλε εδω την παραγγελια σου μαζι με ενα συμβολικο ποσο για τον ραφτη και γινε και εσυ ακτιβιστης οπως ο βοριδης.οριστε το λινκ για τις παραγγελιες και τις περαιτερω αποριες σου.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
τυπε αστο καλυτερα γιατι βλεπω ομαδικες αυτοκτονιες των ελλεεινιδων
α δεν σου ειπα.μια μονο σερβα απο οσες γνωρισα ειχε μαλακισμενη συμπεριφορα.μιλουσε απτιστα ελληνικα ζουσε εδω χρονια και οταν της ειπα οτι εχει την συμπεριφορα ελληνιδας μου ειπε ευχαριστω ρε τυπε... :S.οκ η εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα...οι υπολοιπες μια χαρα μεχρι τωρα μου εοχυν ευμπεριφερθει αλλα ακομα ειμαστε στην αρχη.εχουμε πολυ δρομο για νεα κονε καλυτερα... ;).για την ωρα πρεπει να αφοιωθουμε στα ταγματα εφοδου. :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
καλα ενταξει...εμενα στη μανα μου επεσε πακιστανος να τη ληστεψει κι αν δεν ηταν οι ανθρωποι να τον πλακωσουν τωρα θα στεναχωριομαστε...

και λετε εσεις για βοριδη και πρασσειν αλογα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom