Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Διπλο συστημα συναγερμου σε συνδιασμο ασφαλειας, συνδεση με τηλεφωνικο κεντρο σεκουριτυ
θυριδα σε τραπεζα....... συν καποιες εκπληξεις που δεν θα αναφερω.
κανα σιδερο δεν πηρες τυπε? :grin:

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
οχι ρε c σιδερο
ενα στυλιαρι απο γκασμα εχω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
οχι ρε c σιδερο
ενα στυλιαρι απο γκασμα εχω
τυπε εχεις σκεφτει να παρεις κανα δρεπανι?
URL]]

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
οχι ρε c δεν εχω πολυ χορο εδω μεσα αλιος .....

Mariner38

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Πριν 2 μήνες αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι ενός φίλου και ακόμα τρέχουν.Τους περίμενε έκπληξη,ένα εκπαιδευμένο για προστασία μπουλμαστιφ.Ξύπνησε και ο φίλος μου αλλά δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το κυνηγετικό,είχαν φύγει τροχάδην.Η κατάσταση έχει ξεφύγει,και "τυχαίως" η πλειοψηφία είναι αλλοδαποί.Αν δεν τους διώξουν θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Πριν 2 μήνες αποπειράθηκαν να μπουν στο σπίτι ενός φίλου και ακόμα τρέχουν.Τους περίμενε έκπληξη,ένα εκπαιδευμένο για προστασία μπουλμαστιφ.Ξύπνησε και ο φίλος μου αλλά δε χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει το κυνηγετικό,είχαν φύγει τροχάδην.Η κατάσταση έχει ξεφύγει,και "τυχαίως" η πλειοψηφία είναι αλλοδαποί.Αν δεν τους διώξουν θα έχουμε μεγαλύτερο πρόβλημα στο μέλλον.
τυπε προτεινεις να τεθει σε εφαρμογη η επιχειρηση ΄΄καθαρος πακης΄΄ ?

Mariner38

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
τυπε προτεινεις να τεθει σε εφαρμογη η επιχειρηση ΄΄καθαρος πακης΄΄ ?

Ας αρχίσουμε από τους Αλβανούς,Ρουμάνους-δύσκολο λόγω Ε.Ε-,κάτι Ιρακινούς,Σύριους και μετά να πάμε στους Αφρικανούς και στο τέλος να φτάσουμε στους Πακιστανούς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ας αρχίσουμε από τους Αλβανούς,Ρουμάνους-δύσκολο λόγω Ε.Ε-,κάτι Ιρακινούς,Σύριους και μετά να πάμε στους Αφρικανούς και στο τέλος να φτάσουμε στους Πακιστανούς.
τους ρουμανους γιατι οχι ρε τυπε?
κολλημενος με καμια ρουμανα δικε μου?
ειναι αγαπησιαρες αυτες να τις προσεχεις :grin:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
λυπαμαι που το λεω αλλα οι ελληνες ειμαστε φλωροι ...

σε χωρες του εξωτερικου πχ σερβια ,ρωσια ειναι αγριοι με τους ξενους...στη ρωσια λενε ερευνες αμα εισαι μαυριδερος και προχωρας στο δρομο σε πλακωνουν 10 ρωσοι πριν κανεις κιχ...

και πραγματικα ασχετως ερευνων οι νεοελληνες οι περισσοτεροι ειναι μονο στα λογια ,ολο λεμε λεμε ,αντε δερνουμε και κανεναν που και που αλλα ολοι εδω ειναι...

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66

σε χωρες του εξωτερικου πχ σερβια ,ρωσια ειναι αγριοι με τους ξενους...στη ρωσια λενε ερευνες αμα εισαι μαυριδερος και προχωρας στο δρομο σε πλακωνουν 10 ρωσοι πριν κανεις κιχ...

και πραγματικα ασχετως ερευνων οι νεοελληνες οι περισσοτεροι ειναι μονο στα λογια ,ολο λεμε λεμε ,αντε δερνουμε και κανεναν που και που αλλα ολοι εδω ειναι...
περίμενε τυπε.στο ραψιμο ειμαστε ακομα... :2funny: :2funny:.παντως με αυτους τους κακασχημους σκατιαρηδες που εγκληματουν και βγαινουν και απο πανω κατι πρεπει να γινει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

καλα ρε τυπε εσυ πριν δεν ελεγες οτι αν επιτραπει η οπλοφορια θα καθαριζει ο ενας τον αλλον για μια απλη παρεξηγηση?

Mariner38

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Δεν μπορείς να απελάσεις Ρουμάνο.Είναι πολίτης της Ε.Ε πλέον και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα να μετακινείται χωρίς περιορισμούς εντός της Ε.Ε.Μόνο αν πιάσεις κάποιον να παραβαίνει νόμο μπορείς να εφαρμώσεις τους νόμους που ισχύουν και για τους άλλους πολίτες της Ε.Ε.Γι'αυτό το λόγο και μόνο.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
περίμενε τυπε.στο ραψιμο ειμαστε ακομα... :2funny: :2funny:.παντως με αυτους τους κακασχημους σκατιαρηδες που εγκληματουν και βγαινουν και απο πανω κατι πρεπει να γινει.
εννοειται πρεπει να γινει κατι...οσο φιλειρηνικος και να εισαι σαν λαος (που ειμαστε οι ελληνες) δεν γινεται να ανεχεσαι ολους αυτους που μας εχουν κανει πακισταν-ρουμανια-αλβανια μαζι...

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
πριν εσυ δεν ειχες γραψει οτι εγραψα πιο πανω?ή ηταν κανας αλλος τυπος?
σου ξαναλεω...εγω το εγραψα και συνεχιζω να το πιστευω...ειμαι κατα της οπλοφοριας για ολους ΑΛΛΑ ειμαι υπερ του ξυλου στους μεταναστες!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δεν μπορείς να απελάσεις Ρουμάνο.Είναι πολίτης της Ε.Ε πλέον και ως εκ τούτου έχει δικαίωμα να μετακινείται χωρίς περιορισμούς εντός της Ε.Ε.Μόνο αν πιάσεις κάποιον να παραβαίνει νόμο μπορείς να εφαρμώσεις τους νόμους που ισχύουν και για τους άλλους πολίτες της Ε.Ε.Γι'αυτό το λόγο και μόνο.
εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο τυπε
αλλαγη
αλλαγη
δευτερη κατανομη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom