oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
δεν ξερω αν ειναι τοσο αστειο αλλα θα το μοιραστω μαζι σας...το 2005 ημουν τελευταια χρονια θεσ/κη σαν φοιτητης κ γυρνωντας απο το τει ειπα να ριξω ενα στον βαρδαρη...κινουμενος στην οδος σαπφους,μπηκα σε ενα απο τα διδυμα κ ακριβως απο πισω μου μπαινει κ δευτερος συναγωνιστης...με το που με βλεπει η τσατσα μου λεει: παλικαρι απογορευεται η εισοδος σε ανηλικους!!!εσυ ( εννοωντας τον αλλο) μπορεις να περασεις να την δεις την κοπελα...τις λεω δεν ειμαι ανηλικος ειμαι 26 χρονων!!κ μου λεει αντε φυγε απο δω εμενα θα κοροιδεψεις που ειμαι τοσα χρονια στην πιατσα,χα,χα...βεβαια τοτε δεν ηταν τοσο αστειο,θυμαμαι τα πηρα στο κρανιο κ εφυγα ( τελικα πηγα σε αλλο )...
κ κατι ακομη,το 2007 ειχα σπασει το χερι μου ( το ειχα στον γυψο)κ ειχα παει κατω στην προμηθεως ( το τελευταιο)να ριξω ενα..εκει βρισκοταν ενας γνωστος πουστης τσατσος κ ειχε φαγωθει να ερθει να με βοηθησει να γδυθω μεσα στο δωματιο εξαιτιας του σπασμενου χεριου....μαλιστα μου ειχε πει χαρακτηριστικα << μη φοβασαι μονο να σε βοηθησω να βγαλεις το παντελονι σου θελω...>> τι να πει κανεις...
Το ιδιο με την ηλικια μας ειχε τυχει με ενα φιλαρακι πριν κανα 2 χρονια που ημουν 18 και αυτος στα 20.Του λεω εγω αντε παμε να φυγουμε λεει αυτος στην τσατσα οχι εχουμε ταυτοτητες.Και βγαζει δειχνει την ηλικια του.Λεει ενταξει παιδια θα ερθει η κοπελα να την δειτε.Και τις απανταει δεσ την μονη σου .Πεθαναμε στο γελιο μετα.
Οι τσατσοπουστρες ποσοι ειναι στην πιατσα εγω θυμαμαι αυτον στης Κωλλετη και στο Ερως ηταν ενα διαστημα .