Ευχαριστώ πολύ τη Ντιάνα και την υπηρεσία, Τρίτη 28 Ιούλ 2009, στις 20:54
Γράφτηκε από τον jonsalonika - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου -
Δείτε όλες τις κριτικές για τη συγκεκριμένη κοπέλα (Ντιάνα)
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας 7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Πέρασα τυχαία από το συγκεκριμένο μπουρδελο μεσάνυχτα μόλις έκλισα το μαγαζί.Τελειώνοντας η τσατσα,λέγοντας τα προγράμματα,εμφανίζετε μπροστά μου ένας άγγελος ψλη ξανθιά με κατή πεταχτές ρόγες.Ένας λόγος παραπάνω που αποφάσισα να μπω ήταν το φιλικό χαμόγελο της που σε τραβά σαν μαγνήτης.Πήρα το πρόγραμμα τον 80 ευρώ και τελικά μπήκα.Άρχισε πρώτα με χάιδεμα σιγά σιγά και μόλις ψιλοκαύλωσα άρχιζε την πίπα.Αδέλφια,ούτε η γυναίκα μου δεν μου έχει κάνει τέτοια πίπα !!Το ρούφαγε σιγά και το έβαζε όλο μέσα.. Χούφτωνα παντού ελεύθερα χαϊδεύοντας το απαλό και γυαλιστερό δέρμα της.Φόραγε και ένα άρωμα πολύ καυλιάρικο που σου φτιάχνε τέλειος την διάθεση.Τελικά έχυσα μόνο με πίπα και δεν πρόλαβα να κάνω τα άλλα.Παντός,χαλάλη της!! Η μολδαβεζα είναι ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΗΑΣ σε αυτό που κάνει και πολύ καυλιάρα.Αυτό που θέλω να επισημάνω εδώ είναι η εντιμότητα της καθώς ξέχασα την τσάντα μου στο δωμάτιο με 1000+ ευρώ μέσα και έφυγα ενώ το θυμήθηκα όταν είχα πλέον φτάσει στη Νεάπολης.Τρελαμένος γυρίζω πίσω.Είχα ήδη αρχίσει να κλαίω τα λεφτά μου.Όταν γύρισα η τσάντα μου παραδόθηκε πίσω άθικτη και μάλιστα μη ανοιγμένη καν... Ευχαριστώ πολύ την Ντιάνα επίσης και την υπηρεσία για την εντιμότητα...!!Θα σε επισκεφτώ ξανά πρασινοματα γεια να δοκιμάζω και τα άλλα.. .. που δεν προλάβαμε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 27.07.2009
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή
8 στους 16 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Μολδαβέζα = Μοναδική πίπα, Σάββατο 25 Ιούλ 2009, στις 19:55
Γράφτηκε από τον xaris_BMW - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου - Στους Top 1000 αξιολογητές
Συνολική βαθμολογία 7.7
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 7.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Αποφάσισα να ξαναεπισκεφτώ την μολδαβεζα την Ντιάνα σκάφτοντας την αξέχαστη πίπα που μου έκανε την τελευταία φορά που πήγα μαζί της.Μπαίνω κατά της 22:10,την πετέχια επάνω στην αλλαγή.Την περιμένω στο δωμάτιο μέχρι που εμφανίστηκε μπροστά μου. Μου έκανε φοβερή εντύπωση ότι με θυμήθηκε.Με χαιρέτησε χαμογελώντας και ξεκινήσαμε...... Δεν έχω να προσθέσω κατή παραπάνω από ότι έγραψα την προηγούμενη φορά.Η κοπέλα είναι διαμάντι, όλα τα λεφτά !!!
Μολδαβέζα = Μοναδική πίπα!!!!!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Υπηρεσίες κοπέλας: Πρωκτικό σεξ • Στάση 69 • «Ισπανικό» • Αυταρχικό • Sex show
Όνομα κοπέλας: Ντιάνα
Ημερ/νια επίσκεψης: 24.07.2009
Σας βοήθησε αυτή η κριτική; Αναφέρετε αυτή την κριτική στον διαχειριστή
2 στους 10 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
H Ντιάνα με ξέσκισε..!!, Παρασκευή 24 Ιούλ 2009, στις 12:53
Γράφτηκε από τον kalhtexni-music - Link κριτικής - Δες όλες τις κριτικές μου -
Συνολική βαθμολογία 7.5
Εμφάνιση κοπέλας 8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου 6.0
Πρόσβαση/Parking 10.0
Σχέση απόδοσης/τιμής 7.0
Κορίτσια,ενα έχω να σας πω..,η Ντιανα με ξέσκισε!! Εφόσον είχα ακούσει από έναν φιλαράκι μου ότι δεν έχει κόλλημα με τούς “besexual”,σκέφτηκα να την επισκεφτώ.Πήγα σήμερα πρωί κατά της 04:00,η μοναξιά στο σπίτι μου με έπνιγε. Έτσι αποφάσισα να πάω. Πράγματι εμφανίστηκε το ζουζουνακι μου που από το χαμόγελο της ένιωσα ότι θα περάσω καλά. Η Ντιανα ήταν πολύ φιλική και άνετη και με ώθησε να ξεπεράσω τον αχός που είχα. Πήρα ένα πρόγραμμα τον 70 ευρώ αφού συνεννοήθηκα μαζί της. Η ξανθούλα δεν ήθελε πολύ να καταλάβει τη έψαχνα γιατί μόλις είδε και το στριγκάκι μου όταν ξάπλωσα, ξεκίνησε μονή της ... Ομόλογο ότι το ζήλεψε το στρινγ μου γιατί πράγματι είναι πολύ σέξι. Δεν άργησε πολύ να νιώθω τα δάκτυλα της μέσα μου και με το αλο χέρι να πεζή το πουλάκι μου... .Ακόμα και τώρα που το περιγραφώ νιώθω την ξεχωριστή βραδιά που πέρασα μαζί της γεια αυτά τα λίγα λεπτά....... Η μολδαβεζα είναι απίστευτη φιλότιμη και χαμογελαστή πράγμα που σε κάνει να νιώθεις ότι γνωριζόμαστε από καιρό και ομολογώ ήτανε η πρώτη φορά έκτες που την είδα.Πριν φηγό μου υποσχέθηκε ότι την επόμενη φόρα θα μου κάνει κατή αλο ποιο φοβερό από την φαντασία της. Μην χάνετε τον χρόνο σάς φιλενάδεςJ γυρεύοντας μαλακες. Το άρωμα της μυρίζω ακόμα και καβλονω ,και δεν μου το ίππε αφού την ρώτησα και όλας γαμωτό μου. Οκ, δεν την μαλώνω γιατί θα είναι το κολλητό μου ζουζουνακι .Θα σου έρθω σύντομα γλυκιά μου και θέλω πολύ να δω αυτά που μου υποσχέθηκες........
Επισκέφτηκα τον εν λόγω χώρο επειδή είχα ακούσει γεια την Σάρα και είπα να την δοκιμάζω. στην είσοδο έβγαινε ένας ηλικιωμένος γεμάτος στα αίματα και αμέσως ενδιαφέρθηκα αλλά με πρόλαβε η υπηρεσία και μου λέει ότι γλίστρησε.... Μπαίνω μέσα και περιμένω μόνος μου στο σαλόνι. μία μυρουδιά μπόχας μου βουλώνει την μύτη. αφού άκουσα την υπηρεσία να μου λέει τα προγράμματα, εμφανίζετε η Σάρα. τι να πω... αλλά περίμενα.... ένας στήθος κρεμαστό και ένα πρόσωπο πολύ γερασμένο. κάτι τελείως διαφορετικό από ότι είχα ακούσει! συμβαίνει να μην μετράει εμφανισιακά η κοπέλα, αλλά στης υπηρεσίες της να είναι τελεία και γεια αυτό αποφάσισα να την δοκιμάζω .δίνω τα διόδια 40ευρώ και μπαίνω. εκτός από ένα -γεια- δεν άκουσα τίποτα άλλο. αρχίζει να μου βάλει άμεσος το προφυλακτικό και να ξεκινά την πίπα .πονούσα πολύ και της το λέω, αφού δεν ένιωθα αυτό γεια το οποίο ήρθα. τις το ξανάλεω και μου απαντά ότι- κάτσε καλά μην πάθεις ότι έπαθε ο προηγούμενος.- εκεί κοκάλωσα και αυτό που σκέφτηκα ήταν να τελειώνω και να φηγό χωρείς γυρισμό. άκρος αντί επαγγελματικό και επικίνδυνο η υπηρεσίες που προσφέρουν. έφυγα χωρείς να χύνω παρόλο που προσπάθησε να με φτιάξη λήγω αφού της ζήτησα να μου βάλει λίγο το δάκτυλο μπας και χύσω, αλλά ματαία. έφυγα χωρείς να χύσω και πολύ θυμωμένος με όσα είδα