Νέα

Αστείες ειδήσεις..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πανω απ ολα η  ΥΓΕΙΑ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας έρευνας, όταν ένας άνδρας κοιτάζει τα γυναικεία στήθη για λίγα λεπτά κάθε μέρα, τότε ωφελεί την υγεία του παραπάνω απ” ότι το να πηγαίνει στο γυμναστήριο
«Μόλις 10 λεπτά την ημέρα παρατήρησης ενός προικισμένου γυναικείου στήθους, ισοδυναμεί με 30 λεπτά αεροβικής», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης, Δρ Κάρεν Γουέτχερμπαϊ. Η μελέτη δημοσιεύτηκε στην New England Journal of Medicine και τελείωσε μετά από πέντε χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς οι άνδρες που έβλεπαν σε καθημερινή βάση γυναικεία στήθη, είχαν χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και βραδύτερους ρυθμούς παλμού, γεγονός που μειώνει τον κίνδυνο της στεφανιαίας νόσου. Η Δρ Γουέτχερμπαϊ εξήγησε: «Η σεξουαλική διέγερση βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θέα ενός γυναικείου στήθους, κάνει τους άνδρες πιο υγιείς. Οι άνδρες άνω των 40 ετών θα πρέπει να περνάνε τουλάχιστον 10 λεπτά καθημερινά θαυμάζοντας ένα στήθος μεγέθους D-cup ή και μεγαλύτερο».

- See more at:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πρόκειται για ένα αυστριακό χωριό με μόλις 100 κατοίκους, αλλά έγινε παγκοσμίως γνωστό λόγο του ακατάλληλου ονόματός του κυρίως μετά την κυκλοφορία μιας ταινίας της Anna Holts. Το χωριό με την παράξενη ονομασία που δεν σημαίνει τίποτα στα γερμανικά αλλά στα αγγλικά είναι μια πολύ κοινή λέξη που τη γνωρίζουν όλοι, ονομάζεται… «Fucking»! Το Fucking βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Βαυαρία και όπως αναφέρει η «Die Welt» αποτελείται από μεγάλα πράσινα χωράφια με αγελάδες, λίγα σπίτια και ακόμα λιγότερες βιοτεχνίες. Πλέον και μετά την ταινία «Bad Fucking», έγινε γνωστό σε ολόκληρο τον κόσμο! Οι τουρίστες που επισκέπτονται το χωριό βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες στην ταμπέλα εισόδου, ενώ έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα 13 κλοπές της συγκεκριμένης, ομολογουμένως μοναδικής ονομασίας ταμπέλας… Σύμφωνα με τη Wikipedia το πρώτο όνομα του χωριού ήταν cos και χρονολογείται από το 1070 όπου και δημιουργήθηκε από τον Βαυαρό ευγενή Focko. Το μοναδικό όνομα, ενέπνευσε την ταινία «Bad Fucking» που προβάλλεται στις αυστριακές κινηματογραφικές σάλες από τις 20 Δεκεμβρίου και της οποίας το trailer κυκλοφορεί στο youtube, αυξάνοντας τη παγκόσμια δημοσιότητα στο άγνωστο μέχρι πρότινος χωριουδάκι… - See more at:

Συνημμένα

• fucking.jpg
    fucking.jpg
    234,1 KB · Εμφανίσεις: 72

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαs    ψεκαζουν  :rockon: :rockon:

Στη δικαιοσύνη προσφεύγει ένας άνδρας στη Γιούτα των Ηνωμένων Πολιτειών επειδή το δικαστήριο δεν του αναγνωρίζει το δικαίωμα να νυμφευτεί το… λάπτοπ του. Ο 50χρονος Chris Sevier προσέφυγε στο Εφετείο διεκδικώντας το νόμιμο δικαίωμα να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με το Macbook του, τη «συσκευή- σύζυγό» του… Ο ίδιος υποστηρίζει πως η αγάπη που έχει για το γεμάτο υλικό πορνογραφίας υπολογιστή δεν διαφέρει σε τίποτα από την αγάπη που μοιράζονται ομοφυλόφιλοι σύντροφοι, όπως γράφει το skynews. «Υπάρχει διάκριση σε βάρος μου όταν απορρίπτουν το αίτημά μου να νυμφευτώ τον υπολογιστή μου», γράφει ο Sevier στην προσφυγή του. «Προσέγγισα τον αρμόδιο υπάλληλο για να βγάλω τις άδειες γάμου για μένα και τη μηχανική σύζυγό μου, εκείνος μου αρνήθηκε… » - See more at:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom