Η γυναίκα τρέχει υπερμαραθωνίους και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λίγα κιλά. Αυτο είναι το μεράκι της. Σιγά μην βάλει κιλά για να την "παίξεις" καλύτερα. Θα αρκεστείς στις φωτογραφίες με την πλάτη και τα κόκκαλα.Πρέπει να βάλει μερικά κιλά,αηδία η φώτο με την πλάτη και τα κόκκαλα.Απορώ γιατί την ανέβασε κιόλας
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασημίνα Ιγγλέζου!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Μάλλον για χόμπυ τρέχει μαραθώνιο (αν τρέχει, μιας και ο μαραθώνιος είναι 42,2 χιλιόμετρα) και όχι ως επαγγελματίας αθλήτρια, αφού αφενός βιολογικά η ηλικία της είναι πάνω από 40 και δεν το επιτρέπει και αφετέρου όλη την ώρα γδύνεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Δύσκολο να βρει χρόνο για προπόνηση. Δεδομένου ότι επέλεξε να εκτίθεται εμείς απλώς σχολιάζουμε τις σωματικές αναλογίες της.Η γυναίκα τρέχει υπερμαραθωνίους και πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο λίγα κιλά. Αυτο είναι το μεράκι της. Σιγά μην βάλει κιλά για να την "παίξεις" καλύτερα. Θα αρκεστείς στις φωτογραφίες με την πλάτη και τα κόκκαλα.
Στο instagram της θα ποσταρει είτε προκλητικές φωτογραφίες, είτε φωτογραφίες από αγώνες σε υπερμαραθωνιους. Από ότι έχω καταλάβει συμμετέχει σε 100+ χιλιόμετρα, όχι σε απλούς μαραθώνιους. Το ότι είναι πάνω από 40 χρονών δεν μου λέει κάτι. Και εγώ έχω ένα γνωστό 50αρη που συμμετέχει σε μαραθώνιους Ελλάδα και εξωτερικό. Την ίδια δεν την γνωρίζω και δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι "μούφα", αλλά μόνο και μόνο που δεν "ξύνει" την μουναρα της και δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να "πατσαβουριασει" από μένα respect.Μάλλον για χόμπυ τρέχει μαραθώνιο (αν τρέχει, μιας και ο μαραθώνιος είναι 42,2 χιλιόμετρα) και όχι ως επαγγελματίας αθλήτρια, αφού αφενός βιολογικά η ηλικία της είναι πάνω από 40 και δεν το επιτρέπει και αφετέρου όλη την ώρα γδύνεται μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Δύσκολο να βρει χρόνο για προπόνηση. Δεδομένου ότι επέλεξε να εκτίθεται εμείς απλώς σχολιάζουμε τις σωματικές αναλογίες της.
Solid_Snake
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2012
- Like
- 112
- Πόντοι
- 6
Η ηλικία αυτή παίζει ρόλο στον επαγγελματικό αθλητισμό που απαιτεί σωματική καταπόνηση όπως μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, τρέξιμο, κτλ γιατί δεν μπορεί να αποδώσει όπως σε νεότερες ηλικίες. Πολύ όμορφη γυναίκα, έστω και μετά τα 40 συμφωνώ, απλώς θα ήταν πιο όμορφη αν είχε λίγα παραπάνω κιλά.Στο instagram της θα ποσταρει είτε προκλητικές φωτογραφίες, είτε φωτογραφίες από αγώνες σε υπερμαραθωνιους. Από ότι έχω καταλάβει συμμετέχει σε 100+ χιλιόμετρα, όχι σε απλούς μαραθώνιους. Το ότι είναι πάνω από 40 χρονών δεν μου λέει κάτι. Και εγώ έχω ένα γνωστό 50αρη που συμμετέχει σε μαραθώνιους Ελλάδα και εξωτερικό. Την ίδια δεν την γνωρίζω και δεν ξέρω αν όλο αυτό είναι "μούφα", αλλά μόνο και μόνο που δεν "ξύνει" την μουναρα της και δεν έχει αφήσει τον εαυτό της να "πατσαβουριασει" από μένα respect.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.530
- Πόντοι
- 9.931
Τραγουδάει τζιμακο..
Θα απλώσω στην ταράτσα τα βυζιά μου με μανταλάκια χιαστί..
Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.864
- Πόντοι
- 4.766
Τι είναι αυτά που απλώνει σκορπιοί?
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
Σουτιέν πάντως δεν είναι γιατί ποτέ δεν φοράει
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.903
- Πόντοι
- 2.846
Απιστευτη γυναικαρα , γυναικαρα με τα ολα της και σικατη γκομενα , παταει σε σωμα πολλες 25χρονες και 30χρονες κι ας εχει πατημενα τα 40 εδω και καιρο , κωλαρα φιτ και βυζαρα για πολυ φαγωμα , μεγαλη καυλα η Ασημινα και μπραβο της που μας καυλωνει στα 40φευγα
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
τα πες όλα φιλεΑπιστευτη γυναικαρα , γυναικαρα με τα ολα της και σικατη γκομενα , παταει σε σωμα πολλες 25χρονες και 30χρονες κι ας εχει πατημενα τα 40 εδω και καιρο , κωλαρα φιτ και βυζαρα για πολυ φαγωμα , μεγαλη καυλα η Ασημινα και μπραβο της που μας καυλωνει στα 40φευγα
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.903
- Πόντοι
- 2.846
Μα βλεπεις ρε εσυ Wrangler κατι 25χρονες με κατι γαμπες σαν μπουρια και κατι κοιλουμπες και κατι ξυγκια και λες γαμω τα σουβλακια σας και το καθησιο σας σαυρες σε 5 χρονια πως θα ειστε δηλαδη γαμω το σπιτι σας :S :S , και μετα βλεπεις την Ασημινα στα 40φευγα και λες ... Ω να σου γαμησω καυλαρε , ε τι να πω μετα , οι εικονες μιλανε απο μονες τους ρε τυπε μου
Τα πες όλα φίλε. Και να προσθέσω ότι δεν έχει γεμίσει το σώμα της με τατουάζ, όπως έχουν κάνει άλλα ζωντόβολα, κάτι που εκτιμώ αφάνταστα.Μα βλεπεις ρε εσυ Wrangler κατι 25χρονες με κατι γαμπες σαν μπουρια και κατι κοιλουμπες και κατι ξυγκια και λες γαμω τα σουβλακια σας και το καθησιο σας σαυρες σε 5 χρονια πως θα ειστε δηλαδη γαμω το σπιτι σας :S :S , και μετα βλεπεις την Ασημινα στα 40φευγα και λες ... Ω να σου γαμησω καυλαρε , ε τι να πω μετα , οι εικονες μιλανε απο μονες τους ρε τυπε μου
wrangler1996
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2018
- Like
- 931
- Πόντοι
- 96
δίκιο έχεις όμως το κακο είναι ότι η Ασημίνα είναι η εξαίρεση στον κανόνα.Ολες στην ηλικία τους έχουν παρατήσει το σώμα τους.Μακαρι να υπήρχαν κι άλλες σαν την Ασημίνα και φυσικά θα προτιμούσαμε τις 40+ από τις 25αρεςΜα βλεπεις ρε εσυ Wrangler κατι 25χρονες με κατι γαμπες σαν μπουρια και κατι κοιλουμπες και κατι ξυγκια και λες γαμω τα σουβλακια σας και το καθησιο σας σαυρες σε 5 χρονια πως θα ειστε δηλαδη γαμω το σπιτι σας :S :S , και μετα βλεπεις την Ασημινα στα 40φευγα και λες ... Ω να σου γαμησω καυλαρε , ε τι να πω μετα , οι εικονες μιλανε απο μονες τους ρε τυπε μου
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Σωστος ρε παιχταρα!!!Μα βλεπεις ρε εσυ Wrangler κατι 25χρονες με κατι γαμπες σαν μπουρια και κατι κοιλουμπες και κατι ξυγκια και λες γαμω τα σουβλακια σας και το καθησιο σας σαυρες σε 5 χρονια πως θα ειστε δηλαδη γαμω το σπιτι σας :S :S , και μετα βλεπεις την Ασημινα στα 40φευγα και λες ... Ω να σου γαμησω καυλαρε , ε τι να πω μετα , οι εικονες μιλανε απο μονες τους ρε τυπε μου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K