sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
τυχερός ο φωτογράφος...μεσα στα μούτρα του!!!
ο άντρας της είναι ..
τυχερός ο φωτογράφος...μεσα στα μούτρα του!!!
Και 135 χιλιάδες followers που έχει εμένα μου φαίνονται πολλοί για Ελλάδα. Ούτε ηθοποιός είναι, ούτε τραγουδίστρια, ούτε συμμετέχει σε κάνα χαζοριαλιτι, ούτε πορνοστάρ είναι. Δηλαδή έχει αυτούς τους followers (η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες) από τις προκλητικές φωτογραφίες. Δεν τους λες και λίγους.Μας έχει καβλώσει άπειρες φορές η ξεκωλιάρα, αλλά τόση προσπάθεια και μόλις 135κ followers? Το bourdela εδώ έχει περισσότερα μέλη.
Έπρεπε να το πεις σε μια φράση.. είναι πολλά τα λιγουριαΚαι 135 χιλιάδες followers που έχει εμένα μου φαίνονται πολλοί για Ελλάδα. Ούτε ηθοποιός είναι, ούτε τραγουδίστρια, ούτε συμμετέχει σε κάνα χαζοριαλιτι, ούτε πορνοστάρ είναι. Δηλαδή έχει αυτούς τους followers (η συντριπτική πλειοψηφία είναι άντρες) από τις προκλητικές φωτογραφίες. Δεν τους λες και λίγους.
Τρέχει κιόλας ... μαραθώνιο κλπ.
Όσοι τρέχουν την γνωρίζουν.
Απόλαυση να ακολουθείς τον κώλο και τους βύζους της ...
Φυσικό διεγερτικό!
τι κτικιο ειναι αυτο.Απο τα κοκκαλα βγαλμενη των Ελληνων ιερα.Τρεχα και εσυ μαραθωνιο μπορει και να την γαμησεις
Τι καθισμα εχει κανει η ατιμη. Καυλωσα και που την ειδα μονο.Τρέχει κιόλας ... μαραθώνιο κλπ.
Όσοι τρέχουν την γνωρίζουν.
Απόλαυση να ακολουθείς τον κώλο και τους βύζους της ...
Φυσικό διεγερτικό!
Επιθυμώ να της τον βάλω και χωρίς καπέλοΕίναι πολύ εντυπωσιακή και γυμνασμένη γυναίκα.
Την έχω δεί απο κοντά.
Εγώ της βγάζω το καπέλλο!!!
Μα πόσο καυλιάρα μπορεί να είναι..