Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Μαλλον δεν καταλαβες το χιουμορ στο κλιμα των ημερων....
Ναι τύπε!Η χώρα πάει για εμφύλιο
Μαλλον δεν καταλαβες το χιουμορ στο κλιμα των ημερων....
Ναι τύπε!Η χώρα πάει για εμφύλιο
<iframe title="vimeo-player" src="" width="640" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Παίζει να είναι η Ελληνίδα με τις πιο προκλητικές φωτογραφίες στο instagram. Ξεπερνάει και τις πορνοστάρ.
;)Της αρεσει πολυ να δειχνει το μουνι της στην καμερα.
Μουναρος η μιλφαρα αλλά τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται μόνο με γυμναστική κ δε παίζει κ κάτι άλλο πάντως ένα φιλαράκι μου τρέχει στα κατσάβραχα κ αυτός κ την έχει πετύχει μου έχει πει ότι γαμιεται αβέρτα πάντως ο ίδιος δεν την έχει δοκιμασει ακόμα .........
Μουναρος η μιλφαρα αλλά τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται μόνο με γυμναστική κ δε παίζει κ κάτι άλλο πάντως ένα φιλαράκι μου τρέχει στα κατσάβραχα κ αυτός κ την έχει πετύχει μου έχει πει ότι γαμιεται αβέρτα πάντως ο ίδιος δεν την έχει δοκιμασει ακόμα .........
Τι αηδίες διαβάζουμε θεούλη μου.Μουναρος η μιλφαρα αλλά τέτοιο κορμί σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω αν γίνεται μόνο με γυμναστική κ δε παίζει κ κάτι άλλο πάντως ένα φιλαράκι μου τρέχει στα κατσάβραχα κ αυτός κ την έχει πετύχει μου έχει πει ότι γαμιεται αβέρτα πάντως ο ίδιος δεν την έχει δοκιμασει ακόμα .........
μπουταρες με τέλεια κωλαραΓια τρελο ξεκωλιασμα ειναι η γαμιολα...Α ρε Ασημινα καυλιαρα...
Απο οτι καταλαβα ειναι συνδυασμος η φαση.Τι εννοείς? επι πληρωμή ή οποιος κάνει πέσιμο παίζει να την φάει?
2:56-3:13 για γαμησι όπως είναιΝα κ ενα βιντεο απο τη Μιλφαρα.............
τι κανει ρε μλκ