You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασιάτισσες μασέζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 266
- Εμφανίσεις 73K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
johnnybravo
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο Apollon Divani Hotel
[size=10pt]edit Solitonios :schrijf niet in hoofdletters[/size]
[size=10pt]edit Solitonios :schrijf niet in hoofdletters[/size]
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 42.993
- Πόντοι
- 22.785
Οπα δεν τωπιασα συναγωνιστη .......... γι αυτο τις αρεσουνε οι φαπες.Νομίζω πως δίνει πολλά αλλά σε αυτά είναι όπου σε πίασουν. Να είσαι πάντως προετοιμασμένος να πονέσεις πολύ. Αν δεν πονέσεις τότε το thai είναι μαϊμού.
Αχ καρδουλα μου δεν μας τα ειπες αυτααααααααα ....ερε γλεντια που θαχουμεεεεεεεεε.
solitonios
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
Ισχύει αυτό ΟΥΚΑ
Αν δεν πονέσεις στο Thai Massage δεν είναι Τhai
Μια φορά που έχω κάνει στην Τσεχία είχα πόνους κατά την πράξη αλλά μετά άλλος άνθρωπος ;)
Αν δεν πονέσεις στο Thai Massage δεν είναι Τhai
Μια φορά που έχω κάνει στην Τσεχία είχα πόνους κατά την πράξη αλλά μετά άλλος άνθρωπος ;)
Επειδή κατά καιρούς αναφέρονται εμφανίσεις ασιατισσών σε ιδρύματα του φραπέ , υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο και για τι προγράμματα;
Φαντάζομαι ότι προγράμματα όπου η μασέζ αλέιφεται με λαδάκι και κάνει μασάζ με όλο το σώμα της είναι κάτι ξένο για το Ελλάντα!
Φαντάζομαι ότι προγράμματα όπου η μασέζ αλέιφεται με λαδάκι και κάνει μασάζ με όλο το σώμα της είναι κάτι ξένο για το Ελλάντα!
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
Επειδή κατά καιρούς αναφέρονται εμφανίσεις ασιατισσών σε ιδρύματα του φραπέ , υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο και για τι προγράμματα;
το μόνο συναφές είναι η Άντζελα στη Στουρνάρη 63
είναι ρωσίδα αλλά τα χαρακτηριστικά της και ο σωματότυπος είναι ασιατικά
επίσης κάνει και σχετικά καλό μασαζάκι
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.901
- Πόντοι
- 19.505
επίσης Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι μια κινέζα πανάκριβη, με κακό μασαζ και μάλλον καμμιά άλλη προοπτική
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
αμ δεν ειμαστε..ωπα εδω ειμαστε
ειναι αρκετα πρόωρο τετοιο θρεντ για την αθηνα. δυστυχως..
supersafe2005
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ποσο δικιο εχεις! Αχχχχ, θυμαμαι που ειχα παει Μαλαισια πριν μερικα χρονια και ειχα περασει φινα σε ενα "μασατζιδικο" με μια ασιατισσα που μου εκανε το καλυτερο ακαποτο μπουτσικι που ειχα ποτε.... Εχυσα σε λιγα λεπτα στο στομα της και μετα ενα σουπερ μασαζ για να μου τον ξανασηκωσει και να την παρω απο πισω...Αχχχχ τι μου θυμισες! Επισησς ειχα παρει ενα Ασιατικο νουνακι στο αμστερνταμ..αλλα μαλλον στην ξεπετα με ειχε οπως ολα τα κοριτσια που δουλευουν εκει...Φαντάζομαι ότι προγράμματα όπου η μασέζ αλέιφεται με λαδάκι και κάνει μασάζ με όλο το σώμα της είναι κάτι ξένο για το Ελλάντα!
πριν απομερικους μηνες βρηκα κι εγω σε αγγελια 2 ταιλανδεζες.Πηρα τηλ. και κανονισα να μου στειλουν μια.Αντι για ταιλανδεζα ομως ηρθε μια πολωνη.Πηρα παλι την μαλακισμενη τηλ. για εξηγησεις και μου λεει οτι ειναι full κλεισμενη η ταιλανδεζα και δεν προφταινει.Τελοσπαντων κρατησα την αλλη και δεν ηταν κακια.Οταν ξαναπηρα μετα μια βδομαδα την ιδια για ταιλανδεζα μου ξαναστειλε παλι μια αλλη ρωσιδα αυτη την φορα και φυσικα την εστειλα.Απο τοτε δεν ξαναπηρα τηλ.
τωρα που πεσανε και οι τιμες, βουτηξτε ενα αεροπλανακι και πηγαινετε μια βολτα μεχρι την πηγη του μασαζ.
10 μερες θα λιωσει το κορμι σας, και θα σας κοστισει οσο 6-7 μασαζ εδω.
ακου στελνουν πολωνες και ρωσσιδες αντι για ταυλανδεζα! απατεωνες.
10 μερες θα λιωσει το κορμι σας, και θα σας κοστισει οσο 6-7 μασαζ εδω.
ακου στελνουν πολωνες και ρωσσιδες αντι για ταυλανδεζα! απατεωνες.
pipadoros1
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 0
Παίζει μία αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για κάποια Κινέζα. 50 λεπτά 50 ευρώ για μασάζ.
Έχω πάρει τηλέφωνο αλλά θέλει κοντά στην Ομόνεια μόνο.
Έχει πάρει κανένας; Λέτε να αξίζει;
Ρώτησα για παραπάνω και μου είπε άλλα 50.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
1 ευρω το λεπτο?Παίζει μία αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για κάποια Κινέζα. 50 λεπτά 50 ευρώ για μασάζ.
καλη φαμπρικα ανοιξε
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
την εχω παρει εγω αυτη απο ομονοια καλη ειναι 80 εδωσα μασαζ και μπριζολιασμα υπαρχει και μια μια μικρη στη γλυφαδα κινεζα εκλεισα ραντεβου για αυριο μαζι της ενημερωση συντομα μετα τη συνεδρια.
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.587
- Πόντοι
- 17.470
λοιπον για την κινεζα που αναφερεται το παλικαρι πιο πανω πραγματι υπαρχει!
ειναι σε γνωστο ξενοδοχειο της γλυφαδας,σε συγκεκριμενο δωματιο.χρεωνει 50 ευρω μασαζ με λαδια και απο ολα 70 ευρω για μασαζ και ακαποτο και 100 για "ολα μεσα" (που λεει και μια ψυχη)
ειναι πραγματι κινεζα μινιον με οτι συνεπαγετε αυτο και απο αγγλικα μαλλον θα τα βρειτε σκουρα
αυτα προς ενημερωση του forum...εγω πηγα ειδα και απηλθα!
δεν ειναι του γουστου μου γενικα οι κινεζες(στην περιοχη ημουν και ειπα ας μπω)
αυτα...
ειναι σε γνωστο ξενοδοχειο της γλυφαδας,σε συγκεκριμενο δωματιο.χρεωνει 50 ευρω μασαζ με λαδια και απο ολα 70 ευρω για μασαζ και ακαποτο και 100 για "ολα μεσα" (που λεει και μια ψυχη)
ειναι πραγματι κινεζα μινιον με οτι συνεπαγετε αυτο και απο αγγλικα μαλλον θα τα βρειτε σκουρα
αυτα προς ενημερωση του forum...εγω πηγα ειδα και απηλθα!
δεν ειναι του γουστου μου γενικα οι κινεζες(στην περιοχη ημουν και ειπα ας μπω)
αυτα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 87