Νέα

Ασιάτισσες μασέζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sailock
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 73K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sailock

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
9
Like
325
Πόντοι
281
Ρε συντροφοι ξερει κανενας κανενας για μαγαζι-ια που ειδικευονται(ή απλως εχουν) τη προαναφερομενη υπηρεσια???

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Thai μαζάζ κρατάει περίπου μιάμιση με δύο ώρες, σου βγαίνει η πίστη και στην Αθήνα κάνουν τρείς ή τέσσερις. Ενας κινέζος, μία αυστραλή, ένας αργεντίνος και ένας έλληνας. Ελπίζω να σε διαφώτισα

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
Μια φιλη παη και κανη καπου στο Καβουρι..........
Αυριο θα μαθω και θα επανελθω απο τι ξερω δινη 150 ευρω για δυο ωρες :think: :think: :think: :think: :think: :think:

wind11

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
6
Νομίζω πως δίνει πολλά αλλά σε αυτά είναι όπου σε πίασουν. Να είσαι πάντως προετοιμασμένος να πονέσεις πολύ. Αν δεν πονέσεις τότε το thai είναι μαϊμού.

johnnybravo

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Στο Apollon Divani Hotel   :rockon:

[size=10pt]edit Solitonios :schrijf niet in hoofdletters[/size]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.993
Πόντοι
22.785
Νομίζω πως δίνει πολλά αλλά σε αυτά είναι όπου σε πίασουν. Να είσαι πάντως προετοιμασμένος να πονέσεις πολύ. Αν δεν πονέσεις τότε το thai είναι μαϊμού.
Οπα δεν τωπιασα συναγωνιστη .......... γι αυτο τις αρεσουνε οι φαπες.
Αχ καρδουλα μου δεν μας τα ειπες αυτααααααααα ....ερε γλεντια που θαχουμεεεεεεεεε. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

solitonios

Τιμημένος
Εγγρ.
4 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ισχύει αυτό ΟΥΚΑ

Αν δεν πονέσεις στο Thai Massage δεν είναι Τhai

Μια φορά που έχω κάνει στην Τσεχία είχα πόνους κατά την πράξη αλλά μετά άλλος άνθρωπος  ;)

Τσάρκας

Μέλος
Εγγρ.
6 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Επειδή κατά καιρούς αναφέρονται εμφανίσεις ασιατισσών σε ιδρύματα του φραπέ , υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο και για τι προγράμματα;
Φαντάζομαι ότι προγράμματα όπου η μασέζ αλέιφεται με λαδάκι και κάνει μασάζ με όλο το σώμα της είναι κάτι ξένο για το Ελλάντα! :rolleyes: 

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
Επειδή κατά καιρούς αναφέρονται εμφανίσεις ασιατισσών σε ιδρύματα του φραπέ , υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο και για τι προγράμματα;
Φαντάζομαι ότι προγράμματα όπου η μασέζ αλέιφεται με λαδάκι και κάνει μασάζ με όλο το σώμα της είναι κάτι ξένο για το Ελλάντα! :rolleyes: 

το μόνο συναφές είναι η Άντζελα στη Στουρνάρη 63
είναι ρωσίδα αλλά τα χαρακτηριστικά της και ο σωματότυπος είναι ασιατικά
επίσης κάνει και σχετικά καλό μασαζάκι

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.901
Πόντοι
19.505
επίσης Δημοκρίτου 9 στο Κολωνάκι μια κινέζα πανάκριβη, με κακό μασαζ και μάλλον καμμιά άλλη προοπτική

supersafe2005

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο δικιο εχεις! Αχχχχ, θυμαμαι που ειχα παει Μαλαισια πριν μερικα χρονια και ειχα περασει φινα σε ενα "μασατζιδικο" με μια ασιατισσα που μου εκανε το καλυτερο ακαποτο μπουτσικι που ειχα ποτε.... Εχυσα σε λιγα λεπτα στο στομα της και μετα ενα σουπερ μασαζ για να μου τον ξανασηκωσει και να την παρω απο πισω...Αχχχχ τι μου θυμισες! Επισησς ειχα παρει ενα Ασιατικο νουνακι στο αμστερνταμ..αλλα μαλλον στην ξεπετα με ειχε οπως ολα τα κοριτσια που δουλευουν εκει...

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Καθως εβλεπα τις αγγελιες της χρυσης ευκαιριας ειδα στα μασαζ 2 αγγελιες που αναφερονται και καλα σε Ταιλανδεζες. Η πρωτη ελεγε στο χωρο τους και η αλλη στο χωρο μας. Εχει παρει κανεις καμια ή ειναι μουφα???

juninio

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
70
Like
0
Πόντοι
80
πριν απομερικους μηνες βρηκα κι εγω σε αγγελια 2 ταιλανδεζες.Πηρα τηλ. και κανονισα να μου στειλουν μια.Αντι για ταιλανδεζα ομως ηρθε μια πολωνη.Πηρα παλι την μαλακισμενη τηλ. για εξηγησεις και μου λεει οτι ειναι full κλεισμενη η ταιλανδεζα και δεν προφταινει.Τελοσπαντων κρατησα την αλλη και δεν ηταν κακια.Οταν ξαναπηρα μετα μια βδομαδα την ιδια για ταιλανδεζα μου ξαναστειλε παλι μια αλλη ρωσιδα αυτη την φορα και φυσικα την εστειλα.Απο τοτε δεν ξαναπηρα τηλ.

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
τωρα που πεσανε και οι τιμες, βουτηξτε ενα αεροπλανακι και πηγαινετε μια βολτα μεχρι την πηγη του μασαζ.
10 μερες θα λιωσει το κορμι σας, και θα σας κοστισει οσο 6-7 μασαζ εδω.

ακου στελνουν πολωνες και ρωσσιδες αντι για ταυλανδεζα! απατεωνες.

pipadoros1

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Like
3
Πόντοι
0
Παίζει μία αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για κάποια Κινέζα. 50 λεπτά 50 ευρώ για μασάζ.
Έχω πάρει τηλέφωνο αλλά θέλει κοντά στην Ομόνεια μόνο.
Έχει πάρει κανένας; Λέτε να αξίζει;
Ρώτησα για παραπάνω και μου είπε άλλα 50.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Παίζει μία αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για κάποια Κινέζα. 50 λεπτά 50 ευρώ για μασάζ.
Έχω πάρει τηλέφωνο αλλά θέλει κοντά στην Ομόνεια μόνο.
Έχει πάρει κανένας; Λέτε να αξίζει;
Ρώτησα για παραπάνω και μου είπε άλλα 50.
1 ευρω το λεπτο?
καλη φαμπρικα ανοιξε

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
την εχω παρει εγω αυτη απο ομονοια καλη ειναι 80 εδωσα μασαζ και μπριζολιασμα υπαρχει και μια μια μικρη στη γλυφαδα κινεζα εκλεισα ραντεβου για αυριο μαζι της ενημερωση συντομα μετα τη συνεδρια.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
λοιπον για την κινεζα που αναφερεται το παλικαρι πιο πανω πραγματι υπαρχει!
ειναι σε γνωστο ξενοδοχειο της γλυφαδας,σε συγκεκριμενο δωματιο.χρεωνει 50 ευρω μασαζ με λαδια και απο ολα 70 ευρω για μασαζ και ακαποτο και 100 για "ολα μεσα" (που λεει και μια ψυχη)
ειναι πραγματι κινεζα μινιον με οτι συνεπαγετε αυτο και απο αγγλικα μαλλον θα τα βρειτε σκουρα
αυτα προς ενημερωση του forum...εγω πηγα ειδα και απηλθα!
δεν ειναι του γουστου μου γενικα οι κινεζες(στην περιοχη ημουν και ειπα ας μπω)
αυτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom