Stayro, σου παραθέτω αποσπάσματα από τα τελευταία posts σου. Απευθυνόσουν στο άτομο μου.
1ον Η πίστωσή σου ξεπέρασε (χρονικά) τον ένα μήνα.
Μήπως είχα δίκιο σε διάφορα που έχω γράψει για την εξαφάνιση των ασφαλιστών?
2ον Σίγουρα είχα δίκιο!
3ον @Κρητικέ,…Το "Παραμένουμε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία" μας το είπαν κι άλλοι. Όπως είδες, απλώς έγιναν ΑΦΑΝΤΟΙ όταν ζήτησα συγκεκριμένες απαντήσεις, επί ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΩΝ κειμένων.
Αυτή η στιχομυθία θέλεις να μου πεις ότι δεν υπαινίσσεται μια αρνητική, διαπίστωση.
Μια α- σοβαρότητα, αν-ακρίβεια, αν-ακολουθία , μια αβανταδόρική διάθεση ..βρε αδερφέ?
Συμπάθα με, αλλά θα σε κουράσω λιγάκι, το θεωρώ απαραίτητο. Ας κάνουμε τώρα το παρακάτω…
Στα 100 μέλη που θα το διαβάσουν πόσοι θα με «καλοχαρακτηρίσουν» πιστεύεις ?
Παρεμπίπτοντος Λαμόγιο = Το φευγάτο, το που δεν αναλαμβάνει ευθύνες - υποχρεώσεις, το la mojo, το αόριστο αφανές απροσδιόριστο, το ακόρυφο,το μαϊμουδοπιθήκι, ιβηρική η προέλευση μετά την κοπάνα των μαυριτάνικων ψευτο-εξουσιών.
Και όχι δεν θέλω να παω στην «eurovision», ούτε καλομοιράκι είναι το ονομά μου, άρα δεν είναι θέμα δημοτικότητας.
Είναι θέμα όμως, ότι μ’ αυτόν τον τρόπο ένας καχύποπτος με την ασφαλιστική ιδέα, ξέρεις από αυτούς που άκουσαν από το μπατζανάκη της θείας Φωφώς , ότι του Μήτσου του μανάβη, δεν του πλήρωσαν τελικά, τον καθρέφτη στο αγροτικό, θα καταλάβει και θα πει……… ρε ουστ με τα πουστρέλια, καλά τα έλεγα εγώ.
Θα συμπληρώσει λίγο μετά και όταν το θυμηθεί, ένα ποστ του στυλ « χόστα τουσσαυρο
Ίσαι γύγαντας» και όταν το τόπικ φθάσει +10 σελίδες , θα ξαναμπεί να διαβάσει το ακριβώς τελευταίο τοπικ , και κάτω από αυτό να γράψει το 5ο post, που είχε στόχο για σήμερα.
Ενδιάμεσα βέβαια, ο καχύποπτος δεν την είχε μάθει καλά την ιστορία…. Γιατί ο Μήτσος (είχε σπάσει από δίκια του μαλακιά, τον καθρέφτη) αλλά είχε συνεννοηθεί με τον Λάκη τον μπογιατζή, να του κάνει δήλωση πως αυτός τον κτύπησε. Έλα μου όμως που τα χρώματα δεν ταίριαζαν, ούτε ο αντιλογισμός στην ζημιά ταίριαζε.
Βλέπεις τι γίνεται τώρα έτσι. . .
Υπάρχει ποτέ περίπτωση, αυτός να ασφαλίσει το αγέννητο παιδί του (έως και τον 6ο μήνα φυσιολογικής κυοφορίας), με ένα καθαρότατο συμβόλαιο ετήσιαςαξίας, 2 βράδια πρέφα?
Τι πιο όμορφη και απλοική σκέψη. Οι ασφαλιστικές κάνουν κρα, για τέτοια συμβόλαια. Οι λόγοι ευνόητοι και στατιστικού προσανατολισμού.
Με την καμία φίλε μου Σταύρο…. πάνε όλα! Ούτε κεραστό δεν το υπογράφει !
Λοιπόν δεν θέλω να κουράσω άλλο. Πρόθεση μου ήταν, εμμέσως πλην σαφώς να σου υπενθυμίσω την σοβαρότητα, που αντιμετωπίζω το οποιοδήποτε quote πέφτει εδώ μέσα.
Πρέπει να παραμείνει σε καλό επίπεδο, το συγκεκριμένο topic. Δεν είναι της «επικινδυνότητας » Π.Χ
Έβαλα μια μπανάνα στον κώλο μου, και περπάτησα Κολιάτσου – Παγκράτι. Μου αρέσει να με φαγουρίζει ,όταν βηματίζω. Σε έναν φίλο μου που του το’πα , μου απάντησε Μπάμπη δεν είναι φυσιολογικό αυτό ! Εσείς παιδία τι νομίζεται ?
Ε ναι, εκεί να το κάνουμε μπομπόλια!! που λέει και ο συμπαθής Σαλονικίος.
Πάμε τώρα (αν δεν σε πήρε ο ύπνος) στα «αυστηρά» προσωπικά μας.
Προσωπικά θεωρώ αμελητέο ξεγλίστρημα , την mini αντιπαράθεση μας. Εκτιμώ την στάση και το επίπεδο, που έχεις κρατήσει επί συνόλου.
Τεχνικά τώρα
[move]
ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ[/move]
Πηγή . Η Ιδιωτική Ασφάλιση. Ελληνικό Ινστιτουτο Ασφαλιστικών Σπουδών. Β έκδοση 2006.
(Είναι το πρώτο βιβλίο που οφείλει, να διαβάσει ένας Α.Δ.)
Και τι σημαίνει αυτό ?
Βασικά σημαίνει ότι το ο νομοθέτης επιβάλει στην εταιρεία , το γράφει δεν το γράφει , στο συμβόλαιο να Καταβάλει το αργότερο σε έναν μήνα την αποζημίωση, εφόσον δεν υπάρχει Παρατυπία ή δόλος από τον συμβαλόμενο κτλ…
Στην πιάτσα τώρα υπάρχουν κάποιες εταιρείες που αποφεύγουν να το διαφημίζουν. Κάποιες δεν το αναφέρουν καν. Μπομπόλια, αν δεν υπάρχει παρατυπία εκ μέρους μας
Με το ανάλογο ύφος – τηλέφωνο –ΕΙΑΣ τα πράγματα νοικοκυρεύονται.
Άλλες εταιρείες αναφέρονται λεπτομερώς, στα συμβόλαια τους. Επιπροσθέτως εξειδικεύουν – αναφέρουν, και τις προθεσμίες καταβολής αποζημιώσεων λόγω ολικής – μερικής ανικανότητας.
Αυτά τα συμβόλαια θα στα σκανάρω Σταύρο επόμενη δόση. Εδώ τώρα, δεν έχω κανένα.
Επίσης κάπου λές
Με ασφάλιστρο τόσο, θα σε αποζημιώσω ό,τι κι' αν πάθεις".
Ε, ΑΥΤΗ την απλή κουβέντα, ΚΑΝΕΝΑ ασφαλιστήριο δε την γράφει. ΠΟΥΘΕΝΑ.
Μάλιστα ….και σκέφτομαι τώρα εγώ… ίσως και λίγο καχύποπτα όπως κάθε κερδοφόρα επιχείρηση οφείλει να κάνει…
Τι μου τσαμπουρνάει τώρα εδώ ο μαγκίτης. Του έχω καλύψει ότι αν πάει από φυσικά αίτια, από ατύχημα κτλ οι δικαιούχοι αποζημιώνονται κανονικότατα. Το γράφει το συμβόλαιο του ξεκάθαρα.
Ααααα για κάτσε. …Και αν είναι κανένας ψυχάκιας και αυτοκτονήσει, αν φοβάται μην τον «αυτοκτονήσουν».
Αν προτιμήσει από την τεμπελία του, να κόψει το πόδι του για την αναπηρική …?
Αν…Αν…Αν….. Φτάσαμε στις Κάννες που έχει και φεστιβάλ αυτές τις ημέρες Σταύρο.
Κανένας και καμία εταιρεία δεν θα μπει σ΄αυτήν την λογική φίλε. Νοσεί από τα γεννοφάσκια της.
Ο όρος που αναφέρεσαι είναι καταχρηστικά υπέρ σου.
Αν από την άλλη είσαι ο Μπραντ Πιτ, και μπορείς να πληρώνεις κροκόδειλους σε μηνιαία ασφάλιστρα, και πας σε συμπραξίες στο λονδίνο…εεε τότε τι να σου πω….
Μπορεί λιγο to marketing λίγο που θα καβλαντίζω με την Ζολί, να με ψήσεις.
Στο επανιδείν.
ΥΓ Μια και είσαι admin den αλλαζεις το nick mou, από Provios σε Φαντομάς…. Και καλύτερα ταιρίαζει στην περίοδο, και εσένα θα σου ακούγεται….Χαχαχα
Πάω να χαζέψω κανένα τούμπανο τώρα !