Νέα

Ασφάλεια ζωής. Ναι ή όχι;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -ROBOCOCK-
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
κατα διαστήματα μου έχει περάσει απο το μυαλό βλέποντας τα χάλια των δημόσιων ταμείων. Ποτέ δεν ασχολήθηκα όμως μη έχοντας εμπιστοσύνη σε κανένα αρχιλαμόγιο ασφαλιστή και σε καμιά κωλοασφαλιστική εταιρεία. Αλήθεια ποια από όλες αυτές θα υπάρχει όταν μετά από καμιά 30αρια χρόνια θα πάω ταμείο? Οποιος γνωρίζει περισσότερα ας τοποθετηθεί.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Υπήρξε η ίδια απορία, μετά τη κρίση στις ΗΠ. Μεγάλες ασφαλιστικές δεν τις αφήνουν να κλείσουν

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αγαπητέ ναι...ειδικά σε κάρτες υγείας....αν σου χρειαστούν θα λύσουν προβλήματα που δεν λύνει το ΙΚΑ.....και ναι επίσης σε συνταξιοδοτικό...δεν ξέρουμε πόσο θα πέσουν οι συντάξεις οπότε καλό θα είναι να έχουμε μια καβάντζα....

και πάντα σε μεγάλες ασφαλιστικές...εκεί η σιγουριά είναι πολύ περισσότερη....εξάλλου και να κλείσει μια εταιρεία πάντα τις ασφαλίσεις ζωής τις αναλαμβάνουν άλλες οπότε δεν χάνεις τα δικαιώματα σου...

επίσης μεγάλη προσοχή στον ασφαλιστή που θα επιλέξεις..κυκλοφορούν πολλά λαμόγια στον χώρο....

ε'ίμαι στον χώρο και ξέρω...

OP
OP
R

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Υπήρξε η ίδια απορία, μετά τη κρίση στις ΗΠ. Μεγάλες ασφαλιστικές δεν τις αφήνουν να κλείσουν
ποιες θεωρόνται μεγαλες στην ελλαδα? Εθνικη και ING να υποθεσω?
Γενικότερα τι πρεπει να πληρωνει ετησιως καποιος που θελει να έχει υγειονομικη περιθαλψη, συνταξιοδοτικο προγραμμα και αποζημιωση για απωλεια εισοδηματος λογω ασθενειας? Τι συνταξη ή εφαπαξ θα παρει στο τελος? Ποσα λεφτα ειναι η ημερησια αποζημιωση για απωλεια εισοδηματος λογω ασθενειας? Ποια ασφαλιστικη ειναι η ποιο φερεγγυα?
Τα ως άνω ερωτηματα νομιζω οτι προφανως απασχολουν αρκετο κοσμο. Αν καποιος απο εδω ειναι του χωρου ας μας απαντησει να ξεστραβωθουμε...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
δεν μπορώ να σου τα γάραψω εδώ...θα χρειαστούν 2 σελίδες και....

μεγάλες είναι οι ξένες και 2-3 ελληνικές......

το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το πρόγραμμα και τις καλύψεις που θέλεις....οπότε καλλίτερα θα σου τα εξηγήσει  ο ασφαλιστής σου....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Είσαι ο πρώτος που πήρε σύνταξη στην Ελλάδα σωστά?
Βάρος για το κράτος είσαι ρε σάψαλο, εδώ και68 χρόνια σύνταξη παίρνεις!
τους έχω γαμήσει...θα μου δίνουν σύνταξη για 256 χρόνια ακόμα......μαθουσάλας θα γίνω..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
R

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
δεν μπορώ να σου τα γάραψω εδώ...θα χρειαστούν 2 σελίδες και....

μεγάλες είναι οι ξένες και 2-3 ελληνικές......

το κόστος κυμαίνεται ανάλογα με το πρόγραμμα και τις καλύψεις που θέλεις....οπότε καλλίτερα θα σου τα εξηγήσει  ο ασφαλιστής σου....
τα προγραμματα είναι στανταρ ή διαμορφώνονται ανάλογα με το πόσο κορόιδο είναι ο πελάτης?
Με λιγα λόγια θα πρεπει να παω διαβασμενος στο ραντεβου με τον ασφα-ληστη? τι πρεπει να προσεξω και ποιες είναι οι μεγαλες ασφαλιστικες που αναφερεις?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
υπάρχει ένας στάνταρ κορμός και εσυ προσθέτεις μετά ότι νομίζεις ότι σου χρειάζεται....

όσο για το κορόιδο...άμα σου δώσουν ένα πρόγραμμα, πήγαινε και ρώτα και δεύτερον...εκτός άμα ξέρεις και εμπιστεύεσαι τον ασφαλιστή σου....δεν είναι όλοι ληστές..οι περισσότεροι είναι σωστοί.....

τώρα δεν γράφω ονόματα εδώ..μπορεί κανείς να μπλέξει απο τις άλλλες....διαφήμιση μπορώ να κάνω μόνο στην δική μου....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
R

-ROBOCOCK-

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
υπάρχει ένας στάνταρ κορμός και εσυ προσθέτεις μετά ότι νομίζεις ότι σου χρειάζεται....

όσο για το κορόιδο...άμα σου δώσουν ένα πρόγραμμα, πήγαινε και ρώτα και δεύτερον...εκτός άμα ξέρεις και εμπιστεύεσαι τον ασφαλιστή σου....δεν είναι όλοι ληστές..οι περισσότεροι είναι σωστοί.....

τώρα δεν γράφω ονόματα εδώ..μπορεί κανείς να μπλέξει απο τις άλλλες....διαφήμιση μπορώ να κάνω μόνο στην δική μου....... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραια ας το θεσω και αλλιως για να μην εχεις προβημα εσυ (ετσι κι αλλιως ανωνυμα σε φορουμ ειμαστε)και για να ξεκινησουμε απο τα απλα.
Αντικειμενικα ποιοι ασφαλιστικοι οικοι στην ελλαδα θεωρουνται κολοσσοί?

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
σου απάντησα...οι ξένοι και οι μεγάλες ελληνικές..γνωστές είναι.....

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Κύριοι το θέμα είναι πολύ πολύ σημαντικό και πολύ ορθώς έγινε που ετέθη. Προσωπικά θεωρώ ότι τις ασφαλιστικές εταιρίες πρέπει να τις χρησιμοποιούμε για πράγματα που ΔΕΝ καλύπτουν τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν θέλω να γίνω μακάβριος, αλλά τα πράγματα αυτά που θα γράψω παρακάτω είναι μέσα στη ζωή.
ΔΕΝ είναι κρατικό προϊόν η ασφάλεια θανάτου. Έχετε πάρει χαμπάρι πόσο πάει μια κηδεία; Έχει πεθάνει κάποιος δικός σας πρόσφατα; Ένα πεντάρι το έχετε μέσα στο νερό. Εφορία κληρονομιών; Έχουν άραγε τα παιδιά να πληρώσουν; Ή θα τρέχουν να δανείζονται και να υποχρεώνονται από εδώ και από εκεί; Τα δάνεια είναι ασφαλισμένα; Οι πιστωτικές κάρτες; Εάν πάθουμε κάτι ποιός θα τα πληρώσει; Υπάρχουν λεφτά στην μπάντα;
ΔΕΝ είναι κρατικό προϊόν η αποζημίωση λόγω ανικανότητας για εργασία. Τι θα γίνει εάν μείνω ανάπηρος από ατύχημα ή ασθένεια; Μια περιουσία θα χρειαστώ για ανθρώπους να με εξυπηρετούν, για αναπηρικό καροτσάκι, για για για και ο κατάλογος δεν έχει τέλος.
Τα νοσοκομεία και τα λοιπά θα πρέπει να καλύπτονται αφού καλυφθούν αυτά που είναι ακάλυπτα. Έτσι κι αλλιώς στο νοσοκομείο μπορεί και να μην πας. Σίγουρα όμως θα πεθάνεις.

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
σωστος ....η γυναικα μου παντως απο πιτσιρικα ειχε μια ασφαλεια που περιλαμβανε και τοκετο (πλεον νομιζω δεν κανουν τετοια συμβολαια) προσφατα που αποκτησαμε παιδακι καισαρικη γιατρος + κατι προβληματακια στοιχισανε κοντα στις 15000 , πηρα πισω το 90%  :dancing:

poutSAMURAI

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
σωστος ....η γυναικα μου παντως απο πιτσιρικα ειχε μια ασφαλεια που περιλαμβανε και τοκετο (πλεον νομιζω δεν κανουν τετοια συμβολαια) προσφατα που αποκτησαμε παιδακι καισαρικη γιατρος + κατι προβληματακια στοιχισανε κοντα στις 15000 , πηρα πισω το 90%  :dancing:
εχεις γυναικα και παιδι και εισαι στο bourdela.com

ΜΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πανούργε πες ένα τεράστιο "ευχαριστώ" στον άνθρωπο που της την έκανε όταν ήταν μικρή. Είναι σαν να σου έκανε δώρο €13.000. Οι ασφαλιστικές πια το έχουν κόψει διότι έπεφταν θύματα κερδοσκοπίας από πελάτες (έκαναν οι γυναίκες συμβόλαιο, γεννούσαν και μετά το έκοβαν) και νοσοκομεία (υπερβολικές χρεώσεις όταν ήξεραν ότι υπάρχει από πίσω ασφαλιστική). Και όχι μόνο το έχουν κόψει αλλά παλεύουν να ξεφορτωθούν και αυτά που έχουν. ΜΗΝ ΔΕΧΘΕΙΣ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ με πρόσχημα άλλα καλούδια. Στον επόμενο και στον μεθεπόμενο και στον παραμεθεπόμενο τοκετό(και μαμάτε γιατί χανόμαστε :dancing: ) θα με θυμηθείς.

Ένας Φυλήςυχος Πολίτης

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εγώ παιδιά επειδή έχω εργαστεί σε ασφαλιστική (στην Εθνική), σας λέω πως για τη συγκεκριμένη εταιρία δεν υπάρχει πρόβλημα. Είναι μάλιστα και η πρώτη που έβγαλε το σύστημα της απεριορίστου αποζημίωσης στα νοσήλεια ΚΑΙ τον τοκετό.
Τώρα φυσικά όλες το έχουνε κόψει και για αυτό φταίνε οι γιατροί που μόλις ακούγανε για συμβόλαιο διπλασίαζαν την αμοιβή τους.
Τώρα, γενικώς λεφτά παίρνεις, αλλά όπως σε κάθε πρόγραμμα και με το κόστος ζωής να ανεβαίνει ραγδαία κάθε χρόνο, όταν τα παίρνεις τα χρήματα σου φαίνονται λιγότερα από τότε που τα επένδυες.
Αλλά γενικά είναι καλό για να παίρνεις έξτρα σύνταξη και νοσήλεια

panourgos

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2007
Like
6
Πόντοι
6
Φυλήςυχος Πολίτης
[/quote]εχω καλο ασφαλιστη και ο ιδιος μου λεει πως οσο εχουμε σκοπο να κανουμε παιδακια να μην το αλαξουμε, αν και λιγα λιγα τα εχουμε πληρωμενα τοσα χρονια αλλα στην δυσκολη δεν τα εχεις ποτε στην ακρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom